Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechRobot
aktív tag
válasz
smash88 #42597 üzenetére
Hali.
Én két napja váltottam S4ről és sztem érezhető a különbség
Nekem eddig bevált de vanank itt jóval tapasztaltabbak nálam.Ami nem tetszik:
5,2" osnak írják a kijelzőt ami fizikailag akkora de a használható terület javarészt mondjuk 4,9 körül van.
Mert nem hardveres gombokat kapott hanem szoftvereseket. Ez mondjuk engem kifejezetten bosszant, hogy akkor miért akkora a kijelző amekkora ha nem is akkora.Csak emiatt vissza fogok térni samura de note4 vagy vagy s5 lesz.
-
iceQ!
addikt
Erre valaki???
-
smash88
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és ez a masina is képbe került!
Kérdésem az lenne, hogy mik a tapasztalatok?
Van e fagyás, lag, random újraindulás vagy bármi egyéb hiba ami bosszantó ennél a készüléknél!
Egyszóval, hogy megéri e ilyet vennem vagy inkább keressek mást!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Magnat #42591 üzenetére
Fájlkezelőben/gépen sem látni többet?
Ha ott van,akkor gyári vissza és jó lesz a galéria is
Ha nem,akkor max nem vártad meg a mentést és hamarabb kiléptél a progiból ezért nem mentette le...perge666
Régebben vki rakot fel képet róla,ahol jól látni hogy is néz ez ki(kereső) -
Magnat
veterán
Hi,
Gyári v20f alatt a tüzijáték alatt csináltam pár tesztfotót és meglepve tapasztaltam, h a 4-5 kattintás ellenére csak 2 kép van a galériában... aztán másnap egy db fotót lőttem vmiről és egyáltalán nem volt kép... ilyennel találkozott már vki?
-
Snoop27
őstag
válasz
szabyka95 #42551 üzenetére
Bocs, hogy csak most valaszolok, pontosan 1.7-1.8 mm vastag a tok, nem zavaro egyaltalan. 1.5 mm a tavolsag a kamera lencseje es a tok kulso szele kozt es kb 1.3 mm a tavolsag a kamera gomb es hatlap kulso szele kozt (remelem erthetoen fogalmaztam).
Mas : toltheto OptimusRs G3 v1.3-as romja innen
-
Quqesz
nagyúr
válasz
TechRobot #42577 üzenetére
Nem baj,csak magadnak okozol fejfájást....volt már cikk róla,hogy csalnak a gyártók és a szoftot hozzáigazítják a tesztprogikhoz,hogy az övék legyen a legjobb,de közben ez nem a valóságot mutatja....ezért kár pörögni rajta...met miért van az,hogy 5x lefuttatod és soha sem kapsz két ugyan olyan értéket??pedig nem cserélsz közben semmit a telón....nekem is 29e
JNSK
dobj képet róla,így nehéz megmondani....van egy olyan jellemzője az ips-nek,hogy lekapcsolt kijelzőnél vannak függőleges vonalak ha döntötten nézed a kijelzőt -
ptamas88
tag
sziasztok
betört a telefonom képernyője, minden normálisan emgjelenik rajta, csak nem érzékeli az érintést.
valahogy ezzel lehet valamit kezdeni házilag, amíg rendelek ebayről másikat ?
vagy tudtok itthoni helyet ahol gyorsan cserélik, mert igazából sürgősen kéne telefon a jövőhétre
ja és budapesten mennyibe kerül egy ilyen csere ? -
JNSK
aktív tag
Sziasztok! A kerdesem a kovetkezo: nektek is vannak kek csikok a kijelzon? A telefon hosszanti iranyaban futnak, es a fekete hatteren latszodnak leginkabb, kis fenyeronel, es ha megdontom a kepernyot.. Vagy az ips ilyen es kesz?
-
Quqesz
nagyúr
-
fodin
tag
Csak én nem találom a 220f alatt az akkumulátor merülését jelző piros led beállítási lehetőségét, vagy tényleg kiették? D alatt volt, az biztos.
-
apaszka
veterán
válasz
alex devil #42567 üzenetére
Nagyobb a f&rkad:. Soha nem figyeltem az ilyen vakításokat.
-
TechRobot
aktív tag
Még így estére egy gyors kérdés.
Főképernyőt ahogy huzigatom jobbra balra tök mindegy merre van egy oldal ahol nem ikonok hanem reklám van vagy leírás a telefonról ilyen képes meg mittomén.
Na azt hogyan lehet eltüntetni? Mert eléggé zavarja az aurámat. -
TechRobot
aktív tag
válasz
alex devil #42567 üzenetére
játszok a telón
(#42568) SztiviVander
igen már megoldódott
-
SztiviVander
addikt
válasz
TechRobot #42500 üzenetére
ázsiai régiós a telefonod? tegyél rá egy HU 4.4-et (összefoglalóban benne van honnan lehet letölteni és hogy kell felrakni) és lesz LTE opció is. esetleg megpróbálhatod a 4G LTE switch appot előtte. nem kell hozzá még root sem.
-
TechRobot
aktív tag
ázsiai romal nem volt LTE antutuba 32500 pont ért ela teló
hun-al van lte és csak 28500pont ér el???emmost mi?
minnyá kivágom az ablakon.. -
iceQ!
addikt
Mitől lesz jobb a kamerám ha ezt felrakom: xdabbeb_camera_g2_v3.2.0 ???
Kinézetét a gyári kamera szoftnak megváltoztatja?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jolti05 #42543 üzenetére
Led:igen,gyáriban csak a névjegyeknél van egyedi lehetőség névjegyekhez egyedi szín beállításra(rootal már lehet mást is)
Knock code:beáll/kijelző/képernyő zárolása/válassza ki a képernyőzárat/itt kiválasztod amit szeretnél,DE ha knock cod-on voltál a váltáshoz kérni fogja a beállított kódot ellenőrzés miatt,majd utána csinálja meg a váltást...
Gps:javaslatom szobában gps bekapcs és a wifi is,majd a gogli térképen keresd meg magad(ez kb 100m pontos lesz),ha ez magvan használhatod,de én navi előtt mindég megkeresem magam a gps test progival(kb mire elindul meg is vagyok)
Beáll/kijelző/képernyő zárolása/időjárás animáció ez a zárt kijelzőn jeleníti meg a gyári időjárás appban beállított település időjárását (napos,felhő,eső,stb),DE ha knock cod-ot használsz,akkor a zárolt képernyő nem jelenik meg,a kód beütése után a kezdőlapra dob,más képernyő feloldási módban van záró képernyő...ezen kívül a gyári időjárás widget animálja az időjárást,főleg 4x2 méretben látványoscetlee,mflex
+1
Nem volt rossz a 4x kijelzője sem(nekem is bejött a dizájnja,jobban tetszik a tégla)a g2 másban jobb inkább -
cettlee
őstag
nekem 4xhd-m volt 720p felbontással, és a fullhd-s g2 képét semmivel sem látom szebbnek, vagy jobbnak, pedig nem vagyok vak, igaz hogy szakértö sem. ezek a csillagászati felbontásontások nemtom minek kellenek.
-
Bolond^^
tag
egy gyors kérdés: 20c fut a telefonon, és az egész kamera szoftver egy nagy bughalmaz, videó laggol, fényképező botrányosan lassú. hogyan frissíthetném a szoftverét anélkül, hogy megálljon a felénél a töltés (2x-nél volt ilyenhez szerencsém), a telefon gyári állapotban van, root nélkül. köszönöm
-
hard74
senior tag
válasz
tothgergo90 #42549 üzenetére
Én a SevenG3 1.9.1 rom-ot használom,és eddig hibátlan.
-
tothgergo90
tag
Aki próbálta már, mindenki meg van elégedve a CloudyG3 ROM-mal?
-
tutaj01
aktív tag
Üdvözlet ismét az éterben
Közel egy hónap után kész a teló
Már megy is fel a CloudyG3
-
szabyka95
őstag
melyek azok a tokok, amik alul felul is vedenek, es relativ vekonyak ?
-
xSide
őstag
válasz
akooos #42542 üzenetére
Kábel nélkül ezcast-ra keress rá neten (én már rendeltem ebay-ről, de még nem jött meg), ehhez wifi kapcsolat kell és bármilyen hdmi-s tv-be dugva működik is rendesen (fotó, videó, teló képe, bármi mit megosztasz neki).
Youtube-on találhatsz videót is róla miként valamint guglival keresve leírásokat, teszteket.
Vannak saját appjai galéria, böngésző, youtube stb. -
jolti05
őstag
válasz
Thauxeeb #42541 üzenetére
Led: Tehát ha jól értem, gyári szoftverben nem állíthatok be más színt például az emaileknek. Hívásokhoz pedig rendelhetek színt, de minden számhoz külön be kell állítani.
Knock code:
Beállítások\Általános fül\Jelzések - itt csak a duplakoppintást tudom állítani.
Beállítások\Kijelző fül\Képernyő zárolása - itt ha rábökök, hogy válassza ki a képernyőzárat, egyből kéri az új knock kódot
Más beállíthatóságot nem találok.Az LG billentyűzeten belül nézelődtem elég sokat, nem találok olyan lehetőséget, hogy bármit is kiszedjek. A billentyűzet fölül a számokat már eltávolítottam, de így is marad egy sáv fent, ahol írásjelek vannak és tudok balra meg jobbra menni. Ezt sem sikerül eltüntetni, csak úgy, mint például a billentyűzetstílus gombot
A GPS akkor továbbra is egy nagy kérdésem fog maradni
A Beállítások\Képernyő fül\Képernyő zárolásán belül van egy olyan, hogy Időjárásjelző animáció, több ilyesmire nem leltem, bár ezt sem tudom, mit csinál. Mindenesetre sehol sem látok időjárásra utaló jeleket, csak a gyári widgeten.
Aktív tagja vagyok az ebaynek!
Kicsit utánanéztem az MHL és a Slimport közti különbségnek. Úgy látom, utóbbi praktikusabb. Köszi!
-
akooos
veterán
válasz
Thauxeeb #42541 üzenetére
"Arra figyelj, hogy ehhez Slimport kell, nem MHL, eBayen nézz körül. (PayPal-től nem kell félni, ha nem bízol a bankkártya infó megadósdiba, van Top-Up rendszer is ahol feltölteni kell a PayPal számlát rendes banki átutalással, magyar CIB (vagy Budapest?
) bankos számlára kell utalni.)"
Sőt, már van instant top-up is
Bankkártyás fizetéssel kell fizetni a TrustPaynek, akik kb 20 perc múlva eljuttatják a PayPal számládra. Én is a héten használtam először, de nagyon hasznos, hogy nem kell napokat várni
-
Thauxeeb
tag
válasz
jolti05 #42539 üzenetére
- A LED-et a beállításokban tudod ki-be kapcsolni bizonyos dolgokhoz + ha szerkesztesz egy névjegyet, be bírod állítani, hogy ha az illető keresett, milyen színnel villogjon a LED (fontos emberek nekem rózsaszínen villognak)
- A Knock Codet úgy, hogy zárolási képernyőnél nem Knock Codet állítasz be. Ha a Knock Onra gondolsz, (a dupla koppintás) azt a gesztusoknál tudod kikapcsolni a beállításokban.
- A billentyű beállításoknál szedj ki 1-2 gombot és akkor kicsit több helyed lesz (ha pl. webcímet írsz, bekerül a .com gomb, az sok helyet visz)
- Ebben nem tudok segíteni.
- Ebben sem, de nekem egyiknél se volt gond , be van kapcsolva a Google helyadatok meg minden.
- Az órás widgetre, meg talán a zárképernyőnél be tudod állítani, hogy a lezárt képernyőn is lásd az időjárást. (nem lockscreen widget formában, hanem az óra felett viharfelhők, stb.)
- Arra figyelj, hogy ehhez Slimport kell, nem MHL, eBayen nézz körül. (PayPal-től nem kell félni, ha nem bízol a bankkártya infó megadósdiba, van Top-Up rendszer is ahol feltölteni kell a PayPal számlát rendes banki átutalással, magyar CIB (vagy Budapest?
) bankos számlára kell utalni.)
-
Kajt
tag
Sziasztok!
Megrendeltem a telefont (most T-nél 20% kedvezmény online rendelés esetén) és ha minden igaz, hétfőn már á tudom venni az egyik T-pontban.
Olyan kérdésem lenne, hogy a helyszinenen való első bekapcsolaskor automatikusan feldobja a szofverfrissítést ha észre veszi, hogy lehet vagy csak ha rányom az ember, hogy keressen rá? Csak adatforgalom végett, nehogy elkezdje lekapni a többszáz Mb-t... azt inkább otthon wifin keresztül ha lehet -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Pár napja G2 tulajdonos lettem. Felgyülemlett bennem néhány kérdés:
-Az értesítési led személyre szabására van valamilyen mód külön program nélkül?
-Hol tudom kiiktatni a knock kódot, ha esetleg nem kívánom használni?
-Miért van az, hogy olykor a space (nem tudom, talán alkalmazásfüggő) rettentően összemegy?
-Swiftkey nélkül tud tanulni a gyári billentyűzet általam bevitt szavakat magától?
-Olvasgattam itt elég sok hozzászólást. Sem GPS Status-szal, sem más programmal nem tudok csatlakozni műholdakhoz. Ha jót olvasom, akkor 20C-m van. Esetleg egy D megoldaná ezt?
-Van ebben valami beállítás, hogy animálja az időjárást. Ez csak arra az órás widgetre érvényes?
-Ha esetleg kitenném a képet monitorra, kábellel mi a legolcsóbb megoldás?Minden válaszért köszönet!
-
TechRobot
aktív tag
Tudja valaki, hogy ha ázsia-ra rakok EU vagy HUN romot akkor utána működni fog e végre az LTE?
-
OgKush
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
iceQ!
addikt
válasz
alex devil #42518 üzenetére
Köszi
-
-
tepenzed
őstag
én úgy látom mindenkinek más a véleménye a különböző romokról. Azoktól kérdezném,aki már többel is kisérletezett.
Melyik a legstabilabb rom? Minél hosszabb aksi időt szeretnék elérni viszonylag laggmentesen.
Elég ha frissítem a gyárit a legújabbra? Nekem nagyon bejön a g3-as ui rom de ha nem stabil és rosszabb az aksi idő akkor ezek engem hidegen hagynak. -
blt.62
őstag
Valóban jobb mobil ennél a HTC ONE M8?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valakinek kell, keressen meg pü-ben...
-
Illusion1010
senior tag
Akadt egy kis problémám, Cloudy G3 1.2 ről 1.3-ra váltottam, tiszta telepítés volt. Most a tárhelyen van egy 21GB-os valami amit nem tudok semmivel letörölni. TWRP-ből csináltam Internal Storage wipe-ot is, felraktam egy CM-et, a gyári frissítő eszközzel is feltelepítettem a hivatalos szoftvert, de semmi sem hajlandó letörölni. A fájlkezelők nem is látják ezt a 21GB-ot. PC-ről sem tudom törölni, mert csak 10GB tárhelyet lát.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne eltávolítani?
-
alex devil
senior tag
-
katalin888
aktív tag
AOSP alapu ROMhoz melyik taviranyito szoft mukodik stabilan?
-
iceQ!
addikt
válasz
alex devil #42488 üzenetére
Milyen kamera szoftot raktál fel?
-
perge666
veterán
válasz
mediumgecso #42510 üzenetére
Amire én használom a G2-t,tudásra még sok is!
2 évig simán kihúzom vele amíg garis.
Legalább is remélem hogy nem lesz semmi baja. -
mediumgecso
őstag
válasz
alex devil #42507 üzenetére
Nyomkodtam már mindkettőt MM-ben, a G3 szebb + UX mindent visz.....G2 is nagyon tetszett, kompakt, gyors volt nagyon, a remek üzemidő ami tetszik......még gondolkodom rajta. F6-nál is parádés az üzemidő.
A későbbi frissítések miatt vacillálok a G3 és G2 között...... -
Quqesz
nagyúr
válasz
mediumgecso #42502 üzenetére
Amit reflxx mondott én is ajánlom,nézd meg élőben és döntsd el melyik éri meg neked jobban...
reflxx
Pfújjjj....az a Nokia sztem mindent ver mobilos fronton
-
bounty123
őstag
válasz
#84221696 #42505 üzenetére
A 2 magra én biztos nem mondtam soha, a sebességet mindig érdemes fokozni
De ha egyszerűen nem tudsz megkülönböztetni egy fullhd és egy qhd kijelzőt (kollégámnak van g3-a, mellé tettem az enyémet), akkor az már tisztán parasztvakítás. Nagy képernyős tv-knél meg pc monitoroknál látom értelmét, 5 colon inkább ártalmas, mint jó.
-
alex devil
senior tag
válasz
mediumgecso #42502 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy G2 vagy G3. Bementem a Telekomhoz és nyomkodtam őket, G2 lett. Egyelőre nem bántam meg a G2-t. A választásnál hallgass a szívedre is.
-
killzone1987
senior tag
(Minden hangerőt szeretnék megnövelni.
Csengő,érintéshang stb....) -
törölt tag
válasz
bounty123 #42504 üzenetére
Lehet, hogy parasztvakítás a QHD, de ugyanezt mondták a 2 magra, a full HD-re stb-re is...
Persze, nem veszi észre az emberi szem, de egy nagy előnye van, hogy ez innováció, ami mindig előre visz. Ez pedig nem elhanyagolható dolog.
Ha nem lenne innováció, mindenki lovaskocsival közlekedne, vályogházban lakna és postagalamb hozná/vinné az üzeneteket. -
bounty123
őstag
válasz
reflxx #42501 üzenetére
Pont a QHD a legnagyobb parasztvakítás szerintem. Emberi szem nem képes már ilyen kis képpontokat megkülönböztetni, 5 colos képernyőnél semmi értelme ilyen felbontásnak, csak lassítja a rendszert és fölöslegesen terheli az akkut. Már a full hd-t is kicsit annak éreztem. De persze ki kellett hozni valami újat, amivel überelni lehet az előző csúcsmodellt, értem én.
-
TechRobot
aktív tag
Ázsiai a teló azért lehet h nincs benne.
De elvileg egy EUR ROM ezt orvosolhatja nem? -
reflxx
aktív tag
válasz
mediumgecso #42494 üzenetére
Szia! Akku időben biztos hogy jobb a G2. Az is biztos hogy kevésbé laggos (még?!) Viszont a t-mobile-nál 8000ft a két telefon között a különbség. Én biztos vennék egy G3-at már csak a QHD és a lézeres akármilyen fényképező miatt
aztán ha nem tetszik még mindig eltudod adni esetleg..
Ha van rá módod menj be a legközelebbi mediamarkt vagy hasonló helyre és szánj rá egy kis időt nyomkodd meg mind kettőt.
Ó, és ha ott vagy próbáld meg a lumia 1020-at. Csináltunk egy képet G2-vel és 1020-al és sajnos fényévnyi különbség volt. de ez érthető is szerintem az objektív miatt.
várom a pfúj szemét eretnek! és hasonló meggyőző érveket a G2 mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest