- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
protector90
újonc
Haliho,
Létezik, hogy nekem azt mutatja, hogy a legfrisebb verzio a 20c?!
(B-tel től vásároltam a telot függetlenül). Remélem normális, mert nem akarok romolgatni, csak a lehető legfrissebbett szeretném rá, amire azt írja, hogy jelenleg ez az.
Előre is köszi!
-
schumi
aktív tag
Hali
Kis segitseg kene. Lg g2-3 kozott kene dontenem. G3 ellen szol az hogy nagyobb es hogy a kameranak a softwares gyari resze g2nel jobban tetszik. Arban nagy kulonbseg nincs koztuk, melyik lenne jo valasztas szerintetek ?
-
Quqesz
nagyúr
Volt itt is aki a térerő gondokkal küszködik...nos az indexen pont most van egy riport,hogy körbeutazzák az országot és mérik a szolgáltatók "erejét"...érdekes és tanulságos!
Más
Nekem a fényképező fénymérésnél teljesen normálisan reagál ha sötétből világos reszre húzom(nem csak drasztikus esetben) mert így több részlet látható. Hdr képet próbáltam már,direkt ugyan arról a helyról pár sec különbséggel és látható volt a különbség(több minden látszott a képen)... -
Megoldas megvan, de nemtudom, miert jott elo es nem igazan erzem user errornak... Beallitasok-Általanos-,Kapcsolodas javitasa- Auton van azt ajanlotta... de meguntam 1 nap utan es kiprobaltam a mindig be beallitast es azota jo. Nemtudok logikus magyarazatot, mitol tudott nalam ez nem mukodni az uj rom felrakasa utan. / toroltem, ujra raktam, ujrainditottam es semmitol nem volt jo.. /
-
JoeCockBill
senior tag
Mióta CM alapú romra váltottam 1 dolog hiányzott nagyon, a G2 Xposed, azon belül is a Bleed Immersive mode. Hátha valaki még így van ezzel, azoknak jelezném hogy találtam hasonlót: [MOD][Xposed] Tinted Status Bar [BETA 8]. Ugyan azt tudja mint a fent említett mode, csak itt még külön apponként lehet a színeket konfigolni. Egy ilyet is találtam hozzá.
-
xSide
őstag
válasz
Steelheart2 #41886 üzenetére
Fail3D: Viber problémamentesen fogad/küld üzeneteket az eddigi 20b,d,f gyári romokon. Nem is hallottam ilyenről, a play áruházban sem olvasni hasonlóról.
Semmi gondom vele, még beszélgetésre is jól használható.
Telepítés után alap beállításokkal is megy.
User error lesz!! -
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
kb 2 hete vagyok tulaja egy fekete 32gigásnak. Előtte Nexus5-öm volt, az aksi idő miatt váltottam.
a kérdésem az lenne hogy normális e hogy a sötétben vakuval készített képek homályosak de rettentően, kb 10ből 8 használhatatlan. Valaki valamilyen beállítást tudna mondani?
amúgy 20c van a telefonon nem tudom számít e.
köszönöm előre is -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steelheart2 #41886 üzenetére
Privatban tudod tole elkerni.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Valaki be tudná linkelni nekem DM legfrissebb romját?Ha azt szeretném hogy a programjaim megmaradjanak,milyen wipeokat kell csinálnom?Most DM 3.2 van fennt.
-
szabyka95
őstag
1 hete rajta van a telon a nillkin uveg kijelzovedo, idaig minden fasza, nincs karc rajta, pedig zsebben hordom
szelei nem jottek fel, hatul a kameralencsen sincsenek karcok -
laverdadb
tag
Igen van rajta folia, gondoltam ra, hogy emiatt optikai csalodom
Ezt majd akkor tudom alairni ha egyszer lekerul a foliam.
-
laverdadb
tag
Én is fogtam egy mérőszalagot, maga a fekete káva fél miliméter pontosan (a telefon szélével együtt 1m) de valahogy a bal oldali vékonyabnak látszik fura.
-
Na annyira rajottem mar, hogy csak wifi melett mukodik a viberem... letoroltem ujra raktam, ujrainditottam, de semmi. Van valakinek 5lete, miert nem megy 3g vel a viber?
-
válasz
neo_xperia #41871 üzenetére
Szia! Hát sokszor újraindítottam már a telefont, de ez sajna nem oldotta meg a gondot!
-
neo_xperia
senior tag
válasz
coldfirexx #41869 üzenetére
Szia!
Nekem még a G-vel volt ugyanilyen gondom kitkat frissités után. Aztán rájöttem hogy ha ujrainditom a telefont,utánna már látja a lejátszó a zenéket. Talán próbáld ki. -
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hiába teszek fel MP3-at a telefonomra azt egyetlen zenelejátszó, se a beépített se az utólag telepített nem látja, a fájlkezelő azt mutatja hogy nincs rajta zene, a csengőhangnál pedig csak a gyáriból lehet választani.
Hogyan tudom hallgatni a zenéimet?
Köszönöm, ha segítesz.
Pisti -
laverdadb
tag
Hello!
Van egy furcsa észrevételem a telefonnal. Most, így egy hét nyúzás után (fehér verzió) észrevettem, hogy a jobb oldali fekete káva kicsit szélesebb mint a baloldali!?
Van akinek fehér verziója van, és megnézné nekem... Vagy csak nekem van sasszemem?
Egyéb:
A minap kommunikáltam a Magyarországi LG-vel, az új Optimus UI ügyében. A válaszuk ez volt:
"Az az információnk van, hogy várható G2-re is, de az időpontját nem tudták nekünk megmondani egyenlőre". -
A 20f el nalatok a viberrel nincs gond? Folyamatosan csatlakozni probal de nem sikerul.. se kuldeni se fogadni nem tudok uzenetet... nincs frisebb viber se. Net meg van...
-
racerx
őstag
Hello. Az elmúlt napokban a készülékcserénél úgy néz ki, hogy a g2 felé billent a mérlegelte nyelve a xiaomiról :-). Viszont nézegetve az árakat, vki hozzáértő világosítson fel hogy is van ez : pl. van ahol a 32 gigás 90 párezer, igaz itt nincs áfa (visszatérítés úgyse érdekes számomra - egyszer vettem igy egy telót, asszem 0 % áfa, es mint kvázi használt (monnyuk akkor vissza tudtam volna az áfát kérni, megszívtam:-)), meg 1 év gari csak ez se lenne tul nagy gond. Van ami ezenkívül szivatós. Van ahol irják, hogy "minimálcsomag" :-), esetleg nincs magyar nyelv. Ez se tul nagy gond, ha jól sejtem, fel lehet rá rakni.
-
Tatyla
őstag
Sziasztok!Hamarosan én is egy G2 tulaj leszek olvasgatom itt ezt az f20 romot de igazabol nem szeretném rootolni,szóval az alap vodás rommal is megfelelő a készülék?
-
Laca0
addikt
válasz
istnag #41854 üzenetére
Szerintem sem jó a HDR kép, amit csinál a telefon, csak azt tapasztaltam, hogy a HDR Camera alkalmazással kb. megegyező minőségű képet készít a gyári app. Ezek 10-es skálán kb. 6 pontot érdemelnek.
Sokkal jobb képeket vártam ettől a telefontól, de ezek is "elmennek".
A Motorola Razr Maxx telóm kicsivel jobb képeket készített. Több volt a részlet, jobbak voltak a színek.
Viszont a készülék minden tudása kitűnő, nem nagyon hiányosságot, hibát találni! -
mouzrr
őstag
válasz
Fail3D! #41857 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Ezelőtt egy egy magos LG telefonom volt, és amint leváltottam, egy új világ kapuja nyílt meg előttem. Próbálgattam rengeteg telefont boltokban, viszont ennél jobbat nem találtam. Nekem minden tökéletes rajta, szó szerint, nem tudok belekötni. A design, az összeszerelés és a rendszer is passzol, igazi férfias telefon (szerintem). Nem fogom leváltani egyhamar.
-
válasz
mouzrr #41851 üzenetére
Ezer hala, el is felejtettem.. valoszinu az elozonel is az volt...
Csak jo ideje nem szeretek telefonban turkalni csak is tartalom fogyasztas. Igy meg a rom felrakasra, hogy ne otan menjen varnom kelett nem keves idot, hogy raszanjam magam
Vegre megszunt a kepernyos maceram. Elegedett vagyok, bar a bongeszo hatarozottan roszabb lett a 20d vel kevesbe szagatott a gyari bongeszo, viszont a telefon a menuben akadas mentes. Viszonylag azt kell mondjam ujra elegedett vagyok a teloval.Nem mintha lenne alternativa amire erdemes lenne valtani...
-
Snoop27
őstag
válasz
istnag #41854 üzenetére
En is a minap keresgeltem egy jobb HDR aplikaciot, s ami jonak tunt az a HDR Camera , illetve a Pro HDR Camera. Az elobbi valoban szamomra megfelelo kepeket keszit, az utobbi fizeteses, meg nem probaltam, de arrol is sok jot olvastam.
-
istnag
addikt
válasz
szab.tam #41833 üzenetére
a gyári kamerával az is a bajom, hogy ne lehet egy jó trükköt elkövetni vele.
a régi telóimon ha sötét volt a kép, csak annyt csináltam, hogy picit arrébb mentem vele, hogy egy sötétebb pontra mérjen, és az auto felhúzta a fényerőt.
ez tojik rá...Igen ezt én is megfigyeltem, nem is értettem, miért nem reagál, mert eddig az összes telefonál így működött. Intelligens módot még megpróbálom, talán van annyira intelligens, hogy ilyenkor majd beállítja a fényerőt.
-
istnag
addikt
-
Disla87
csendes tag
Jártatok már úgy, hogy a telefon indokolatlanul felmelegedett? Reggeli készülődés közben, hallom e-mail jött. Az ágyban párnák közt meg is találtam a telefonom, ami tűz forró volt. Nem volt töltőn, semmi extra nem futott rajta, mégis teljesen forró volt a készülék. Újraindítást követően lehűlt. Valakinek esetleg van valami ötlete? (Tudom a párnák biztos rátettek egy lapáttal, de ez nálam gyakran előfordul, mégsem volt még ilyen...) Gyári T-s szoftver rootolva, de semmi belepiszkálás nincs, csak az auto hívásrögzítés miatt van root.
-
Laca0
addikt
Tudtok róla, hogy a gyári kamera is tud HDR-t? A módnál a dinamikus tónust kell kiválasztani és olyan képet csinál, mint a HDR kamera app! Én nem is exponál hallhatóan 3*.
-
Laca0
addikt
válasz
mouzrr #41797 üzenetére
Elképzelhető, hogy valami nagyteljesítményű antennát vagy valami mást építettek neked légvonalban az adótól. Azzal most már nem tudsz 3G kapcsolatot létesíteni (H jel) csak 2G-t (E jel). Az Edge sávszélessége olyan kicsi, hogy a nagy weboldalak nem tudnak timeout-on belül (időkorlát) betöltődni, ezért a böngésző eldobja a kapcsolatot.
Az is lehet, hogy erősebben fogsz most egy 2G-s adót a környéken.
Nekem is hasonló az élményem kedvenc horgászhelyemen: ha az egyik irányba fordulok, egy HSPA adót fogok közepesnél gyengébben, de meg tudom nézni az időképet. Ha elfordulok, bejön egy erős 2G adó, de ott csak Edge kapcsolat van. Hiába szinte fullos a térerő, nem jön be az időkép oldala. -
xSide
őstag
válasz
schferenc77 #41847 üzenetére
A G:hu...
Emiatt és a vektoros térkép lassúsága valamint a leállásai miatt Osmand-ra cseréltem.
A gsz háttérben 142 szolgáltatást futtathat, be is raktam a pipát Feladatkezelő / Menü / Szolgálgáltatások leállításához.
28 percből most reggel 1 percet tartotta ébren.
Jobban korlátozni még a mobiladatoknál lehetne a háttéradatok korlátozásával.
Több alkalmazást korlátoztam már, ami szinte futtatás nélkül fogyasztott a 2gb-os netemből.
Itt pl. a gsz előtérben 200 kb-ot, háttérben 14 megát evett. -
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Mi okozhatja az alábbi képen szereplő akkufogyást?Az app ki volt kapcsolva, a GPS-t szintén kézzel kapcsoltam ki, mégis úgy néz ki, hogy egész éjjel kérdezgette a gps-t.
A második legnagyobb akkufogyasztó pedig a google szolgáltatások lett, összes cpu 44perc, felébresztett állapotban marad: 14 óra, 52 perc...
Ez ellen mit lehet tenni? -
szab.tam
nagyúr
válasz
jose999 #41842 üzenetére
a régi telefonomon régebben használtam, az újon még nincs, de 90%, hogy igen.
a 2. 4. 5. képeken jól látható a dupla csúszka.
azokkal tudod az expozíciós értékeket belőni.
(pl. az ellenfény mértéke szerint.)de ezt az androidos topikban biztosan jobban tudják, mert általános kérdés ugye...
-
toto0569
addikt
Próbáltátok már a CM Browser-t?Piszok gyors.
-
Udv, kernek egy kis segitsseget, mert eljutotam arra, hogy hard resetet kene nyomni a telon, es gondoltam felrakom a 20f-t, mert eddig 20d-m volt. Viszont rajottem, hogy a kitkatre sikerult ics frissitest nyomnom, mert a felso ablak ismertetojeben csak az F betut kerestem... Szoval tudtok linket adni 20f-re? Remelem sikerult nem felteglat csinalni a telefonombol, mert egyenlore meg csak lg logo van..
-
renee7
tag
válasz
szab.tam #41833 üzenetére
Bocsánat, késő van és elírtam, nem -7, hanem -0.7.
A fényerőt levettem -0.7 re. Napos időben sokat dobott a képen.
A HDR kamer pro szépen beállítva (csak a kész képet mentse, a színek természetesek legyenek) szép képeket lő, csak biztos kéz kell, mert különben kicsit elmosódnak a részletdús képek, mert egymás után 3 képet készít és abból készül el a végleges.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gretzky77 #41831 üzenetére
"-7 re állítottam a fényértéket"
ezt konkrétan én sem értettem.a fényerő van, ami -2 - +2
és ez alapból, zárt helyen eléggé alámér, itt rá kell húzni kicsit.a hdr pro viszont tényleg jó cucc.
én még a régi telómmal ingatlanosként kísérleteztem vele keveset.
szobában, ablakkal szemben, napos ellenfényben elég jó képeket lőtt.
fal is világos maradt, de az ablak előtti fa is láthatóvá vált.****
(#41832) renee7
itt valami nem stimmel...a gyári kamerával az is a bajom, hogy ne lehet egy jó trükköt elkövetni vele.
a régi telóimon ha sötét volt a kép, csak annyt csináltam, hogy picit arrébb mentem vele, hogy egy sötétebb pontra mérjen, és az auto felhúzta a fényerőt.
ez tojik rá...
viszont ha manuálisan akarom állítani, akkor a fényerőt ugye kézzel kell babrálni.
de ezt a menüpontot bal oldalra nem tudom kirendezni.
így viszont a teljes menü kitkaarja az egész képernyőt, így baromira nem látom a lelőni kívánt képet, és így kell beállítanom.
ez tipikusan egy olyan dolog, amikor egy fejlesztő kiscsicskája dolgozott valamin, de az agy nem nézet át mindent, úgy engedte tovább...
(vagy ki lehet rakni a menüpontot balra, csak még nem jöttem rá, hogyan. habár már kérdeztem itt, de akkor sem jött rá válasz...) -
renee7
tag
válasz
gretzky77 #41831 üzenetére
20f alatt nekem is kicsit jobbnak tűnt a kamera mint 20d-vel, kevésbé égett ki a kép, nem exponált annyira túl.
Az LG a megmondhatója, hogy küldtek-e le kamera-firmware frissítést. Az a modem frissítéssel együtt jön le. aztán, hogy az a frissítő állomány betöltődik-e a kamera romjába, vagy külsőleg az alaplap rom-ja működteti, vezérli a kamerát, hát azt ne tőlem kérdezd...
Kamera, beállítások és fényerő beállításokban 0 -ról vidd a csúszkát -1 felé. Nem 100% hogy jól mondom, mert már közel egy hónapja nem a gyári romot használom. De a keresési irány ez.
-
renee7
tag
válasz
gretzky77 #41826 üzenetére
Alapvetően a kép élessége és részletgazdagsága jó, csak túlexponált. Én a gyári szoftverrel -7 re állítottam a fényértéket. És mindig kézzel állítottam be a fehéregyensúlyt. Vagy pedig valódi HDR-t tudó kameraszoftvert kell használni. Ilyet tud a CM11 rom. Vagy a HDR kamera, Play-ből lehúzhatod.
Feltudnád tenni a 20f-et és ez, ha így kerülne szervizbe a gari végét is jelentheti. 20 perc, ha a DM féle offline updatert használod.
Ezek a kamera modok kb. semmit sem érnek. Nem lesz a kamera képe jobb. Nem kamera szoftverben van a hiba, hanem a kamera firmware-ben. Azt meg csak a kamera gyártója tudná javítani és az LG leküldeni egy szoftverfrissítéssel. Az XDA-s buherátorok biztosan nem tudják a kamera firmware-jét javítani, csak utólagosan több kevesebb sikerrel korrekciókat alkalmazni.
-
renee7
tag
válasz
mouzrr #41816 üzenetére
Akkor félek, hogy kifogtál egy olyan példányt, aminek rosszabb a vételi érzékenysége. De ezt csak műszeres beméréssel lehet kideríteni, ami egy bázisállomást szimulál és WCDMA meg GSM üzemmódban is több frekvencián méri a vevő érzékenységét meg a kimenő RF-jel szintjét.
-
szab.tam
nagyúr
jujj, vigyázzatok!
kicsit álmoskásan vagyok.
előveszem az usb kábelt, és bedugom a gyári töltőbe.
kicsit nehezen ment, ezért kihúztam, majd újból bedugtam.
a másik végét akarom bedugni a telefonba. nézem, hogy valami fura: ez egy rendes nagy usb, ami nem megy bele.magyarul. a kis usb-t bedugtam 2x a töltő nagy ajzatába.
ja, és a kábel 2 végén a dugó fehér szigszalaggal meg is van jelölve, a töltő is, hogy ne kelljen néznem, jól áll-e, és 180 fokban forgatnom.
-
gretzky77
veterán
válasz
istnag #41825 üzenetére
Itt egy kép ami nekem teljesen megfelelő de kíváncsi vagyok hol nem jó! Nem mondom hogy tökéletes de azért a fo.tól jobb!
Más : ha a T nem adta még ki hivatalosan a 20f szoftot azért én fel tudom tenni vagy akkor lőttek a garinak ?
Illetve vki le tudná írni ezt a kamera mod dolgot? Nem akarok romolni de lehet a 20 f szoftot feltolnám? KB mennyi idő ez a művelet? -
xSide
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #41795 üzenetére
Laggolás 20f gyári romon sincs root után. G3-at már rég emlegetik nekem, de nem váltok.
Szerk.: camera mod fenn van és az lg g3 billentyűzet is. -
válasz
expendables #41818 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
válasz
expendables #41818 üzenetére
Akkor is felesleges - csúnyán fogalmazva parasztvakítás ez a QHD, szerintem.
-
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #41815 üzenetére
Ez nem kérdés. A G3 A lehetne remek, mivel az egy G2 belsőt + G3 külsőt adna (+ a microsd bővítés is nagyon jól jönne), de az akksi 400mAh-val kisebb. Nem számottevő, de azért na, visszalépés lenne. Bitang jól néz ki a G3, de ez a hardver a QHD mellé erős kapufa.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Picit más téma: LG G3
A minap volt a kezemben egy LG G3 telefon. 4K UHD kijelző meg minden.
Nagyon klassznak tűnik a készülék 1 dolgot leszámítva, hogy olyan szinten laggol az UI mint a szar.
Hát nagyot csalódtam.
A másik ami nagyon furcsa, hogy ugyan még csak 1x töltötte fel, de alig bír ki egy napot a készülék.Lehet hogy az LG mellé lőtt a G3-al ?
-
renee7
tag
válasz
mouzrr #41810 üzenetére
Amikor az okostarifa 90 volt, akkor is a G2-t használtad?
Ha igen, akkor be kell jelenteni a szolgáltatónál, hogy hirtelen térerőgondjaid keletkeztek, ahol korábban nem volt, (könnyen lehet az ő oldalukon van a probléma), illetve ha van garancia a készülékre, akár beadhatnád szervizbe térerő gondra hivatkozva, akkor bemérik és antennát, koaxot, stb. cserélnek.
-
mouzrr
őstag
válasz
expendables #41811 üzenetére
Köszi az infót. Sajna nem tudom hogy akkor mihez kéne kezdjek hogy legyen térerő és net is (mert más tarifacsomagban volt, és eleinte ebben is).
-
istnag
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #41795 üzenetére
Nézd örülök, hogy leírtad, de nagyon nem tudok vele mit kezdeni. Sokan jelezték ezt a hibát, lehet 20c-n nincs, de ott meg a kamera f.s.
Laggra visszatérve: G2 előtt használtam egy Lumia 820 -at és egy BB Z10 -et, hidd el vannak laggok, Nálad is. -
renee7
tag
válasz
mouzrr #41807 üzenetére
Az LTE-t leszámítva mindegy, milyen a tarifacsomagod, 2G/3G egyaránt benne van, a térerő függvényében. Éppen az a lényeg, hogy azt az üzemmódot válassza ki a telefon, amelyiknél üzembiztosabb a kapcsolat. Jellemzően a lassabb kapcsolatoknál magasabb az átvitel biztonsága. Az mindegy, hogy H, vagy 3G jelzést ad ki a készülék, mindkettő 3. generációs átviteli üzemmód. Mintahogy az edge és gprs pedig 2. generációs üzemmódok. Adott üzemmódon belül a magasabb átviteli sebességet adó "al" üzemmódot kényszeríti a készülék, a baseband saját logikája. Mondtad, hogy messenger üzenet befut 2G-n is, internetoldalt már nem tudsz betölteni. Jogos, mert messengernél nagyon kis adatcsomagok mozognak, mig az index nyitóoldala több megabájt is lehet. Egy jellemzően szöveges internet nyitóoldal jó eséllyel betöltődne pl. hup.hu. Egy komplexebb weboldalnál meg betöltés közben lerobban az egész, mert a különféle script-ek elhasalnak, mert sok elem nem akkor jön le, amikor keresi. Legalábbis gondolom, webprogramozáshoz nem értek, ha hülyeséget mondtam javítsatok ki.
A problémád bonyolult, mert ha 2G-t használsz biztonságos a kapcsolatod, de nem tudsz netezni, ha 3G-t, akkor megy a net, de nem biztos, hogy mindig rajta leszel a hálón..
-
mouzrr
őstag
válasz
renee7 #41806 üzenetére
Smarttarifa 3 csomagom van, 500 mb kerettel, nem tudom hogy ez 3G-e, viszont ha automatikusra teszem még mindig nincs net, és a WCDMA-nál alig van térerő, és azért szeretném hogy elérjenek telefonon. Akkor más megoldás nincs, ne netezzek itthon? Ilyen még nem fordult elő, és nem is azt írja hogy 3G, hanem H.
-
mouzrr
őstag
válasz
renee7 #41804 üzenetére
Csak GSM WCDMA LTE van. Ezek közül próbáltam a középsőt, nem volt jobb. Viszont előbb csináltam hálózat keresést és csatlakoztam a Telenor rat: WCDMA hálózatra és ment a mobilnet, igaz elég lassan, és most megint nem jó.
Szerk.
Betettem megint wcdma only módba és már H betűt ír, viszont a térerő kb nulla, néha felmegy 1 vagy 2re. Most jó ezzel a mobilnet és a megszokott sebességet produkálja. -
mouzrr
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Kérdésem az lenne,hogy ti hogyan viszitek ki a tv-re a telóról a képeket/zenéket/videókat? Van egy LG tv-m,ami tudja a intel widi,dlna,smarshare, funkciókat,de a Miracast/smartshare beam funkciókat meg nem... teló meg fordítva....eddig az imediashare segített egyedül...
-
renee7
tag
válasz
mouzrr #41800 üzenetére
Hát ez sajnos valódi X-akta..
Felteszem, hogy a preferált hálózatoknál a 3G van beállítva?
Az APN beállításoknál minden megegyezik a szolgáltató által előírttal? Nincs elgépelve valami? Bár azt a ROM-ból olvassa ki a készülék, elvileg az jó kell, hogy legyen. A megfelelő APN típus van kiválasztva a listában?
Bár, ha mindenhol jó, csak otthon nem, ( a mobilinternet!
) de a térerő full, akkor ez egy nagyon érdekes szitu.
Otthon kapcsolódik wifihez? Olyat el tudok képzelni, hogy ha hazamész, felmegy wifire, de ott valami miatt nem lát ki a netre, (akár router inkompatibilitás miatt, vagy hibás, elállítódott router beállítások miatt) ha meg távolabb mész, visszaáll a mobilinternetre és akkor minden okés.
De ezek csak találgatások.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest