-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
WOT-H-A-C #8265 üzenetére
Van RR rom Nougattal is.Most hogy szabin vagyok, és nem kell élesben a teló, van időm próbálgatni romokat. Abban még nem tudok nyilatkozni, hogy milyen bugok vannak, de a két utolsó RR és CM alapján komolyan nem értem miért ekkora a felhajtás a CM körül, és miért nem az RR a favorit... Körülbelül ötször jobb, testreszabhatóbb, stabilabb, takarékosabb rom mint a párja CM-ből.
Komolyan, ha bármikor telót fogok venni valaha ebben az életben, az első amit megnézek, hogy van-e rá RR. Feleségemnek van egy Redmi note3 Pro Kate-je, ami alapból 8-9 órás sot-okat hoz gyári miuival, és ehhez is van RR, ami + 2 óra. (Abban a topikban hallottam róla először, szégyenszemre nem ismertem).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest