- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vrgcsaba #4205 üzenetére
Ezt biztos, hogy nem a rendszer csinálja, hanem valamelyuk utólag telepítettt alkalmazás. Az is lehet, hogy már amivel jöt le van törölve,csak ez ette be magát valahova. Én is azt tudom mondani, egyesével törölj le minden appot amit fel tettél, ha utána is fenn áll a jelenség akkor hard reset és az biztossan megoldja a gondodat. Aztán egyesével mehetnek vissza az appok, ha megint előkerül akkor meg lesz a ludas!
szerk. látom már leszedted őket, ebben az esetben én biztosssan gyalulnék...
-
válasz
vrgcsaba #4205 üzenetére
Akkor passz. Viszont nehogy beírj ide bármit is, mert még felhasználják az IMEI számod.
A menüben az alkalmazáslistában a futó appok/folyamatoknál mik vannak?
mod: nincs feltelepítve egy Premium HD Wallpapers nevezetű app? Másoknál is előjött ez a probléma, és arra gyanakodnak.
-
ctibor
senior tag
válasz
vrgcsaba #978 üzenetére
Eltévedtél amikor Demonlacit bántottad, engem kellett volna (ha mindenképpen akarsz valakit...)
Azért írok ide, mert valóban nincs Z2 topik, és a két telefon 4.4-es op.rendszere szinte teljesen megegyezett, tehát tudtunk tapasztalatokat cserélni.
És azért jeleztem, hogy nekem Lollipopon is megmaradt a két kopp, mivel ez azt mutatja, hogy nem a rendszerfrissítés miatt kell lemondani róla, hanem egy egyszerű bug-ról van szó, amit remélhetőleg egy újabb frissítés javít majd. Tehát nem "mezőzésből"...
-
Demonlaci2
tag
válasz
vrgcsaba #978 üzenetére
Nem vagánykodásnak szántam-szövegértési kompetenciát fejleszteni kellene-, nekem Lenovo Vibe Z2 Pro készülékeim vannak, nem azért írtam azt, hogy a Z2 Pro-ban nincs ilyen, hanem azért, mert nekem Pro változat van, sima Z2-ben viszont van két koppintásos ébresztés.
És nem ide csapódtam, mert nem volt máshová! -
zizol
aktív tag
válasz
vrgcsaba #927 üzenetére
Nyomj egy FR-t és rögtön 40e felett lesz. Antutu érzékeny arra, hogy mennyire van belakva a rendszer.
Egyébként a valós használatban semmivel sem lassabb a nyalóka. Ez nem a nyalóka és még csak nem is a Lenovo hibája, hanem az Antutué. Aminek egyébként sincs semmi relevanciája a valós használatra vonatkozóan. (Khmm, mint az közismert.) -
Demonlaci2
tag
válasz
vrgcsaba #927 üzenetére
Memória tisztítás és optimalizálás, felesleges fájlok törlése, CM Cleaner használata, feleslegesen induló appok letiltása és máris jobb a helyzet: 41421 pont
Egyébként sikeresen frissítettem a az új verzióra, de előtte azért a rootot eltávolítottam, amikor kész lett újra rootoltam. Szerintetek factory reset kell vagy nem, Samsungoknál mindig csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest