- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DeathAdder #19155 üzenetére
Csörgesd meg őket és jelezd nekik, hogy mikorra kellene, de sztem előbb meglesz.
-
TeeJay
félisten
válasz
Párom előlapját 2 óra alatt megcsinálták, szóval ha van alkatrész akkor gyorsak!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Szerintem erősen függ attól is, hogy mi a baja. Volt akinek néhány óra alatt javították, ha jól emlékszem, de kb. egy hét környéken lehet az átlag véleményem szerint.
-
leslien
nagyúr
válasz
attól függ.. pl nekem kb fél óra volt és cserélt helyben a srác alaplapot tavaly a G3 nál... viszont topik gazdának meg röpke 2 hét volt aszem... btw hová hová?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DeathAdder #14743 üzenetére
"UI szempontjából a CM ahogy látom mintha echte nexus lenne, de mennyire stabil ezeken a főzött romokon?"
A kezdetektől követem a topikot, de itt nagyon kevés olyan user van, aki nem gyári ROM-ot hajt. A többség (bármilyen telefonról legyen szó) szükségből mókol, itt viszont elég magas a megelégedési index a gyári ROM-ot illetően, így igény is kevés van rá. Alacsony kereslet pedig a kínálatra sincs jó hatással.
Vannak kalandorok, akik mindent kipróbálnak, de közülük is sokakat visszatart, hogy még mindig nem megoldott a bootloader zárása. Szóval aki CyanogenMod-ra hajt, annak jelen pillanatban nem megoldható, hogy vész esetén visszategye a gyárit, bezárja a bootloadert és úgy vigye vissza a szervizbe.
Egyébként több évnyi Nexus használat után jöttem én is. Nincs a rendszer kinézetével semmi bajom. Ami úgy lényegesen eltér a stock droidtól az az értesítési terület, minden más elég közel van hozzá vagy éppen egy Nova Launcher telepítésével előcsalható.
-
leslien
nagyúr
válasz
no csak.... ha jót akarsz magadnak és kevesebb ráncot akor G4 veszel...
bár nem látom értelmét agyon romolni... azt jól teszed h a N6p kihagyod egyelőre...
-
Helltak
őstag
válasz
Szia!
Én Nexus 6-ről jöttem, igaz, csak 3 hetet használtam. Nekem annyira nem jön be a stock droid, bár a rendszer sebessége tényleg eszméletlen volt. A G4-ben nem csalódtam egyáltalán, igaz én nem vagyok annyira érzékeny erre a részére, mert a kamera az egyik legfontosabb nekem, amiben elég gyenge az N6 ehhez képest. Nekem gyári alapú custom rom van fent, mert mást ha jól tudom, gari vesztés nélkül nem lehet (még)! A mérete is kellemesebb, a kijelző meg IPS-hez képest pazar. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DeathAdder #494 üzenetére
A Gear VR-t magát nem ismerem, de van még rajta kívül ezer másik VR szemüveg, aminek a képernyőjét telefon adja. Így értettem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DeathAdder #492 üzenetére
Bármilyen telefon befogható VR szemüvegnek, így ha a Samsungot nem ítéled el miatta, akkor másokat sem érdemes. Múltkor egy Moto X-el (Full HD) próbáltam ki egy VR szemüveget és bizony élvezhetetlenül pixeles. A QHD sem tökéletes, de jobb.
-
M5Norbi
őstag
válasz
DeathAdder #435 üzenetére
Igen ez igaz eddig sem törték magukat.
Pedig optimistán a bal érintő gomb most alkalmazásváltó
Mondjuk engem nem nagyon zavar ritkán lépkedek egyik alkalmazásból így másikba.
Osztott képernyőt használok ha pl böngészek plusz Youtube megy kocsiban kihangosítva.
De megértem ha valakit zavar. -
Quqesz
nagyúr
válasz
DeathAdder #334 üzenetére
Köszi a G2 nevében is
Szóval akkor még mindég ott tartunk,hogy mindenki tapizza meg mind2-t és döntsön. Ma én megtettem a samuval,nen lett közelebb hozzám,de akkor is jó telefon. Kár szapulni bármelyiket is. Viszont vicces,hogy az LG a vezeték nélküli töltést,a samumeg a microsd/akku cserét hagyta ki. Majd jövőre cserélnek
h4h01
Ha jól tudom igen és a műanyag van alapból fent,a dobozban van a gucci.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest