-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
válasz
DarkByte #3851 üzenetére
Azt én értem, hogy Nálad laggol a blututi lejátszás, de nálam a Lolli alatt sem a Sony SBH20-al, sem a Sony MW1 Smart Wireless Headset-el nem akadozik, teljesen simán nyomja a zenét, még a telótól 5-8 méteres távolságban sem.
(biciklitől a sörözőig távolságban is jól muzsikál)
no ez vajon mitől lehet ez a nemegyformaság?
-
maki12
senior tag
-
D80
tag
válasz
DarkByte #1520 üzenetére
hard74: én úgy tudom az osztott képernyő nem megy, de majd a többiek rámcáfolhatnának, mert jó lenne!
Nem nagy kaland, egy exe-t kell elindítani, amikor rá van dugva a telefon a gépre, és megvárni amíg végigfut. Az unroot ugyan ez egy másik exe-vel. Utána a frissítéssel sincs gond!
Szóval ez nem szenvedés, hanem 5 perc! -
D80
tag
válasz
DarkByte #1483 üzenetére
Nekem úgy sikerült, hogy a galériában kiválasztottam a képet, majd a jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomtam és "Felhasználva" (ez érdekes fordítás). Beállítás mint háttérkép, de a galéria ikonját választva, nem a Google fotók-at. Alkalmaz, majd felajánlja, hogy háttérkép, zárképernyő vagy mindkettő.
A Témaközpontban nekem nem sikerült, lehet ott is meg lehet oldani valahogy! -
Luissimo
veterán
válasz
DarkByte #1119 üzenetére
Szia,
melyik oprendszerrel macerálod?
Nyaloka, vagy még 4.x.xnekem tegnap 5-6 szori próbálkizésra és egymésutáni upgradere rakta fel a nyalokát.
Hááát, mitmondjak iigy egy nap után,
volt ami az előzőben jobban tetszett, de lehet ez csak a nosztalgia kategoriatesztelgetünk-tesztelgetünk.
hogy lehet egyébiránt visszatérni az előző verzsönre ?
-
thomasvold
őstag
válasz
DarkByte #1118 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Én is a Mate 7- Vibe Z2 Pro - Nexus 6 trióban gondolkodtam. A Mate 7 kinézetre jobban tetszik, de nem annyira erősen, hogy azt válasszam. Nekem abban a Kirin 925-ös nem igazán jön be, na és persze az drágább alsó hangon 23 ezer ft-al, kevesebb memória, kevesebb RAM, kisebb felbontás. Egyedül csak a kinézete és a memória bővíthetőség miatt választottam volna azt. Nexus 6 szintén kiesik, mert igaz jóval erősebb SOC, de annyival drágább még használtan is. 140 ezerért én sem ezt vettem volna, viszont 116 ezerért már elég jó vétel. Azt hallottam, hogy ráver a Note 4 kijelzőjére is. Volt lehetőségem megnyomkodni (Media Markt) és nekem tetszik az UI-ja is és ahogy mondod összehasonlítva tényleg jobb ennek az UI-ja, mint a Mate 7-é. Ezt cirka 10 perces közös nyomkodás után meg is állapítottam.
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #1118 üzenetére
Egyébként még pár dolog most hogy így belegondoltam ezekbe:
- A Google Now Launcher (és így a Google UI is) minden főoldalra visszatéréskor megakad, ha lekapcsolom viszont az "OK Google" detekciót akkor rendbe jön. Valószínűleg a mikrofon inicializálás akasztja meg ennyire.
- Érintésekre kissé késve reagál szerintem. Legalább is az N5-höz képest.
- Hardveres gombok háttérvilágításának ki/bekapcsolása kissé kaotikus. Van hogy teljesen jól működik, van hogy teljesen elfeledkezik róla. Úgy néztem ez Lollipop hiba mert mindkét UI alatt előjött.
- Nekem speciel kissé vékony a soft gomb sáv alul és a gombok érzékeny felületrésze is lehetne nagyobb kiterjedésű. Nehéz eltalálni a gombokat, de valószínűleg egy-két hét és hozzászokok teljesen.
-
zermi
aktív tag
válasz
DarkByte #1115 üzenetére
- Nova launcher-rel, illetve most a Total launcher-rel használom ezeknél én nem nagyon vettem észre, hogy
laggolgatna. Nem próbáltál ki valamilyen launchert, hátha megszűnnek a laggok. Általában a legtöbb telefon UI-je döcögős, kevés beállítási lehetőséggel. Például a Huawei Emotion UI 3.0-sa sokkal jobban testre szabható.
- Nálam a SIM1-ben Telekom kártya a SIM2-ben Telenor kártya van, a környéken a 4G hálózatot folyamatosan tartja, szerintem nálad inkább lefedettségi probléma lehet.
- a SIM ajtó tökéletesen illeszkedik a helyére.
Összeszerelésben, anyaghasználatban több magasabb kategóriájú készülékre is ráver. Egyedül csak a hátlap alsó és felső élével nem nagyon vagyok kibékülve.
Egyébként én is egy jó "kis" telónak tartom. -
RedCactus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest