- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince19
csendes tag
Sziasztok
A telefon kijelzője, kb. naponta 1x-2x, bejövő híváskor sötét marad, ilyenkor nem reagál semmire, csak a hátlapi gombbal tudom kilőni a hívást.
A fényrőt már próbáltam automata, és manuális módban is, akkor is csinálja.
A régi G3 is produkálta ezt a jelenséget elég sűrűn sajnos.
Nálatok is előjött már ilyen hiba? -
vince19
csendes tag
válasz
Stauffenberg #8212 üzenetére
Köszi, nem volt könnyű rájönnöm
-
vince19
csendes tag
Elindul a videolejátszás, és azonnal leveszi a gyári lejátszó a fényerőt kb. közepesre, amit nem is lehet változtatni. Se a kis csúszkával a bal oldalon, se a főmenü, fényerő beállítása.
-
vince19
csendes tag
Sziasztok
Ha automata a fényerő beállítás, akkor elég gyakran bejövő híváskor vagy nem látok semmi, vagy csak késve kapcsol föl a kijelző.
Másnál is van ilyen probléma?
A G3-asomnak is ilyen baja volt. -
vince19
csendes tag
Sziasztok
A G4 milyen simkárt tud fogadni?
Micro,vagy nano?
-
vince19
csendes tag
Sziasztok!
Memóriakártyánál mennyire számít a sebessége, ha csak a telefonban akarom használni?
-
vince19
csendes tag
Sziasztok!
Nem régen segítettek rajtam, hogy érdemes-e a G3-at, lecserélnem a G4-re.
Meg is rendeltem, de bementem ügyintézni a T-hez, és várakozás közben kezembe akadt egy Huawei P8-as.
Őszintén mondva leesett az állam, tíz perc nyomkodás után teljesen elbizonytalanodtam.
A P8-as fórumot végig olvasva, is pozitív a kép, de a teszteket is végig olvasva, már nem ennyire egyértelmű a kép a telefonról.
Most, az eszem alapján G4, a szívem viszont P8-hoz húz.
A G4-nél talán egyedül a bőr hátlap kopása ami aggaszt, a P8-nál az ami a G3-nál is, hogy a gyengébb teljesítmény, mennyire keseríti meg a használatot.
Közületek is volt aki elgondolkodott vásárlás előtt egy P8-n? -
vince19
csendes tag
válasz
gretzky77 #6590 üzenetére
Lehet, hogy az én hibám is, de csak alap dolgok vannak rajta, nem piszkálom, csak használom, de van, hogy egy nap, többször is újra kell indítani, mert annyira belassul.
Többször a lezárt képernyő mellett, az tűnik fel, hogy tűzforró a készülék, ilyenkor, ki- bekapcs, vagy aksi ki, de a futó programok közt semmi különöst sem találok.
A hő miatt a kijelző jobb felső sarka megsárgult.
A GPS-t navigáció közben folyton eldobja, egyszerűen használhatatlan. -
vince19
csendes tag
válasz
Nagytoll #6588 üzenetére
Köszi a választ, sajnos nem sok alternatíva van, ebben a kategóriában.
Régen hűséges HTC-s voltam nagyon sokáig, de most nincs HTC sajnos, samu kizárva, nem is tudnék mást nagyon, a G4-n kívül.
Az akksi a sarkalatos pontja a G4-nek úgy látom, a G3-sem bírta ki sokszor töltés nélkül a napot.
-
vince19
csendes tag
Sziasztok
G3-ról váltanék, egy közel egy év használat után G4-re, most jóárasította a T., így cserélnék, de....
Amióta megvan a G3, mindennap 100x megfogadom, hogy többet LG-t soha.
Folyton akad, befagy lapozás közben, stb.
Telefonálni akarok de, nem tudok, mert névjegyet frissít, utána szinkronizál, csak pár másodperc, de nagyon idegesítő.
Folytatnám, de szerintem akinek már volt, az tudja miről beszélek.Beleolvasva a topikba csak dicséritek, így fölbátorodtam, hogy tennék még egy próbát, csak nem tudom, hogy a G4 mennyire mentes ezektől az kisebb nagyobb hibáktól?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest