- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8233 üzenetére
2 napig teszteltem, az enyém nagyon állat lett. 2-3 mp a fix. Volt mégegy hibája, amit szerencsére nem írtam be a fórumba, hogy ledobálja a BT fülhallgatómat, mert azt én okoztam taskerrel
Így most azt mondom ez eddig a legjobb rom, bár pont azokat a lehetőségeket amikben több a CM13-nál nem nagyon használom, viszont üzemidőben világbajnok. Szerintem a Vibe romhoz képest +2 óra sot. De másfél az tuti. Éjszaka repülőmódban van hogy annyi százalékon áll amin hagytam előző este. Vagy nagy nehezen leesik egyet.
Van a settings/configurations/Miscellaneous alatt egy olyan kapcsoló hogy Doze powersave, azt feltétlenül kapcsold be. Illetve Display/Live display alatt Reduce power consumption kapcsoló, nekem az is be van kapcsolva.Ja mégegy: Settings/Location --> jobbra fent 3 pötty, scanning, és a wifi scanninget nyugodtan ki lehet kapcsolni (mostmár), az is számít, hogy nem tartja életben a wifit ha nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest