- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
TedThomas #8487 üzenetére
Kamerából azt használom amit a romhoz adtak, nem nagyon szoktam variálni vele. A gyári amúgy nagyon jó, köszi a linket ZoleeWolf, nem tudtam hogy ezt külön is fel lehet rakni. Képeket szerkeszteni az Aviaryval szoktam, galériának meg a Piktures-t használom. Régebben a QuickPic-et használtam, csak egy bizonyos verzió óta ha kilépek, akkor is futtat valami szolgáltatást, hiába van letiltva minden szinkronizáció és fiók benne. Akkor se lép ki, hanem fut, és foglal valamennyi memóriát. Nem vészes mennyiségűt, de az ilyen engem elvi síkon idegesít. Ezért váltottam a Pikturesre.
Amúgy tegnap jött ki új build a RR 8.1-hez, Franthiseq féle.
Forrás #80
letöltés link -
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
válasz
TedThomas #8482 üzenetére
Arra figyelj, hogy a kamerát körülölelő kitüremkedés minél magasabb legyen. Sajnos ahonnan én vettem az megszűnt, így nem tudok linket küldeni, és képen nagyon nehéz megítélni. Amire rá van írva hogy "Aquee" az tuti jó, az Imuca (2x annyiért) pedig nem jó!
Ez pl jónak tűnik.TG-ből nekem ez is bejött, kb fólia árban van, és semmivel nem rosszabb mint a többi. Nem jött fel a sarkokban sem.
Kicsit "márkésabból" itt van ez. Ennek meg az az előnye, hogy legalább megtalálod újra mert van valami neve. Ilyet is használtam, ez is teljesen jól felfeküdt.
Ismerősöm nemrég mesélte, hogy valami GSM boltban 5 rugóért tettek fel a csajának Temperd Glasst.A rom fog kelleni, feltegyem valahová, vagy most elvagy a mostanival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest