- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
zombinyul #25346 üzenetére
Tenyleg erdemes lenne tesztelni SD nelkul, kiveszed es masik szamrol felhivod magadat parszor. Hibas SIM is okozhatja. Oke, hogy fogyasztoi tarsadalom vagyunk de nem feltetlenul kell azonnal megvalni a telefontol amint csinal egy hulyeseget
Ezt csak nagyon zarojelesen jegyzem meg, nem neked szol csak egy kosza gondolat, azt sem ertem aki felevente telefont cserel, en is szeretem kiprobalni az ujdonsagokat de milyen aron? Na mindegy, tenyleg csak egy aprocska labjegyzetnek szantam. -
jimmedly
senior tag
válasz
zombinyul #25253 üzenetére
Biztosan front volt, azért csinálta. Nálam is zűr volt. Éjjel egykor felébredtem. Ránézek a telóra, még mindig pirosan világít a led, tölt. Na ez furcsa... ilyenkor már régen zöld a led. Gondoltam megnézem hol tart, de nem reagált semmire. Akksi ki. El is indult, érdekes módon pillanatok alatt felállt a rendszer, de pint kért. Pont tegnap újraindítva, megnézttem az akku alatt a széria számot. Ez amúgy nagy szivacs lett volna, mert tuti hogy nem ébresztett volna reggel! Úgyhogy most egy kicsit megroggyant a bizalmam.... Bár nálam valószínüleg szoftveres gond van, mert egyre többet küszködik a google play és a youtube is. Mintha fosná csendesen össze magát a V20d. Anno mikor visszaraktam a V10d-t, pont ez volt a másik ok a merülés mellett. Egyszerűen már nem lehetett használni ezt a két appot rajta.
-
törölt tag
válasz
zombinyul #24904 üzenetére
Hagyjátok már abba ezt a bootloop témát. Olyanok vagytok mint valami kib@szott világvége szekta ezzel a mantrázással, első szériás g4 bootlopot kap, első szériás g4 bootloopot kap. Ja mégsem...
Akkor 1 év után bootloopot kap, 1 év után bootloopot kap. Letelt az 1 év, ja mégsem... Mi lesz a következő?Mindezt úgy hogy az elmúlt 1 év és 25 ezer hozzászólás alatt kb. 4 emberkénél jelentkezett ilyen gond, azt is szó nélkül javította az lg.
Onnan lehet tudni hogy a g4 egy piszkosul jó telefon, hogy a fóruma halálosan unalmas.
Csak néhány embernek ettől egyszerüen ledobja az agya az ékszíjat, hát milyen már hogy nincs meg az a kellemes borzongás hogy bármikor beszarhat a telefon. Hát milyen dolog már hogy nem lehet teli torokból szidni a telefont vagy a gyártót mert állandóan rossz valami... Meg milyen már hogy a szervíz nem pattintja vissza a jogos javítás... Hát kérem, telefon, gyártó az ilyen? Na ugye...Igy aztán kell valami kényszerszülemény, valami fantazmagóra, egy kis kapaszkodó hogy meglegyen az áhított világkép.
Amivel csak az a baj, hogy embereket tántorítotok el egy nagyon jó telefon megvásárolásától, és helyette jó eséllyel majd valami olyat vesz aminek a fórumában hetente van annyi _valós_ hibabejelentés mint itt egész évben...
ui: gondolom ha 10 év múlva, majd valamelyik múzeális g4-en előjön a bootloop hiba egy reggel, akkor gondolom majd valamelyikőtök be fogja ide irni hogy "na ugye hogy megmondtam"...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zombinyul #24925 üzenetére
A Nexusok a G4-nél is jobban duruzsolnak szoftveresen, mégis sokan próbálgatnak ki rajtuk custom ROM-okat. Persze népszerű anekdota a körünkben, hogy azért van alig custom ROM a telefonra, mert olyan jó a szoftver, hogy igény sincs rá, de ez butaság. Az LG lényegében bezárta a kaput, BL-t nyitni is csak az EU-s H815-ön lehet, a többi modellen nem, ráadásul ezeken is élből garancia vesztéssel jár.
BTW nem a BL nyitás a probléma, hanem az, hogy nem tudod visszazárni. Nexuson egyszerű nyitni és zárni is.
-
-
Vikooo
addikt
válasz
zombinyul #24666 üzenetére
Mennyi ideig tartja azonos fenyeron az automata? Par lux valtozas es mar szabalyoz. Maga a fenyerzekelo nem fogyaszt tobbet mint az allandoan bekapcsolt (kiveve amikor a kepernyo be van kapcsolva) kozelsegberzekelo. Es az sem fogyaszt sokat.
Szerintem tul van porogve az akku fogyasztas meg mindig. En nagyon jonak es kenyelmesnek talalom az auto fenyerot, foleg, hogy tuzo napsutesben nem kell keresgelnem a fenyerocsuszkat es bizonyos ertek felett a kontrasztot is tulhuzza, igy megjobban lathato marad a kijelzo.
Lehet aldozatokat hozni 0,5% akkufogyasztas javulas miatt de szerintem ezek a telefonok nem ezert lettek kitalalva, hogy a hasznos es kenyelmes funkciokat mellozzuk.
-
-
-
Deedays
tag
válasz
zombinyul #24522 üzenetére
+1 a gyári launchernek.
Nekem kicsit kezd unalmas lenni ez az aksi és kijelző idő dolog... Nem szeretnék vitát szítani ezzel,de naponta feljövök ide okosodni valami újdonságért és csak ezt látom. Szerintem ez van el kell fogadni,más készülékek is ugyanígy merülnek amik hasonló teljesítménnyel bírnak. Felesleges ezen rágódni. Használod töltöd ennyi. Sok megoldás létezik powerbank, autós töltő stb.... Elnézést ez csak a saját véleményem és gondolatom volt.
Zombinyul nem neked szólt elnézést,hogy neked címeztem
-
-
SkiDev
őstag
válasz
zombinyul #24143 üzenetére
Bevinni biztos nem fogom tudni, mert kissé messze lakom Pesttől....
A töltőre is jár az 1 év garancia, nem? Most komoly 1.5k-ba kerül...A hátlapot meg amennyiben engedik megmondom, hogy feketét adjanak, mert nem szívesen hurcolom oda-vissza újabb kopással.
(#24434) zombinyul: A fekete is képes kopni? Jobban, mint a barna? Csak azért, mert néha mikor olvasgat(tam)om a fórumot, akkor arról volt szó, hogy a fekte kevésbé képes, illetve nem látszik annyira, csak direkt fényben. Ha jól emlékszem volt olyan tulaj is az elején, aki cseréltetett hátlapot, de megint megkopott az új, nekem ez hosszú távon nem jön be.
A kábellel meg úgy vagyok, hogy addig, míg nem biztos, nem fektetnék újba. Van itthon másik töltő is, furcsa módon azzal is lassan tölt - gyorsabban ígyis a sájátjánál -, de ismerős G Pad töltőjével meg még gyorsabb, mint a gyárival volt valaha. Nem tudom, hogy nem-e a töltőnek van baja. Valamint akkor már megnézetem, mert mostanság valamiért fogja magát és megakad pár másodpecre, majd megugrik.... Bár lehet csak egy szoftver újratétel kell neki. -
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #24421 üzenetére
De használod is a térképek appot? Nekem még nem jelent meg akkustatban, de tény nem is hasznalom, csak egy térképrészt töltöttem le ofline használatra.
Peter.70
Vki annó azt mondta itt a fórumon, hogy nem kellene, de igazából senki nem merte eddig kipróbálni(v csak nem írta le). Autóknál nyílt titok volt ez a c régió....volt, hogy sógorék mondták egy autótipusnál, hogy ilyen meg ilyen extra felesleges a magyarnak......pedig lett volna igény rá. -
Reinkz
senior tag
válasz
zombinyul #24309 üzenetére
En telefonom 2015 decemberi, full fehér képnel a képernyő teteje szurkesebb mint az alja, láthatóan, nem a hőtől van mint egyesek állították, 1hónapja ilyen akkor vetem észre, nem tudom h előtte is jelen volt-e, majd ha megyek bőr hatlapot cseréltetni, rá kérdezek hogy ilyet cserelnek-e.
Mindenestre feltetelezem ez nem első szerias es megsem tökéletes.
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #24298 üzenetére
Nalam szerviz elott volt ez az allapot
Meg szerviz utan langyosodott 1-2 napig.
Forrosodasnaknszerencsere mar nem latom jelet, csak sima langyosodast. Betudom a tok miatti hoszigetelesnek.Quqesz, ugy mas amit irsz, csak tenyleg olyan szokatlan.
Hazafele 36%-on vagtam neki. Kivancsi vagyok most is kibirja-e
-
Technoman
őstag
-
Technoman
őstag
válasz
zombinyul #24093 üzenetére
Hoppá, akkor ezért hangzott el, évekkel ezelőtt a Allee-s Samsung szervizben az a mondat, hogy a "fennlévőnél régebbi Sw-t nem fogunk felpakolni gariban". Csak az LG őszinte, mert elmondja a miértet.
Egyébként nem értek itt sok embert, miért kell egy jó futó rendszerhez hozzányúlni, ha egyszer jól megy. Ennyire hiányzik egyeseknek a mókolás?
-
Technoman
őstag
válasz
zombinyul #24057 üzenetére
A lényeg, hogy most már megnyugodhatsz, egyel kevesebb a problémád. Aludj rá egyet és holnap majd elmondod, hogy még mindig elakarod adni ezt a "szart" (én már előre tudom a válaszodat
)
Más, a kettős ablakkal kapcsolatban beszéltem az LG-vel (nekem valahogy nem müxik, inaktív és halvány az ikonja) Aki még nincs képben ezzel:
1. Sajna, csak gyári appokkal müxik (pedig milyen jó lenne, egy kamera+ Navitel GPS megosztott kijelzővel kirándulni)
2. Azt javasolták, hogy csináljak egy gyári visszaállítást (csináljon a halál, örülök, hogy minden a helyén van és minden be van állítva) -
törölt tag
válasz
zombinyul #24054 üzenetére
Én egy 3 hónapos G3-at 2 alkalommal vittem el a szervizbe… nem voltam felháborodva, inkább azt néztem, hogy első alkalommal 2-3 munkanap alatt kicserélték a full alaplapot.
Rá 2 hétre, nem volt jó a giroszkóp, megint vissza, és akkor másnap hívtak, hogy nem cserélik, adnak levásárolható kupont. Nem flegmáztam, nem „sírtam” hanem azt néztem, hogy mennyire korrektek…mert ők azok. -
törölt tag
-
Stanbacsi
tag
válasz
zombinyul #24040 üzenetére
Én simán hívtam volna már a főnököt meg a könyvet tele írtam volna....
Ha szépen beszélsz velük 2 hét és szar munka... ha csúnyán akkor meg kiakadnak, de érdekes 1-2 napon belül patyolat állapot. Inkább megcsinálják tökéletesre, csak ne is lássanak többet.
Természetesen tisztelet a kivételnek!
-
DaDa
senior tag
válasz
zombinyul #24036 üzenetére
Annyit tanácsolnék, hogy ha visszaviszed először próbáld meg asztalverés nélkül ész érvekkel elmagyarázni a kálváriád és csereutalványt kérni. Saját kereskedelmi tapasztalat ha hozzánk így jöttek a vevők sokkal inkább próbáltunk segíteni nekik mint akik azzal kezdték, hogy verték az asztalt és ordibáltak
Ha nem megy szép szóval akkor jöhet az erősebb hozzáállás, vásárlók könyve stb. Azt tudnod kell, hogy semmilyen törvény nem kötelezi őket a cserére, akárhányszor javítják is...sajnos. Remélem sikerrel jársz és korrektek lesznek, hiszen azzal, hogy rosszul, tesztelés nélkül adták vissza neked elment 2 napod és megannyi pénzed az útra.
-
válasz
zombinyul #24006 üzenetére
zombinyul:
Az LG ha ad, olyan csereutalványt ad, amivel LG-re cserélhetsz.
A szolgáltatóddal egyeztess, ha más márkára cserélnél!magus217:
A Tronsmart az egy márka, ami lehet Qualcomm certified?
Azt hittem, hogy egy zs-kategóriás kínai márka, amelyik azt hazudik magáról, amit nem szégyell. -
Bass
addikt
válasz
zombinyul #23963 üzenetére
Tudnek meselni a Honor 6-s kalvariamrol,utana meg a Honor 5x-rol amugy akarhanyszor lehet egy termeket javitani de ha 3x ugyanazzal! a hibaval javitva volt akkor kerheted a cseret de ez is csak meltanyossagbol adhato sajnos,ekkor mar fordulhatsz a bekelteto testulethez. Ha a kereskedo normalis akkor csereli habpiti akkor kotekszik. En is kifogtam a Honorokat mert tobb ismerosomnek van es nincs bajuk vele de nekem pechem volt,visszakaptam az arat de etrol megcnagyon joxtelo volt a H6-t barkinek ajanlanam es a honor magyarorszag ugyfelszolgalata is remek volt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
zombinyul #23975 üzenetére
Akkor már 6s-t vegyél, ha mindenképpen venni akarsz új telót. Ott alaplap nem fog elromlani, attól nem kell tartanod. A hangminőség pedig sokkal jobb az LG-től. Pont neked való szerintem az iPhone.
Én viszont szerintem kipróbálom a G4-et pár hét múlva, ha nem megy el addig a kedvem tőle, mert mondjuk még beírnak páran a fórumba, hogy alaplapot kell cseréltetniük.
Csak ha nem G4-et veszek akkor nem tudom, hogy mit tudnék. Nexus 5x akkuja fele annyit bír, mint a G4 kb. Nem érdekel az akku, de ha kétszer kellene esetleg tölteni a telót naponta, azt azért nem szeretném már. Mate 8 nem lenne rossz, de 190-200 ezret nem ér, de még 150-et sem.. S7 jó lenne, de 210. Dupla annyit hol ér, mint egy G4. Nexus 6P csúnya. Z5 tetszik, de drága.
De én meg már az iPhone-t unom, mert nem jön ki már hónapok óta jailbreak és minden tökéletesen működik, unalmas egy telefon így, nincs mit rajta mókolnom.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
zombinyul #23969 üzenetére
Biztos én is felrobbannék, de ha lehiggadsz azért te sem gondolod komolyan hogy minden G4 és minden LG termék ipari hulladék.Persze az rendben van hogy egy életre elment a kedved tőle. Nálam a telón kívül tv, hangprojektor,mosógép, asszony-gyerek telefonja LG. G4 előtt G2-m,Optimus G, és soha egyiknek semmi baja nem volt.Nem vagyok egy márka fan, de ezt eddig egyetlen gyártó sem tudta nekem produkálni.
Szóval nem ennyire egyértelmű, bár te kétségtelen nagyot szívtál vele gyors egymásután.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest