Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Aryon87 #7221 üzenetére

    "Hogy a fenébe csináljátok??? Nálam az akkuval van akkor a baj?"

    Én semmit, csak egyszerűen használom. De ismerős érzés, nekem anno a Nexus 7 tablet nem tudott soha olyan értékeket hozni, ami csak megközelítené a gyártói adatokat vagy a készülék topikjában látott átlagokat. Sokan beszámoltak 5-6 órás kijelzőidőről, de nekem a legjobb eredményem sem lépte át a 4,5 órát, de inkább csak 4 óra volt, mostanság az akku elöregedésével meg csak 3,5 jó esetben.

    "Nálam az akkuval van akkor a baj? Mert én pl játszom a Carmageddonnal és fél óra alatt simán 10%-ot leesik.."

    Teljesen reális érték. A 1,5 óra játék a 4 óra 12 perc teljes kijelzőidőben pont 35%-nak felel meg. Szóval ha 1,5 óra játéktól 30%-ot merül a telefon, az teljesen rendben van. Főleg azt nézve, hogy a játéknak jobban kellene terhelnie, mint a sima netezésnek.

    De azt vettem észre, hogy Dungeon Hunter 5 közben még kicsit sem melegszik a telefon, simán hűvös volt még 1,5 órával odébb is (nem tartottam szünetet). A Mobilaréna tesztben a Real Racing 3 volt megemlítve, hogy az már képes melegíteni. Nálam eddig csak VR szemüveg használata közben és masszív frissítés után (20+ appot egyszerre) melegedett fel keményen.

    "és persze max fényerő (auto-t utálom)"

    Ha Auto fényerőn van, akkor feltolom 100%-ra, de ez csak utcán jellemző, irodában vagy otthon általában fix 50%-on van és szerintem bőségesen elég. Éjszaka, sötétben meg lehúzom 20% alá, hogy ne égesse ki a szemem.

Új hozzászólás Aktív témák