Hirdetés
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
válasz
Blizzardking #8625 üzenetére
Az enyém olyannyira viharvert, hogy csak rontana az összképen bármilyen védelem.
-
Womb
senior tag
Nemrég múlt két éves a gép, eddig nem produkált semmilyen elhalálozási tünetet, de rendesen be vagyok sz**va, amiket írtok. Nem is tudom mi a francot csinálnék, ha tönkremenne. Egyszerűen nem találok alternatívát a piacon. No meg tényleg megszerettem ezt a kis (nem is kis) telefont.
-
Womb
senior tag
válasz
Neil Watts #2456 üzenetére
Szerintem egész jó a gyári fólia. Fél éve rajta van, ehhez képest alig viseltes, pedig én aztán nem kímélem, tokot sem használok.
-
Womb
senior tag
válasz
PrimaMateria #2454 üzenetére
Beállítások-->speciális-->szóköz-kiegészítés mód.
Itt a "mindig szóközt illeszt be"-opciót jelöld be. -
Womb
senior tag
Ha valamelyikőtök úgy gondolja, hogy nincs szüksége a gyári fülesre, megvenném....
Úgy elhagytam az enyémet, hogy lövésem sincs mikor, hol történhetett.
Előre is köszi!! -
Womb
senior tag
Szerintem erősen függ attól, hogy milyen hangerő a forrás. Valószínűleg egy koncert már túl nagy hangerővel bombázza az amúgy érzékeny mikrofonját. Eddig bármilyen videót csináltam, nem volt ilyen problémám vele.
De nézd meg a Mobilaréna tesztjét. Ott sem recseg a felvétel. -
Womb
senior tag
Nem hiszem, hogy van jobb zenelejátszó a Poweramp-nél androidra...
-
Womb
senior tag
Basszus de jó, hogy kivártam...
A "károtokon" tanulva marad a Kit Kat, eszem ágában sincs frissíteni.
De azért bánom, hogy nem fektettek több energiát a mérnökök, az új rendszer "Lenovosításába." -
Womb
senior tag
válasz
mesehabbal #466 üzenetére
Farmerben, tok nélkül hordom. Nem vagyok hajlandó elbújtatni ezt a szép telefont, valami tokban.
Adtak hozzá egy fóliát, azt rátettem és ennyi. Az általad leírt használat mellett, 2-3 napig bírni fogja. Hasonló mód használom én is, csak nálam mindig megy a net, plusz 1-2 óra zene, fülessel. -
Womb
senior tag
Link
Várjon csak a Lenovo azzal a frissítéssel... -
Womb
senior tag
Szerintem lakd be kényedre -kedvedre, és ennyi
Azaz lehetnek olyan problémák, amik a külalakot érintik. Ilyen a műanyag rész az optikánál (ami púposan kiállhat a telefon síkjából), vagy a menügombokat megvilágító ledek "bevilágítása" a képernyő alján, illetve lötyögő gombok. Ha bármelyikkel találkozol és zavar, inkább melegében reklamáld meg és kérj cserét. Mondjuk a gombok lötyögése mindegyiknél ott van, azt meg kell szokni.
Hisztis a vágott kártyákra, érdemes gyári micro sim-et kérni a szolgáltatódtól, ha nem olyan van Neked. -
Womb
senior tag
Van lebegő gomb funkciója is, működik az egykezes használat, én nem preferálom.
Szokni kell az biztos de így, bő egy hónap után azt gondolom nem hiszem, hogy a következő telefonom kisebb lesz 6 colnál. Nagyon rá lehet kattanni erre a méretre.
Farmerzsebemből kilóg, leülni nem lehet vele (nem is mernék). Xperia V-ről váltottam erre.
Nyilván többet használom hozzá a két kezem mint a V-nél, de a fontosabb funkciók (képernyőzár feloldás, telefonszám bepötyögés, névjegy keresés stb..) simán megy egy kézzel.
Szerintem az árát megéri. Erős és szép gép, fantasztikus kijelzővel, tényleg használható kamerákkal. -
-
Womb
senior tag
No, ezért nem használok memória optimalizáló/killer/kilövő progikat. Nincs rá szükség.
Visszatérve a csúcs telefonok minőségére: Igen, teljesen érthető a hozzáállásotok az ilyen kaliberű készülékek felé támasztott igényeitekre. Hogy részemről képes vagyok szemet hunyni az ilyen hibák felett, az a minden más pozitív tulajdonság, amit a telefon nyújt. Nem is tudom, hogy láttam-e mostanság ennél szebb, férfiasabb gépet a piacon. Ez a telefon olyan, mint egy Harley... Hibák vannak, de kib@szott jó birtokolni egy ilyet. -
Womb
senior tag
válasz
zsoltee2107 #254 üzenetére
Hirtelen nem tudtam, mi problémád.
Nálam is bevilágít ott, ahol nálad. Eddig észre sem vettem. -
Womb
senior tag
Sziasztok!
Új firmware jelent meg a telefonra: K920_ROW_S141_150109.
Van aki feltelepítette már? -
Womb
senior tag
Mivel a nyalóka viszonylag komoly rendszerfejlesztés, gondolom nem egyszerű átportolni, megírni hozzá a Lenovo saját UI-ját. Sok helyen olvastam, hogy a gyártók termékfrissítését inkább tavaszra datálják Lollipop-ra. Főleg azok, akiknek telefonjai saját felülettel rendelkeznek. Részemről nem bánom, sőt!
-
Womb
senior tag
válasz
PrimaMateria #209 üzenetére
Szia!
Beviteli módoknál tudod ki/be kapcsolni.
Szerk: Pld. rákattintasz a szövegbevitelre sms írás közben, lehúzod a gyorsmenüt és ott elérheted a beviteli mód kiválasztását.
-
Womb
senior tag
válasz
dodicsaba #205 üzenetére
Nem tapasztalható semmilyen megröccenés, gondolkodás meg pláne. Nagyon jól lett megírva az UI.
Durvább játékokkal nem játszom, arról nincs tapasztalat. Filmek, net, fotózás, alkalmazások szépen futnak, az akku idő is szépen kezd beállni (2-3 nap).
Hibákról nem tudok, nem is pörög a topik miatta -
Womb
senior tag
Sziasztok, BUÉK!
Ekkora nagy péklapátra honnan, és milyen tokot érdemes/lehet venni?
Amúgy meg kurva jó gép. Csak így
Egy IrDA nem lett volna rossz ötlet, de igazából semmi hiányérzetem nincs vele szemben.
Disznó egy cucc, na -
Womb
senior tag
Üdv!
A lezárt képernyőképet nem lehet lecserélni, jól tudom?
Szerk: Mármint csak a témaközpontól lehet válogatni... -
Womb
senior tag
Sziasztok!
Rendelnék egy ilyet ha megnyugtattok, hogy megéri és nincs vele gond.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy óra, két rendszer
- Grim Dawn
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest