- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivan80
aktív tag
válasz
vince19 #6985 üzenetére
Szia!
Nekem is nagyon tetszett a P8, de végül a G4 lett a győztes, a kijelző és a szuper kamera győzött meg.
Pont ma este kaptam meg, fórumtársunktól iTomi81-től sikerült beszereznem egy edigitalos, akciós arany hátlapos készüléket.
Ez úton is köszönöm neked Tomi a korrekt, segítőkész hozzáállásodat, öröm volt veled üzletelni!A telefon szuper, már órák óta nyomkodom. Sajnos, egyelőre ma este tehetem csak meg, Nejem el fogja pakolni, ugyanis Karácsonyi ajándékként fogom megkapni...
Hogy fogom én kibírni Karácsonyi?! Asszem vágni fogom a centit, mint a fiam!Csak érdekességképp mesélem, jelenleg S2-m van, ami még ugye régi normál SIM-es, így tudtam, hogy cserélnem kell majd kártyát.
Mivel telenoros vagyok bementem egy kisebb vidéki városi Telenor üzletbe, ami épp útba esett hazafelé. Mondtam az eladónak, hogy G4-em lesz kéne hozzá új SIM, emlékeim szerint microSIM. A csaj elbizonytalanított, hogy szerinte nem olyan kell, hanem nano. Neki mondjuk nincs G4-e, így megnézni sem tudja, de majd felhívja az egyik központost.
A központos azt mondta, hogy nanoSIM kell hozzá. Hát mondom szerintem meg nem.
Rá akartak dumálni, egy nanoSIM-re, meg hozzá egy 2000 Ftos átalakító szettre, hogy az majd úgy biztosan jó lesz..
Gyorsan megcsörgettem iTomi81-et, hogy mi is a helyzet, és megerősített a microSIM-ben. Le voltam hidalva, hogy a telenoros csókák ennyire képben vannak G4-ből... -
zombinyul
addikt
válasz
vince19 #6985 üzenetére
Paromnak P8 van, a nagy. Kijelzoje gyonyoru, de a G4-e sokkal szebb. Kameraba messze alulmarad a G4-tol, szamomra anyaghasznalatban is. Kijelzoje kisebb, fullos jatekok amiket a G4 tokeletesen visz, P8-on meg-megakadnak. A G4 gyorsabban tolti be az alkalmazasokat. Akksira kb. azonosak, melegedesre szinten.
Felreertes ne essek, nagyon nagyon jo telefon a P8 is. Multitaskingba jo az is, stabilitasba szinten. Viszont meg mindig 5.0-an all, csak varjuk az 5.1-et, de se hire se hamva. Szoval tamogatottsag teren is elnarad az LG-tol (es a P6-bol kiindulva ami szinten van Asszonypajtinak nem is lesz tul fenyes a telefon ilyen teren).
Mindennapi kapcsolatban allok vele, igy batran ajanlom inkabb a G4-et. Ezerszer inkabb csucs telefon minden teren. -
-
zombinyul
addikt
válasz
vince19 #6586 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, ezekbol a hibakbol G4-nel egyik se jelentkezett. En nagyon elvakultan "beleszerettem" a telefonba, mert (szamomra) minden porcikaja tokeletes. Mint hardveres, ugy szoftveres oldalon is. Sokat hasznalom nagyon, de problemam sose volt vele.
Mit jelent az a joarasitott ar?Bossi: maximum annyi bajod lesz, hogy a kijelzo amoled utan egy teljesen mas vilag. Sokkal valosaghubbek a szinei, viszont technologiajabol adodoan fakobb is. Azon kivul (szerintem) minden ponton jobb mint az S6 (meg ha a Samu fanok nem is ismerik el, de eleg a ket telo topikjaba beleolvasni
). Volt mar aki a ket telefont hasznalta,bes a G4-et tartotta meg, plusz rengeteg Samus valt G4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest