- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz Just_Reboot #15687 üzenetére
Volt, de nem emlékszem semmi rosszra. Max a G4 adta funkciók hiánya.
Ennyi volt akkor. Kamera, akkuidő rendben volt.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
S e t h
nagyúr
válasz Just_Reboot #15363 üzenetére
Ez már szinte extrém sport.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Just_Reboot #15363 üzenetére
Ezt a kérdést a stílusodra is fel lehetne tenni!
Topikgazdaként kérek mindenkit, hogy értelmesen vitatkozzatok! Ebben a topikban nem csak a telefont lehet határtalanul imádni, de kritizálni is. A véleményekkel meg lehet normálisan vitatkozni alpári letorkolás helyett.
Utálom, mikor bemegyek valamelyik random konkurens topikba és a legkisebb kritikára is elharapja a torkomat egy falkányi fanboy. Ez a topik ne legyen ilyen!
-
Cry0
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Just_Reboot #9100 üzenetére
Erre mondtam, hogy régi beidegződés. Nekem is sok telefonom volt, amin egy nagy vicc az OTA és azokon én is ragaszkodtam a tiszta telepítéshez.
Itt meg majd letesztelem mit tudnak az LG programozói. Már csak kíváncsiságból is. Szerintem mindegy, hogy rögtön gyalulok vagy csak miután kipróbáltam az eredmény. Ha meg stabil és gyors marad, akkor meg kellemesen csalódok és élem tovább az életem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Just_Reboot #9095 üzenetére
Senki nem buzdította, azzal kezdtem, hogy nem tudom az LG ROM-ok mennyire tűrik az ilyesmit (a G4 az első LG telefonom).
Én a részemről nem szívesen gyalulok le egy jól belakott rendszert, amit az utolsó hangjelzésig beállítottam. Ha jön majd az OTA, felrakom és adok neki pár napot tesztelésre. Ha vacakol, mehet a factory reset.
Pusztán megszokásból, régi beidegződésből vagy félelemből nem fogok mindent a levesbe küldeni, hátha felesleges.
Anno Nexuson 4.1.2-től eljutni az 5.0-ig kereken hét darab OTA frissítést jelentett. Egyiknél sem töröltem semmit és sosem volt teljesítmény gondom vagy egyéb anomáliák. Ami volt, az csak a flash meghajtó kifáradásából adódott, de az meg hardveres probléma.
-
Mike81
senior tag
válasz Just_Reboot #1350 üzenetére
Gondolhatod hogy nálunk sem úgy van, hogy gyere Véda itt van apa telója játszál vele
Amúgy mióta az régi galaxy ace-t kineveztük játék telónak azóta nincs ilyen gond El van azzal, most az tetszik neki hogy a vakuval világíthat,vagy fényképezhet. Ha az én telóm esetleg csörög akkor van olyan jogy oda hozza nekem,és ennyi ;-)[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #1357 üzenetére
Jáj .......... héjjjj, de most csak megint visszaraktad a kutyust a holló helyett??
https://gamergep.hu/
-
Danny750
őstag
válasz Just_Reboot #1353 üzenetére
Hat ennél hosszabb estenk mar nem lesz
Szoval garatra>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny365
őstag
válasz Just_Reboot #1350 üzenetére
Hadjuk békén? Én nem hadom!
Bár lassan tényleg meggyőz, és az S6-ban még a fényképek felbontását is át lehet állítani! (egyébként viccen kívül, ha nem lenne ilyen kicsi az S6, biztos vennék egyet)
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #282 üzenetére
Életükben egyszer, végre, összeraktak egy jó telefont, persze, hogy mindenki csodájára jár! Legközelebb akkor látsz újra jó Samsung telefont, amikor napfogyatkozás lesz!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Remekelek28
őstag
válasz Just_Reboot #277 üzenetére
Nem is azért irtam,csak pár valaki úgy beszél az S6ról egy g4 topicban,mintha istenkirály lenne az a telefon.
Pedig nem az. -
daser97
tag
válasz Just_Reboot #277 üzenetére
Valamiről kell beszélni, amíg nincs senkinek G4-e na jó... szerintem se kezdjük el
-
Remekelek28
őstag
válasz Just_Reboot #269 üzenetére
Pedig rengeteg gond van a samsung S6-tal,csak bele kell olvasni a topicba. Sokaknak lilás rózsaszines foltos a kijelző,volt ahol cserélni sem tudták,mert azok is mind ilyenek.
Home gomb lötyögés-samu szerint ez ilyen
Szürke csik a kijelzőn
Hálózateldobálás
Ramkezelési gondok
Persze van akinek hibátlan,vagy csak nem törődik az adott hibával,azok használják egészséggel.Ezzel a G4 el annyi problémám van,hogy baromi nagy. Nekem
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #223 üzenetére
iPhone már legendává nőtte ki magát ... neki kötelező ott lenni
(#222) akooos
+1 ! talán pont emiatt rakták bele a 808 ...a magasabb hőmérséklet ellenére sem veszi vissza az órajelet, persze ez csak feltételezés (de lassan kiderül) !
(#225) akooos
Persze, ha nem zavar akkor nincs baj (szvsz. sem annyira vészes)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest