Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Mitől lehet az,hogy ugrál a térerőm? Legtöbbször 2-3 asu van,aztán felugrik 12-15-re. Vagy ez a G2 hibája?
-
Weah
csendes tag
sziasztok!
2 hete boldog tulaj vagyok én is, közben már egy törött kijelzőn is túl vagyok...
a kijelzőm cseréje óta viszont a kamerám szinte használhatatlan, addig sem csinált túl jó
képeket, de most teljesen homályos a kép, egy arc fényképezésekor pár méterről gyak nem
lehet felismerni az alanyt...
vkinek esetleg ötlete (és nem, nem maszatos a hátlap)?
-
Tatyla
őstag
Vodafonenál hogy kell beállítani hogy legyen LTE?
-
iceQ!
addikt
A programnak egy downgrade kell. Én speciel ezt telepítettem fel: SwiftKey v.4.4.6.275
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy csináltam a mai napon a telefonommal egy videót, majdnem 300 MB nagyságú lett, és lenne egy olyan problémám hogy a telefon galériájában nem találom, és ha a géphez csatlakoztatom akkor sem találom abban a mappában amibe alapból menti a képeket és videókat, de a telefon fájlkezelőjében viszont ott van. Ez miért fordulhat elő, a telefonon teljesen alap, de a legfrissebb szoftver üzemel.
Válaszaitokat előre is köszönöm -
vadászcsiga
félisten
válasz
korcsillio #43463 üzenetére
Nem vettem észre, ha kell a megapixel akkor előveszem a dslr-t. Telefonnal készült fotók bőven jók facebookra, még monitoron is elmegy. Aki pixelvadasz az meg úgy is tálal benne hibát.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mondjuk alapból a cmos 4:3 kialakítású....
FrankMonzano
Én sem vettem észre különbséget enable/disable között,de lehet ez a hw miatt van,nem terheli le annyira -
FrankMonzano
őstag
A hidden menü/settings-ben az LCD BACKLIGHT ALWAYS-nál nálatok ON vagy OFF-on van ?
Véletlenül rányomtam,de nem tudom min volt alapból.
Ez a háttérvilágítást nyomná folyamatosan,ha ON-on lenne vagy mi? -
renee7
tag
válasz
korcsillio #43469 üzenetére
De.
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=IDE_JON_A_TE_TELOD_IMEI_SZAMA
A visszakapott XML-nek az 5-dik, "esndate" sorát nézd.
-
iceQ!
addikt
válasz
alex devil #43405 üzenetére
Nilkin
-
tepenzed
őstag
válasz
korcsillio #43453 üzenetére
Megkerdezhetem hogy mikori gyartasu a telefon?(dobozon serial elso szamai)
-
Danny365
őstag
válasz
Végülis észrevehető, mert a hiányzó 3 MP konkrétan nincs a képen, ugyanakkor ha minőségre gondolsz, akkor nem, mert a kép egyik dimenziója ugyanakkora (4160px), szóval a kisebb megapixel tényleg csak abból ered, hogy a képarány miatt levág egy jókorát a fotóból.
De szerintem érdemesebb 4:3-ba fotózni, mert azt is bármikor croppolhatod 16:9-re, ha úgy jobban tetszik.
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Az eddig tökéletesen működő PayPal app hirtelen nem kompatibilis a G2-vel. Miért lehet? Illetve mi segíthet rajta?
Előre is köszi! -
korcsillio
addikt
válasz
vadászcsiga #43461 üzenetére
Értem. Az a 3mp különbség nem észrevehető a képeknél?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korcsillio #43443 üzenetére
A 16:9 inspirálóbb forma számomra úgyhogy en azt ajánlom. A 4:3 olyan mint a régi képcsöves tv es a LED közötti különbség.
-
törölt tag
válasz
sanyika987 #43457 üzenetére
Nézz be a G2 mélyvíz topikba
-
sanyika987
aktív tag
üdv
gyár vagy főzött rom lenne a jobb a g2 re??
kernel gyári vagy főzött?
illetve ha főzött rom,kernel lenne jó akkor melyiket és linket pls ha kérhetek -
törölt tag
válasz
korcsillio #43455 üzenetére
Igen. A sárgulást bariban megcsinálják. Sajnos erre fel is vannak készülve.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
FrankMonzano #43452 üzenetére
MLT elvileg az lg figyelő progija,majdani reklámokhoz kell(egyénre szabhatóság miatt)nekem disable a kezdetek óta....
Korcsillio
Nekem 5 hó után sem sárga...(meg két leejtés után) -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Valaki használja az MLT TEST disable-re való beállítását Kitkat alatt?
Írták,hogy nem kell a KK-nél,de miért?
Ha KK alatt disable-re rakom,lehet belőle valamiféle hátrányom? -
tepenzed
őstag
válasz
korcsillio #43446 üzenetére
sokat játszol a telón?
-
dSERiES
senior tag
válasz
korcsillio #43446 üzenetére
Aztaq
Köszi a válaszokat.
Ez mitől lehet? Ha nagyon meghajtja az ember, hajlamos a melegedésre? Lehet hogy attól?
A lényeg akkor hogy minél több gari + hivatalos gari legyen (ne sarki gsm-boltos), köszi
-
akooos
veterán
válasz
dSERiES #43444 üzenetére
Szia!
Nekem soha nem recsegett a fülhallgató speciel
Egy ROM-mal sem.
Amit csak hallottál
Itt a fórumon ha rákeresel arra a szóra, hogy sárga, akkor fogod látni, hogy mi a helyzet. Sokan áldozatul estünk a sárgulásnak, amit az LG garanciában javít. Van pár GSM bolt ami szintén, de nem tudom, hogy milyen módon, hogyan, milyen alkatrésszel. Nekem 8 hónap után jött elő, úgy, hogy amikor először itt írtak róla, akkor el sem hittem, hogy ilyen lehet. Mégis nálam is ez történt
Én mindenképpen az új garisat ajánlanám, nehogy a garancia lejárta után jöjjön elő pár nappal, mert 30+ a kijelzőcsere.
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem, és az összefoglaló elolvasása után felmerült bennem 1 kérdés.
A fent leírt bug-ok (leginkább a füles recsegése, mivel zenehallgatásra sokszor használok telefont) a v20d-vel javítva lettek?
Illetve még 1 valami, amit csak 'hallottam'. A kijelző hajlamos a sárgulásra a fenti 2 sarkában, ez mennyire jellemző? (gondolom ezt gariban javítják, csak azon filózok hogy új garis legyen, vagy valami használt vagy gsm-boltos fél év vagy kevesebb garival...) Vagy ez valami gyári hiba és már kijön rögtön a telefonon (úgy értem ha pl. egy 1 éves készüléken nem jelentkezik, akkor már nem is fog?)Előre is köszi, és bocsi a 'fárasztásért'.
Szabi
-
korcsillio
addikt
Fotózáskor 13M 4:3 vagy 10M 16:9 a jobb?
-
renee7
tag
A letölthető file amennyire én látom nincs nagy hatással a mikrofonhangerőre sajnos. CM alatt viszont az is sokkal jobb, Zellon és Echolinken jelezték, amikor használni kezdtem, hogy +10,15 dB-t javult a hangerőm náluk. Nyugodtan kezdheted a kísérletezést azzal, hogy letöltöd azt a konfig file-t és a leírás alapján a helyére másolod, majd a jogosultságokat beállítod, reboot és kész, ezzel nem rontod el a telefont, de még ha be is ütne a kiszámíthatatlan, akkor is KDZ frissítéssel minden visszaállítható. Persze mentsed le az eredeti konfig állományt.
-
renee7
tag
A kihangosítója nagyon jó a G2-nek, csak a gyári rommal vagy nagyon elqrták, vagy szándékosan lebutították.
Az összefoglaló végén van egy rész erről, le lehet tölteni egy konfig file-t a hang chiphez, amit átnevezve be kell dobni a system partíció etc mappájának megfelelő almappájába. Rootolás után persze. Az valamennyit segít. Hangosabb, tisztább lesz a kihangosító. Cyanogenmod rom alatt meg rá sem ismersz a kihangosítóra. Hihetetlen hangos lesz, rezonálás nélkül.
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #43406 üzenetére
Megmaradt a g2 (is) egyenlõre.Azt honnan tudom hogy gyári,rootmentes a telefon vagy sem?
-
iceQ!
addikt
Swiftkey
Hiba:
Elkezdek gépelni, és lerakja a az egész programot mint ha megnyomtam volna a HOME gombot. Mivel friss G2 tulaj vagyok ezért azt hittem rányomok, de mikor írni akartam és feljött a billentyű megnyomás nélkül ugyan ezt csinálta. Tök mindegy, hogy böngészőben vagy más alkalmazásban akartam írni mindenhol ugyan ezt csinálta. Semmi megoldást nem találtam hibára.
Amit kipróbáltam:
Az összes billentyűzetet wipe-oltam.
Nem segített, Fórumokon ezt ajánlották, de nem segített(gyanús is volt nekem mikor egy frissen gyári romolt telón már ezt csinálja).Ami most fogok kipróbálni:
Downgrade! Visszafrissítem a programot 4.x-ra és kíváncsi leszek akkor mit fog csinálni. Lehet az upgrade nem tett neki jót.
U.i.: nekem ez a keyboard ami a legjobban bejött illetve évek óta ezt használom. Nem tudok és nem is akarok átszokni másikra
-
racerx
őstag
válasz
vadászcsiga #43431 üzenetére
Köszi, akkor majd megnézem, a régebbit.
(majdnem a bétát akartam, de ezekszerint az se..) -
vadászcsiga
félisten
-
Herpike
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki "bicikli" tartozékot használ? Kéne egy kis felvilágosítás arról, hogy melyik lenne a legjobb tartó hozzá??!
thx
-
sanyika987
aktív tag
válasz
neo_xperia #43422 üzenetére
Felvált a kijelző meg az aksi idő nem tetszett egyébként korrekt teló csak nem felel meg igy az igényeimnek sajna
De a kamerát .kijelzőt nagyon sajnálom meg a bővithetőséget de nem akarom 2 havonta szervízbe hordani vagy kijelzőt cseréltetni -
neo_xperia
senior tag
válasz
sanyika987 #43421 üzenetére
Miért jöttél vissza G3-ról, ha nem titok ?
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Ismételten lg g2 tulaj lettem de sajna rég volt g2 nállam és nemtudom most mi a legjobb főzött rom a piacon ill. Legjobb gyári rom
Segitenétek ebben nekem pls linkekkel is ha kérhetem
Kernelt érdemes cserélni? Jobb a főzött rom ???
Köszi mesterek elörre is -
tutaj01
aktív tag
válasz
tepenzed #43418 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehetett az oka, mert nekem eddig ilyen gondom nem volt, csak most! Megvárom az 1.4-et, majd azt teszem fel. De szerintem is az új kernel bohóckodott
Másrészt meg az 1.3 telepítőből pár dolgot átpakoltam az 1.2-be, így meg gyakorlatilag majdnem 1.3
Nevezzük 1.2.5-nek -
fcbarca
őstag
Szevasztok LG-sek!
Azt szeretném kérdezni,a G2 a GGlass 2 miatt nagyon karcolódik?sokkal gyengébb mint a GG3? -
drmotto
őstag
válasz
TayRol #43414 üzenetére
Van csak már Exogear Exomount Touch-nak hívják.
-
TayRol
nagyúr
autós tartó terén mi most az etalon? exogear exomount 2-t kerestem, de már sehol nincs.
-
takika258
tag
Valaki használja már a Durovis Dive-ot?(A G2 -höz)
-
Gaberking
senior tag
válasz
killzone1987 #43410 üzenetére
Szívesen!
-
Zoja™
őstag
válasz
korcsillio #43408 üzenetére
Pfújjj, soha többé Samsung...
Na jó, csak vicceltem, ha neked az jobban bejön, akkor használd egészséggel. -
Zoja™
őstag
válasz
korcsillio #43406 üzenetére
Mi lesz az utódja, ha szabad kérdezni?
-
korcsillio
addikt
Én búcsúzok is innen,rövid pályafutásom volt,sajnos nem vált be a g2.
-
alex devil
senior tag
Valami fasza üvegfóliát tudtok ajánlani? Megéri egy drágább vagy elég egy olcsóbb is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest