- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
kaszas91 #8572 üzenetére
Nekem 83eHUF-ot számláztak, még jó, hogy 5 év biztosítást és garancia kiterjesztést is vettem hozzá. Amúgy nekem csak az érintőpanel tört el, bluetoothos egérrel ezt át tudtam hidalni, csak hülyén néz ki a metrón, hogy előveszel egy telefont, majd egy egeret.... Valóban egy egységként cserélik a kijelzőt ésaz érintőpanelt, hiába hibátlan a kijelző.
-
Gaben-1971
tag
válasz
kaszas91 #8572 üzenetére
Szia.
Ez lassan kezd a gazdasági totálkár kategória lenni.
Szerintem jobban járnál ezzel [link]
Már ha belefér a keretbe. Egyrészt még garis, másrészt legrosszabb esetben átrakod a kameramodúlt a tiedből. Ráadásúl ez is Debrecen.
Az Ali nem biztos hogy jó ötlet. Jó eséllyel valami gagyit kapnál a pénzedért. Egy ismerősöm most kapta a második selejtes kijelzőt onnan. -
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8564 üzenetére
"Elfelejtetem írni hogy mostanában elég sűrűn újra indul a telefon, meg van hogy magától kikapcsol"
Ajjaj... nem jó jel. Szerintem kezdj el tartalék teló után nézni "B" tervként...Gaben - "lehet semmi más nem kell, csak az érintkezőket megtakarítani"
pont ezért írtam neki a slot cserét, mert azt házilag is meg tudja csinálni. A fenti tünetekkel együtt azért kicsit más a helyzet, de remélem semmi komoly. Az aksi ajánlatod igen gáláns! -
Gaben-1971
tag
válasz
kaszas91 #8564 üzenetére
Garis még a teló?
Amennyiben nem, és pesti vagy, hozd el, belenézek.
Első körben tudok adni bele egy másik akksit, (grátisz).
Használt, de jó állapotban van, és gyári legalább.
Lehet hogy végfokos a teló, lehet hogy csak a sim, lehet semmi más nem kell, csak az érintkezőket megtakarítani. -
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8558 üzenetére
Vagy próbaképpen tedd át a kártyát a másik sim slotba. Igaz 4.4.2-n ott csak 2G neted lesz, de azt látni fogod, hogy ugyanolyan-e vagy stabil. Az is nagyon jó ötlet hogy állíts be fix kapcsolódást, ne engedd hogy váltogassa.
Nekem Telenor kártyával csinálta, és a kártya csere megoldotta. Ha van másik kártyád, és azzal is csinálja, az nem lenne jó. Egy időben cserélgettük itt a modem.img-ket, de ha csak most kezdte el az más lesz szerintem.
A lényeg ilyenkor, hogy azt kell kiszűrni hogy a kártya szar-e vagy a teló, és ha a teló, akkor összefügg-e a slottal, vagy mással. A szerviz úgyis azt mondja hogy csinálj factory resetet utána vidd be, aztán egy hónapig nézegetheted a státuszát hogy "javítás alatt", úgyhogy mindenképpen jobban jársz ha megpróbálsz magad a végére járni.
Tudom hogy nagyon hülye kérdés, de nincs nagyon tele a belső memória? -
-
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8351 üzenetére
Szívesen máskor is. A 4.4-ről nem tudok mit mondani, az nekem kb 5 percig volt fent. Lehet hogy felrakom poénból én is
Az is számít milyen twrp verziód van, abból érdemes mindig a legfrissebbel romolni. Úgy tudom jelenleg a 3.0.2 az uccsó.
Crixtm - ha nagyon merül minden rommal, szerintem húzd le az aksit te is 5 percre.
szerk - nem fos!
-
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8342 üzenetére
Nálam semmi ilyen nem volt. Az akkuidő messze ebben a legjobb. Nem ejtetted le? A kamera attól tud melléfókuszálni. Ha egy centire tartod a tárgytól az sem éles?
Zenelejátszóból powerampot használok, a gyári audioFX és a lejátszó egy fél órát sem ért meg. ViperFX és Poweramp az elsők között megy fel általában.
A térerőnél ne azt nézd hány pálcika van, az csak egy grafikus visszajelzés.Ha SDfuse-zal felteszel egy Kitkat romot, az gyalul mindent, de szerintem a kamerádnak más baja van.
-
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8340 üzenetére
A picoról azt írja hogy a létező minimum hogy legyen google a telón, a nano pedig minimál telepítés, de tartalmaz olyan komponenseket, amik nincsenek benne a picoban, és nem elérhető a playről.
Azon múlik, mire használod a google-t. Szerintem ne telepítsd újra, hagyd a csudába, ha működik ne bolygasd.gps - ha nálad megy, akkor semmi, volt akinek percekig nem talált fixet (pl nekem). Jellemzőan látott egy csomó szatellitet, csak nem volt fix.
Seperő - ha minden igaz, a futó programok tetején van egy mindent kilövő gomb, de ezt ki lehet cserélni a menü alján elhelyezkedő lebegő gombra. Menü - RR beállítások - recents - clear all.
Nekem még az 5.8-as van fent, nem tettem végül vissza az 5.7-est, úgyholy bocs ha nem pontos az infó. -
Blizzardking
őstag
válasz
kaszas91 #8337 üzenetére
Előtte nem, utána viszont kell, mert nem tartalmaz google-t. Kell még neki egy google apps innen. (ARM, 6.0 és amelyik tetszik, én a nanot szoktam). Javaslom, hogy egyből utána még a twrp-ben telepítsd fel, és utána wipe, és utána indítsd újra.
Továbbá van egy gps pozicionálási hibája ennek a romnak, amit egyszer kell rendbe tenni, tök egyszerű mutatvány. Erről pedig itt volt szó.crixtm - nem tudom, de twrp-ben kedvedre cserélgetheted a modemeket. Nekem az jött le (nem 100%) hogy a CN-es telók halkak. Nekem row-os van, és egyik romnál se volt halk.
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
kaszas91 #4342 üzenetére
Srácok! Ha fényképbemutatót tartotok, akkor NE MAKRÓT vagy makrószerű képeket készítsetek pls!
Macskaköves utcáról, sok fával, apró részlettel teli fénykép kell. Lehetőleg napsütéses-árnyékos helyen, ott látszik jól a dinamika is.
Én a szúnyog seggéről is látom, hogy milyen a vonalélesség, hogy mennyi a zaj és mennyire mosott, de más leragad ott, hogy több részletet lát a képen, mint szabad szemmel, és akkor az már rossz nem lehet.Zajhoz, vonalélességhez fotózzatok pl. könyvespolcot beltérben. Kültéren tájképet sok fával, sok házzal, sok ember arcával.
Dinamikához verőfényes napsütéskor árnyékos helyet, vagy bentről teraszajtót.Ha összehasonlítást akartok szemléltetni, akkor néhány részletet tegyetek 100%-ra és vágjátok ki, majd dobjátok egymás mellé képszerkesztővel a két masina képét ily' módon.
Az, hogy nézegetünk jól sikerült fotókat sáskákról meg virágok bibéjéről külön-külön, semmit nem ér. -
Luissimo
veterán
válasz
kaszas91 #3132 üzenetére
Tul jo napszemüveget használsz bizony😃
Polarizált Polaroid?Akkor a jelenség normális, szerintem ilyenkor vedd elö a régi telefonod és probáld meg azt is ugyanigy megnézni.
Ugyanazt kéne tapasztalnod...A 4G rendesen mükszik, nekem Trémobil van, de hasit, nem az igért 120 megával, de 30-40-50-el.
A saját házi wifimnél a letöltések 3 megával jönnek.
(Számold ki milyen csomagom van ? 😃)@Razor:milyen shortcutot keresel?
A meglévöket cserélnéd le másra? -
zed juron
aktív tag
válasz
kaszas91 #2465 üzenetére
3G/4G kapcsolatnál is? Mert ha csak wifin, akkor lehet inkompatibilitási/beállítási vagy jelerősségi probléma is. De volt a telóval kapcsolatos probléma is, nekem egy frissítés megoldotta. De nekem eredetileg 4.3-as oprendszer volt a telón, 4.4.2-n stabil lett a wifi jel.
-
Luissimo
veterán
válasz
kaszas91 #2265 üzenetére
nemrossznemrossz,
egy ujonchoz képest a 42%, 2 nap után elfogadható teljesítménymajd javul ez még
no de félre komolyság, használod is a telot valamire, vagy csak teszteled a fogyasztását?
a cpu közel annyit ment mint a rádiós modul, nade ehhez mindössze uszkve 3%nyi képernyőbekapcs?Mikor telefonáltál rajta?
mennyit telefonáltál rajta?
neteztél rajta?
fácse?
gugli?
gémél?
játékot már megsemerem kérdezni...mire használod a telot ?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kaszas91 #1964 üzenetére
Nekem estére 10% alá megy ha korábban kelek, most 37-en van pedig ma alig nyomkodtam de lényegtelen is mert minden este töltőre lógatom lefekvés előtt. Egy ekkora kijelzőtől ilyen hardverrel nem kell csodákat várni. Na, meg ez erősen függ a használattól is. Édesapám hetente tölti a Redmi1S-ét, nekem amíg volt előbb merült le mint lefeküdtem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest