- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Netfone
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
válasz
coldfirexx #44960 üzenetére
Ha újra tel vásárlás előtt állnék,ismét a G2-őt választanám!
Miért is?
Megbízható,gyors,üzemidőben gazdag teló,ami a mai androidos telóknál nagyon ritka stb stb.
Egyetlen óriási "hibája",inkább hátránynak mondhatnám az extra csúszós hátlap,ami igényli a tok használatát,bár én sosem használtam hozzá.
Munkahelyen kajás zacskóban a vaspor ellen,kijelzővel magam felé fordítva az oldalzsebben és no problem. -
neo_xperia
senior tag
válasz
coldfirexx #41869 üzenetére
Szia!
Nekem még a G-vel volt ugyanilyen gondom kitkat frissités után. Aztán rájöttem hogy ha ujrainditom a telefont,utánna már látja a lejátszó a zenéket. Talán próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest