- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M5L9MC
újonc
válasz
Ahanoiaid87 #31191 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem nem lett jó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jooker82 #31141 üzenetére
KISZABOTTUL (SZ, B felcserélendők) UNALMAS ÉS IDEGESÍTŐ EZ A TOPIK!
Ezt azok nevében írom, akiknek már elment a kedvük attól is, hogy itt megkérdezzenek valamit, ami tényleg a telefonnal kapcsolatos, mert mást sem lehet olvasni, mint a romolgatásokat. De ha valaki mégis megteszi, jön "50" mókólással foglalkozó "fasság" hsz és az illető kérdése máris a süllyesztőbe került!! Alig vettem észre, hogy kint van a 20D, (bár nekem még nem jelzett), mert szinte átugrottam gyorsba a hsz-ket.
Nem értem miért nem lehet egy külön topikja a romolgatásoknak, vagy fordítva. Vagytok itt 10-15-en, akik fel le cserélgeti a romokat és kb van másik 100 tulaj, akiknek tele a töke ezzel az egésszel és a fent leírtak miatt, inkább nem is kérdeznek, vagy már emiatt leléptek innen a f...ba!
-
pestibenji
senior tag
válasz
DroiDMester #31148 üzenetére
Az volt fent kb 1 hétig, minden beállítást kipróbáltam, de sehogy nem tudtam elérni, hogy a játék amit játszom (Order & Chaos Duels) ne laggoljon amikor már egy picit is meleg a telefon. Ezenkívül általánosságban is laggosabb volt, mint a stock és jobban melegedett is. Most vissza jöttem stockra és szerintem sosem fogom lecserélni, mert ez hibátlan
Zéró lagg, aksi is jó, egyik costum kernel sincs közel ilyen jó se.Akinek van igénye a smoothságra az használjon stock kernelt ART-al!
-
M5L9MC
újonc
válasz
f(x)=exp(x) #31187 üzenetére
Újra raktam a programokat, de semmi változás. A Windowst nem szeretném újrarakni. Más megoldás nincs?
-
Traca87
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a telefonom megismerkedett a terméskő erejével és sajnos a kő erősebbnek minősült. Pont a sarkát kapta el, a kijelzőből darabok törtek ki, illetve végig is repedt. Természetesen nem érzékel. Mostanában volt valakinek kijelzőcseréje? Mibe kóstál egy ilyen játék?
-
Xmodule
őstag
SPIGEN Slim Armor igaz én csak ezt probáltam, de nekem nagyon bejön.
-
M5L9MC
újonc
Sziasztok.
A következő problémára keresem a megoldást:
Kártyafüggetlen LG G2es telefonom van, Android 4.4.2.
A számítógépemre feltelepítettem az LG PC Suite-t. A tegnapi napig minden rendben ment. A telefon csatlakoztatását követően mindent tudtam rajta csinálni. Tegnap reggelig. Azóta hiába csatlakoztatom a telefont a géphez, semmi nem történik. Az eszközkezelőben a Hordozható eszköz --> G2-nél, a Modemek --> LGE Android USB Modemnél és a Portok--> LGE AndroidNet USB Serial Portnál sárga felkiáltó jel van. Frissítést talál ha jobb egérrel kattintva kiválasztom de telepíteni nem tudja. A következő hibaüzenet kapom: A Windows problémát észlelt az eszköz telepítése során. A hozzáférés megtagadva.Semmilyen programot nem frissítettem és telepítettem. Egyszerűen elszállt az illesztőprogram. (De ezzel párhuzamosan a feleségem Samsung Galaxy SIII is így járt.)
-
Mankó
veterán
Milyen vagy melyik tokot ajanljatok a telefonra?
-
Ezt nagyon jó, hogy írod, köszi! Azért az elég gáz, ezt nem várnám tőle. Meg gondolom ezt a tényt hivatalos oldalon se merik megemlíteni (felesleges is megnéznem).
Ilyenért szerintem simán lehetne eljárást is indítani ellenük (csak a bizonyítással lehetne gond, hogy valóban matrica okozta a sérülést).Nem tudom a G2 borításának az anyagát is meg tudná-e "tépni", ezért lenne nagyon jó, ha valaki tudna írni személyes tapasztalatot.
vadászcsiga: Tudom hogy nem segít, csak megemlítem, hogy nálam az előző (10e) rendszeremen csinálta ezt a csendes mód, hogy éjszakák folyamán, egyszercsak magától gondolt egyet és kikapcsolt.
Most 20b-n működik, ahogy kell.Hozzáteszem, hogy a 10e-m root-olt volt, míg a mostani 20b nem. Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de nálad root-olva van a teló most ugye?
Hátha van összefüggés és valahogyan hatna a root a csendes mód működésére is. Ez persze csak feltételezés.Mankó: Én már megtanultam kezelni a telót fektetett módban és nem takarom ki a hangszórót a kezemmel.
Úgy fogom, hogy a mutató- és a középső ujjam között szabadon legyen a hangszóró.
Az viszont hatalmas tervezési baki kenne, ha a mikrofon helyén lenne, felcsérélve a kettő, mert úgy nem tudnám úgy fogni kényelmesen, hogy ne takarjam le a tenyeremmel.Szerintem pont jó így, ahogy van.
-
Fagyi
aktív tag
Érdekelne a teló pro és kontrája. Venném a T-től mert igen jó árban van most nekem (70 e Ft) és nem vennék kínait, akkor inkább ez játszik..
-
Azharel
aktív tag
Az új knockcode-os romoktól megváltozott a hard reset. Mostantól az alábbi módszerrel lehet hard resetet csinálni a gombokkal.
Kikapcsolt állapotban power on + vol le gombokat nyomva tartani, majd mikor felbukkan az lg logó 1 másodpercre elengedni, ezután nyomva tartani a vol le + vol up gombokat és előjön a hard reset menü. -
andaxin76
aktív tag
válasz
kisgergely80 #31175 üzenetére
:-)
-
andaxin76
aktív tag
válasz
kisgergely80 #31171 üzenetére
Van,de már töröltem vele pár perce.Pl Dolphin browser
-
ptamas88
tag
D802-es függetlenre msot jött egy OTA update amiben annyi volt írva hogy Frissítések : Alkalmazások.
tudja valaki hogy ez javít valamit, vagy mi lehet ? -
andaxin76
aktív tag
válasz
rayoliviero #31169 üzenetére
Elvileg a Link2sd is jó rá ugye?
-
hoge87
tag
Sziasztok,
lehet hülyeséget kérdezek és én vagyok tudatlan, d ha befogom az egyik hangszórót, akkor a másik sokkal halkabban szól...ez normális? -
Tybike81
őstag
Gyári 4.4.2re feldobhatom a cloudy 2.1et vagy kell még valami hozzá pluszba?
-
noxon
őstag
Az lg firmware listában a germanynél miért van két 20D? Melyiket kell most feltenni akkor?
-
kisgergely80
tag
válasz
rayoliviero #31160 üzenetére
Ja értem. Szerintem gyorsaságra ua, mint a 2.0.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kisgergely80 #31159 üzenetére
Ebbe a 2.1-be Cloudyfa saját kernelje került, de hogy mit tud ez a kernel, arra lennék kíváncsi.
-
kisgergely80
tag
válasz
Tybike81 #31157 üzenetére
Most gyorsan kipróbáltam, mintha jobb lenne. De nem esküdnék meg. Inkább azt mondom, h nem jó. Általában az szokott lenni, hogy ha nincs a hullámzó hang, akkor viszont zajosabb. Most mintha a kettő között lenne. De mondom, ez nem tuti. Most 10 mp alatt nem jött át igazán.
Gazsi00
Szerintem eddig is gyors volt. Öszintén szólva nekem az összes kk rom egyforma gyorsnak tűnik. A 2.0-ás pro-ra rádobtam a dorimanx kernelt, az mondjuk smooth-abb volt, de az új 2.1-es pro-val nem akar működni. Én bootloopba kerültem. -
rayoliviero
veterán
válasz
kisgergely80 #31156 üzenetére
Tudnál még valamit írni a CloudyPro 2.1-ről? Gyorsabbnak érzed a 2.0-tól?
-
Tybike81
őstag
válasz
kisgergely80 #31156 üzenetére
A videónál felvett hangminőség milyen?
-
kisgergely80
tag
válasz
kisgergely80 #31153 üzenetére
Kifogytam az időből sajna. Cloudy pro 2.1-ben a videókamerás fókusz bug is javítva lett. Brutálisan jó a rom!!!
Andaxin76
Lehet, h új legenda van születőbenBár ki tudja.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Fapuma77624 #31149 üzenetére
Videoder 6.0.1
Ezzel szoktam én is mp4-ben letölteni. ;-) -
andaxin76
aktív tag
válasz
kisgergely80 #31153 üzenetére
Én is így gondolom igazából.Fotózok kb 2 éve és nem értem mi köze van a 120 fps nek a több fényhez.Lehet valamilyen szinten,de az minimális lehet..
-
kisgergely80
tag
válasz
kacsa7 #31146 üzenetére
Nem így van. Pár napja a cloudy stock-kal próbáltam slow motion-t felvenni és elsötétült a kép teljesen. De nem szabad elsötétülnie. Cloudy pro-ban alapból nem sötétül el az xdabbed 2.2.1-el sem, sőt az új 2.1-es cloudy stock-ban is javítva lett. Úgyhogy ez sajna egy bug.
-
-
andaxin76
aktív tag
válasz
DroiDMester #31148 üzenetére
Simán twrp/install?
Bocs elfelejtettem a szerkesztést -
Fapuma77624
tag
Off! Nem tudtok vmi igényesebb youtube letöltőt?
-
válasz
andaxin76 #31142 üzenetére
slow motion videó -hoz megfelelő fényviszonyok kellenek!(szobában, lámpafénynél felejtős dolog) Ez nem a romtól függ a v2 romomban a xdabbeb g2 camera kk dist v2.2.1 verzió van integrálva!
Ez a kamera mód verzió minden ROM -on ilyen!Ha rátelepíted a Xdabbeb_v3.0.0_DroiDMester-MOD_v2b mód ot, akkor már kevesebb fény is elég a slow motion videóhoz! De azért ehez is kell megfelelő napfény!
-----------------------------------------------
pestibenji : Az a kernel ugyan az, ami az összes STOCK Custom ROM -om található kernel! Többek között az összes Cloudy -romokban is ez található!tedd fel a Dorimanx 4.3.1 -et sz.tem ez a legjobb jelenleg!
-
Mankó
veterán
válasz
morphin #31136 üzenetére
Kijelző, üveg sérülésnél kivétel lehet ha kötött rá biztosítást. Vannak ilyen ejtésre, törésre, beázásra szóló extra biztosítások. Jó esetben a garancia megmarad, max egy bizonyos %-kot állni kell a javításból vagy az alkatrészből.
Egy biztos romolgatni csak saját felelősségre lehet, legyen az akármilyen függő is, vagy független. -
pestibenji
senior tag
válasz
DroiDMester #28280 üzenetére
DM, az ebben a hsz-edben linkelt kernel micsoda? miben más, mint a gyári kernel? (A gyári 14,22mb-os, a tiéd kevesebb)
Ezt bármelyik KK romra (pl CloudyPro2) rá lehet tenni? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Most van 48%-on.
Kijelzoido 2 ora 43 perc. Ez milyennek mondhato ?
Folyamatos wifi es ugy ahogy eleg sok netezes.
Vagyis,ha jol nezem es jot nezek akkor 1 ora 9 percet ir ebbol a bongeszo hasznalatara. -
andaxin76
aktív tag
válasz
DroiDMester #31119 üzenetére
Rohadt jól néz ki a romod,eddig a működése is tetszik,de egy olyan problémám akadt,hogy slow motion videó felvételénél baromira elsötétül és nem lehet látni semmit.
-
andaxin76
aktív tag
Ok minden, fent van Droidmester romja..
-
Tybike81
őstag
Mester ebbe a xdabbeb 3.0 kamera modba nem tudsz bele piszkálni, hogy normális minőségben vegyen fel hangot a videókhoz?
-
jooker82
nagyúr
Nem is vettétek még észre,hogy kijött a v20D?
Irtam is pár napja,hogy ez fog jönni.
-
morphin
tag
Kérdés az, hogy milyen jellegű a hiba. Akkor van geb@sz ha olyan a probléma ami nem enged pl egy esetleges KDZ újrahúzást amivel visszaáll minden úgy ahogy lennie kell.
Mondjuk ilyen a telefon hibájából eredően szerintem elég kevés eset lehet...
Ha pl alaplap kuka akkor úgyse látják milyen ROM volt rajta...kijelző/üveg sérül az akkor (néhány ritka esetet leszámítva) nem a telefon hibája szóval ha user error akkor gari élből nincs tehát nem kell annyira parázni a romolgatástól.
Én mondjuk csak annak vagyok a híve, hogy a szoftveres hibákat javítsuk/javítsák ki...engem nem érdekel pl a KnockCode sem. Használja valaki? Kényelmes? Szerintem nagyon nem... -
andaxin76
aktív tag
légyszi segítsetek,jelen pillanatban úgy állok,hogy a twrp be tudok belépni.Azon kívűl semmi. Van egy pendriveom amin rajt van Droidmester romja amit a twrp file managere nem lát a pendrive on.
-
törölt tag
Megnézném a T-t amikor egy más ROM-mal megáldott telefont (ami vélelmezhetően még jelenleg a T tulajdona) boldogan fog átvenni!
Mondjuk, ha átveszi, aláíratja azt, hogy az adott készüléket Gipsz Jakab leadta és bejelenti, hogy a saját tulajdonában kár eset..."Van ez a játék!"
-
joestone
addikt
-
andaxin76
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy másolom fel mester romját a telóra mert a twrp file managere nem látja a zipet a pendrive-on.
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Ha hülyeséget kérdezek, elnézéstT-s G2-t ugyanúgy lehet romolgatni mint a függetleneket? Pl droidmester romja rámehet?
-
Tybike81
őstag
válasz
Na elvileg sikerült minden, de a hangfelvételtől nem vagyok elájulva
-
Azharel
aktív tag
válasz
Illusion1010 #31124 üzenetére
Az biztos hogy 100x jobb mint amit 2 órája itthon készítettem, mert azon szakadozik, zúg, búg a hang.
-
Tybike81
őstag
Annyi minden van már ott hogy nehéz belőle ki igazodni...
-
Azharel
aktív tag
Ezt egy xda-s tag csinálta, több felvételi módot tesztelt és lehet következtetni milyen benne a hang.
Xdabbeb's Camera/Video v3.0.0 test video -
válasz
Tybike81 #31120 üzenetére
Lap teteje => Összefoglaló Ettől részletesebben már nem lehet leírni! Ha nem megy az értelmezés elsőre olvasd el 2-3X és menni fog!
-
Tybike81
őstag
válasz
Ez tudom, csak hogy kell ezeket 4.4.2n csinálni?
-
-
Tybike81
őstag
Sziasztok
Az új xdabbeb 3.0 kamera modban milyen a videó felvételnél a hang minősége, sikerült nekik megoldnai? Illetve a gyári 4.4.2re hogy tudom felvarázsolni ezt a modot? -
kisgergely80
tag
-
Azharel
aktív tag
válasz
kisgergely80 #31113 üzenetére
Videó felvétel alatt a hang ugyan olyan gusztustalan mint eddig, szerintem ez soha nem lesz megcsinálva. Igen a hang le + bekapcs gombra nincs hard reset. Az automata fényerő hiperaktív lett, össze vissza tekeri a fényerőt
A rooted bug download módba ugyan úgy megvan, ami érdekes mivel a voda v20b alatt már jól ment. -
beci
őstag
Üdv.
4.4.2-nél hol találom a GPS-t?Most frissítettem,de "eltünt". -
Azharel
aktív tag
válasz
kisgergely80 #31107 üzenetére
Eddig kb ugyan az mint a v20b vodafone. Van kockcode, nincs bt bug, nem sistereg a füles. Nincs gombos hard reset ebbe se, ami érthetetlen.
-
Azharel
aktív tag
-
Gabes13
tag
Hali! Szeretnék csatlakozni pc-suite-on a szoftverfrissìtéshez, de azt ìrja nem lehet kapcsolodni a kiszolgàlóhoz. Valaki megnézné nekem, hogy nàla müködik-e? Mert a pc-m sem a legjobb és hàtha az szarakodik, lehet hülyeség de nem tudom. Kösz szépen!!
-
Keraa
aktív tag
válasz
kekkola #31090 üzenetére
Köszönöm Kekkola!
Ahol az alkalmazások ikonjai vannak, a főképernyő alján, közepén a rácsikont megnyomva az alkalmazások oldalra visz (ahol a sok ikon van 5x5 sorban és oszlopban) ott hogyan tudom lecserélni őket? Mert amikor nyomom akkor csak kiteszi a kezdő képernyőre.. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest