- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
McCartman #37471 üzenetére
Ez egy régebbi modell, szerintem jól használható, de vannak újabb modellek 5,5 collban, ami hiányossága a készüléknek hogy nincs benne ujjlenyomatolvasó.
Hosszú távon Oneplus 3T jobb választás bár 40-nel drágább, de lehető legjobb snapi proci van benne, amoled kijelző, sebességben veri az iphonokat: [link]Ha 140 sok, akkor talán legjobb ár-érték arányban 5,5 colban a Redmi Note 3 Special Edition 65 ezerért hazao garanciával, ez már ismeri a LTE B20-at amit itthon eléggé elterjedt: [link]
-
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
McCartman #7617 üzenetére
szerintem még mindig nem vágod
én az utóbbi 3 hétben rendeltem kettő LG g4-est
egyik barna bőr volt a másik fekete bőr
minda2höz ugyanazt a pezsgő színű alternatív műanyag hátlapot kaptam, és mind2nek pezsgő színű gombjai voltak
csak az egyiknél a bőr hátlap barna volt a másiknál feketea ti általatok is ajánlott mobilkereskedésről rendeltem, két év garis volt mind2
-
zombinyul
addikt
válasz
McCartman #7384 üzenetére
No, ezt nem gondoltam volna.
Egy kerdes skacok! Nem tudja valaki veletlenul hol kapok gyari folia szettet? Kijelzore nem lenyeg, azon uvegfolia van, de a kereteket ujra kellene foliaznom, szornyen nez ki az a maradek par darabka folia ami rajta maradt... Meg a hatlapi gombokrol is kezd feljonni, azt is cserelnem. Ha valakinek van tippje, marhamod halas leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest