Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
LilProphet90 #71220 üzenetére
Nem lehet kulonosebb panaszom a G4-re, jo telo, fotokat is nagyon jokat lehet vele kesziteni, de fene tudja, a G2 valahogy jobban tetszett. A jatekokban nem nyujt sok elore lepest, sokszor az is beakad ami a G2-n soha.
-
Snoop27
őstag
Mi ujsag sracok? Megy jol a G2? En par honapja eladtam a kicsikemet es vettem egy G4-et, de valahogy nem azt nyujtja amit vartam, nem nott ugy a szivemhez, mint a G2. Ti hasznaljatok tovabbra is egeszseggel, s sztem meg ne csereljetek le masra, nem igazan eri meg
-
Snoop27
őstag
válasz
laci1892 #64574 üzenetére
En is gondolkodom mar egy jo ideje a G2-m lecsrelesen, de nem talalok olyat, amire erdemes lenne lecserelni. Sem a G3/G4 sem pedig az S6 nem fogott meg, a Note5 pedig tul nagy nekem, talan a honor 7 vagy a mate 7, de nagy elore lepes igy sem lenne. Lehet meg egy darabig marad a G2.
-
Snoop27
őstag
válasz
vadászcsiga #53077 üzenetére
Viszont en mind2 kabellel PC-n keresztul toltottem, s igy volt olyan nagy kulonbseg, nem gondoltam, hogy ilyen sokat szamit a kabel minosege.
-
Snoop27
őstag
Nem hittem volna, hogy tolto kabel es tolto kabel kozt ekkora kulonbseg lehet. Eddig a gyari toltokabelt hasznatam, azzal toltottem PC USB-jen keresztul is, de max. 300-320 mA-rel toltotte, tegnap este erkezett meg a par napja megrendelt fast charge micro USB kabel, hat mit mondhatnek, hihetetlen a kulonbseg, eddig 300 korul volt a toltesi sebesseg ezzel pedig 1300-1400 mA, nem gondoltam volna. (kocsi toltohoz vettem)
Bocs az offert, gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat. -
Snoop27
őstag
válasz
Ferenczi Áko #52660 üzenetére
Igen, az ugrik sajnos, viszont barmikor visszateheted a gyari romot nyom nelkul ha szervizelni kell, felteve, hogy nem olyan problemaja van ami ezt megakadalyozna.
-
Snoop27
őstag
Szivesen!
(#52651) Ferenczi Áko : hasznald egeszseggel! Szamomra tokeletes, minden tekintetben.
(#52655) Ferenczi Áko : ahogy jonak latod, bar tudtommal a legujabb frissitesben mar tobb hiba ki lett javitva, szoval ha heteken belul nem jonne az 5.0 akkor erdemes lenne frissits (nem mintha pontosan lehetne tudni mikor adjak ki a LP-ot)
-
Snoop27
őstag
Akkor lenne baj, ha mind2 egyforman szolna, mivel az egyik mikrofon.
"a csatlakozók alulra kerültek, itt van a 3,5 mm-es jack és a microUSB is, valamint két kicsike hangfalnak látszó rés, ebből az egyik mikrofont rejt, a másikon valóban hang távozik" ahogy a tesztben is olvashato. -
Snoop27
őstag
válasz
Real_Necro #50349 üzenetére
Pfff, igazad van...
-
Snoop27
őstag
válasz
Real_Necro #48854 üzenetére
+1, a Nekeda-ban meg en sem csalodtam.
-
Snoop27
őstag
válasz
sz.gery #47520 üzenetére
Nekem is ilyen van a telomon kb. 1 honapja es a mai napig igy nez ki, nem valt le de nem is tapadt jobban oda, meg kell baratkozz vele. De ennek ellenere jol vedi es ha megfigyeled a szelein is vegig oda van ragadva a telohoz, csak esztetikai szempontbol lehet kicsit zavaro, de en mar megbaratkoztam vele.
-
Snoop27
őstag
Feltette mar valaki az uj Optimus romot? Melyek a tapasztalatok?
-
Snoop27
őstag
válasz
Azharel #46604 üzenetére
Szia. En par honapja vettem ezt a VSD1-et, a fulhallgato topikban ajanlotta, nagyon meg vagyok vele elegedve, szepen szol a G2-vel. Ful mogotti elvezeto gumi csatornaja is van, ami nekem fontos volt, de lehet anelkul is hasznalni. Viszont nincs rajta hangero szabalyozo gomb, ami nekem nem is kellett. Emellett meg van 1-2 modell amit ajanlani fognak neked, en szemely szerint nem bantam meg a dontesemet. (az aratol ne ijedj meg, nem USD hanem SGD, azaz szingapuri dollar).
Hogy a Nekeda tokhoz en is hozzaszoljak, par honapja hasznalom en is a fekete modellt, de ugyanolyan szepen pattan ra a telora mint elso nap, esetleg forro helyen tartod es megnyult,
vagy pedig hamisitvanyes amiatt lotyog benne. Jobban teszed ha rendelsz egy ujat, nehogy kiessen belole es a kepernyod banja a dolgot. -
-
Snoop27
őstag
válasz
#84221696 #45062 üzenetére
Nagyon helyes, nem is kell egy velemenyen legyunk
Ha neked megerte akkor hasznald egeszseggel, mindenki maga donti el mire kolti a penzet
. Jo par honapja hasznalom a telot nagy megelegedessel, orulok, hogy vegul nem vartam meg a G3at, meg legalabb egy evet elleszek vele, nem is tudom mire cserelnem le ha valtanom kene, talan majd jovore egy G Flex 2, esetleg G4
-
Snoop27
őstag
Ugy tudom, hogy 100rol mindig kesobb merul le 99re, mint pl 90rol 89re, mivel egy keveset meg ra tolt.
Csak hogy en is hozzaszoljak a kepernyoido temahoz, nekem altalaban 1 napot bir ki a telo, van hogy csak felet, mivel ha idom engedi jatszom par orat rajta, ami nagyon tudja meriteni (3 ora jatszas 40% aksi) de ez egyaltalan nem zavar, epp annyira erdekel a kepernyoido mint az antutu pont, azaz semennyire. Azert van a telo, hogy az igenyeinknek megfeleloen hasznaljuk, s vegulis egy mozdulat, hogy este radugjuk a toltore, ha valaki ilyen telot vesz es alig beszel/netezik/jatszik rajta az lehet nem csinalt jo befektetest, olcsobb telefon is kielegitene az igenyeit. -
-
Snoop27
őstag
válasz
DroiDMester #44234 üzenetére
Igy van, nekem is fekete Nekeda tokom van es egyaltalan nem ront az esztetikan, jobb a fogasa is a telonak s esetleges esesnel megvedi a torestol (felteve, hogy nem pofara esik).
-
Snoop27
őstag
válasz
Diniboly #43778 üzenetére
Szia. Egeszseggel hasznald a telodat, jol valasztottal. Valoban nam art ha oda figyelsz a telefon vedelmere, sajnos tobben is emlitettek, hogy leejtes miatt bepokhalosodott a kepernyojuk. En eloszor egy iShild (front/back) foliat vettem a telora, ami nem rossz viszont egy esestol nem igazan vedi meg. Jelenleg Nillkin 9H uvegfolia van rajta, ami ha minden igaz nemcsak a karctol de a pokhalosodastol is megovja, emellett egy ilyen Nekeda tokot is vettem ra, mivel nagyon sokan ajanlottak s nem teszi annyira vastagga a telefont, mint a Spigen tok. Mindkettot (foliat es tokot) ajanlom figyelmedbe, jo vetelnek szamitanak, ha viszont ugyetlenebbnek tartod magad, konnyen kiejtesz targyakat s nem zavar a Spigen vastagsaga akkor szamodra az a legjobb valasztas tokot illetoen.
-
Snoop27
őstag
válasz
Tomi487 #43761 üzenetére
Szia. Jatekokat telepitettel a telora? Mert a jatekok az Android/obb mappaba telepitenek egy nagyobbacska csomagot, ami ha uj romot teszel fel es nem torlod a belso tarhelyet nem torlodik ki. Emiatt jo neha oda is belesni es ami felesleges azt torolni.
Szerk.: habar ha megnezted a belso tarhely meretet akkor talan megsem az obb folderben keresendo a 900 mb. -
Snoop27
őstag
válasz
racerx #43639 üzenetére
Szia. Nekem tegnap erkezett meg es este fel is tettem. A szelein korbe nem tapad rendesen, de ez csak abbol latszik, hogy ott kicsivel vilagosabb, mivel oldalrol nezve egyaltalan nem latni, hogy akar 0.1 mm-t is eltavolodna a kepernyotol. Ha meg tudsz baratkozni azzal, hogy nem tiszta fekete az uvegfolia akkor batran megveheted, egy ilyen kaliberu telefon megerdemli ezt a vedelmet (szvsz.)
-
Snoop27
őstag
válasz
szabyka95 #42551 üzenetére
Bocs, hogy csak most valaszolok, pontosan 1.7-1.8 mm vastag a tok, nem zavaro egyaltalan. 1.5 mm a tavolsag a kamera lencseje es a tok kulso szele kozt es kb 1.3 mm a tavolsag a kamera gomb es hatlap kulso szele kozt (remelem erthetoen fogalmaztam).
Mas : toltheto OptimusRs G3 v1.3-as romja innen
-
Snoop27
őstag
válasz
istnag #41854 üzenetére
En is a minap keresgeltem egy jobb HDR aplikaciot, s ami jonak tunt az a HDR Camera , illetve a Pro HDR Camera. Az elobbi valoban szamomra megfelelo kepeket keszit, az utobbi fizeteses, meg nem probaltam, de arrol is sok jot olvastam.
-
Snoop27
őstag
válasz
szabyka95 #41461 üzenetére
Sztem ne probald, lehet nyomot hagy a ragaszto a folian es meg csunyabb lesz. Irnal par sort a tapasztalataidrol? Nem feltuno a telon, szepen ra fekszik, kimegy a telo szeleig vagy marad par mm, hogy lehessen vedotokot tenni a hatlapra? Az elozohoz kepest (ami eltort) jobbnak erzed? Jelenleg alien surface (ishield) folia van a telon elol/hatul, viszont az esestol es nem igazan vedne meg, ezert gondoltam, hogy en is beruhaznek egy ilyenre.
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
Nem allitgattam semmit rajta, nem lattam ertelmet, minden normalon maradt
(#40826) Tsebacsi : nekem egyaltalan nem jon be egyik tok sem, Optimus G-men S-line tokot hasznaltam, de azt is csak muszajbol. Jelenleg a G2-mon se tok se folia nincs, viszont merlegeltem, s inkabb megturom rajta a tokot minthogy fizessek 30+k ft-ot a kijelzo torese miatt.
-
Snoop27
őstag
Nalam is nagyon sz.rul ment a Dorimanx kernellel, de miota lecsereltem a bruce2728 kernelere nagyon szepen es siman megy. A rommal szvsz semmi gond nincs.
(#40818) Fredy02 : en kb. 1 hete rendeltem meg a ezt a Nekeda Saffiano tokot, sokan dicsertek es csak jokat olvastam rola, talan kicsivel vastagabb, mint az ultra super slim tokok, viszont minosegi es ebben nagyobb biztonsagban van a telonk. Persze nem is tartozik az olcsobbak koze, de mint tudjuk a minoseget meg kell fizetni
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #40680 üzenetére
Nalam is problemas, sokszor belaggol, feltehetoen a kernel lesz a ludas.
-
Snoop27
őstag
válasz
Sabika #40175 üzenetére
Szia. Bar nem nekem szegezted a kerdest ennek ellenere megprobalok segiteni. Uj kepernyot ugy tudsz hozzaadni a mar meglevokhoz ha barmelyik kepernyot 2 ujjal osszehuzod, ezalltal megjelennek egymas mellett a jelenlegi kepernyoid, s itt a + jelre bokve uj kepernyoket tudsz letrehozni. Remelem erre vonatkozott a kerdesed es tudtam segiteni.
Szerk.: ertem, akkor vedd ugy, hogy nem "szoltam"
-
Snoop27
őstag
Hasznal valaki uveg kepernyovedot (tempered glass screen protector)? Jelenleg iShield folia van a telomon, de gondolkodom, hogy lecserelem, mivel ez a torestol nem vedne meg, viszont ha jol olvasom az uveg kepernyovedo jo szolgalatot tehet. Mi a velemenyetek/tapaszalatotok? Erdemes ilyenre beruhazni?
-
Snoop27
őstag
Van valakinek tapasztalata a CloudyFlex romokkal kapcsolatban? Megjelent a 2.5-os, s gondoltam kiprobalom. Jelenleg Optimus G3 romjat hasznalom, csak annyi a gondom vele, hogy a rr3 es nfs:mw akadozik, gondoltam esetleg a CF romja akadasmentesebb.
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #38575 üzenetére
Erezheto barmi fele kulonbseg/javulas Optimus G3-as romjahoz kepest? Erdemes lecserelni? Erdekes is az ember, elsore alig tudja ravenni magat, hogy feltegye az elso custom romot,recoveryt, de ha raerez az izere akar 2-3 naponta kepes uj romot/kernelt feldobni a telora a kicsivel gyorsabb mukodes, jobb aksiido remenyeben (legalabbis en mar igy vagyok vele
)
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #38519 üzenetére
Remek, koszi szepen. Ugy teszem fel, mint a tobbit, vagyis csak elotte kell wipe, vagy ez keri az install utani wipe-ot is?
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #38517 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tunt fel ez a dolog. Valoban sokan dicserik, hogy az eddigi legjobb dorinmax kernel, viszont nekem ez nem ugy tunik. Nem tudod esetleg, hogy hol tudnam letolteni a cloudy kernelt? A cloudy romra nem lenne szuksegem, mivel az Optimussal meg vagyok elegedve.
Szerk.: esetleg ez lenne az? -
Snoop27
őstag
Par napja feltettem OptimusG3 rom ala Dorimanx uj, 5.7es kernelet. Nagyjabol minden ok vele, kiveve 2 dolgot : jatek (rr3) alatt nagyon melegszik, valamint az akkuido nem az igazi (standby modban tobbet fogyaszt a kelletenel). Tapasztalt meg valaki ilyen tipusu problemat ezzel a kernellel?
-
Snoop27
őstag
Nemreg pakoltam fel az OptimusG3 romot, eddig minden ok vele, szepen fut. A rom forumjan olvastam, hogy egyesek atallitjak a DPI-t 480-rol 420-ra, 380-ra, ennek mi ertelme van? Igy tovabb birja az aksi? Csak mert en nem sok ertelmet latom, de csak van valami pozitivuma.
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #38161 üzenetére
Ertem, koszi, akkor felejtos, megy fel a CloudyPro II, kiprobalom azt is, jokat olvastam rola.
-
Snoop27
őstag
válasz
rayoliviero #38134 üzenetére
Majd oszd meg a tapasztalataidat, kivancsi lennek ra, egesz jonak tunik ez a rom, legalabbis a kommentek alapjan.
-
Snoop27
őstag
Ti talaltatok infot a G2 mini, illetve G3 megjelenesi idejerol? Mintha olvastam volna valahol, hogy januar korul dobjak piacra. Ha jol latom a G3 5.5" lesz, ami kisse - legalabbis szamomra - elszomorito, ezt a meretet mar valoban tepsinek tartom.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. invisibleShield-bol melyiket vettetek/ajanljatok, mint latom van nedves es szaraz folia, vagy csak a feltevesukben van kulonbseg? S akinek ilyen van az emelle meg vett tokot is vagy ez is nyujt elegendo vedelmet a telonak? Olvastam olyat is, hogy volt aki elejtette a telojat s nem lett semmi baja, megvedte ez a bizonyos folia (habar ketsegeim vannak, mivel mint latom a szeleit nem vedi, vagy megis
). Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest