Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrimaMateria
csendes tag
sziasztok. valahol tudok vásárolni eredeti töltőt?? sajnos elhagytam a mai nap folyamán.
-
fenergie84
addikt
Mióta frissítettem, azóta a gyár kamerán nem tudok felbontást állítani. Miért nem engedi?
Illetve a videó felvétel módja, mint opció nincs is meg?
Hát mi folyik itt....? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
stilo18 #2891 üzenetére
Hol érdeklődtél? Mert a hivatolos oldalon 2 évet írnak.
Lehet írok nekik én is hivatkozva erre...
Lenovo garancia:
" Szerviz és jótállás - összefoglaló
Köszönjük, hogy Lenovo terméket vásárolt!
A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik.Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem.
A jogi személy által vásárolt készülékek jótállása felől a törvény nem rendelkezik, ezért a jótállási időszak hosszát az aktuális szolgáltatási szintű megállapodás határozza meg.
A garancia meghosszabbításának lehetőségéről érdeklődjön a kereskedőjénél.
Alapvető dokumentumok:
„Lenovo korlátozott jótállás” c. dokumentum a 2013-as évre vonatkozóan" -
stilo18
addikt
Kíváncsiságból írtam egy levelet a Lenovo - nak garancia ügyben, hogy most 1 vagy 2 év.
1-et írtak vissza.
-
darnyi
tag
Kicsit túlrendendeltem magam kijelzőfóliából, így van egy pár eladó 200 ft darab áron.Ha valakit esetleg érdekel pm-ben jelezze. Szép napot!
-
hard74
senior tag
válasz
fenergie84 #2880 üzenetére
Nem.
-
stilo18
addikt
válasz
fenergie84 #2871 üzenetére
Ha előbb olvasom a kérdésed
Szerintem gyorsabb, kicsit stabilabb volt a 4.4. Nem beszélve a működő kijelző kalibrálásról. (de ez csak az én fétisem ezen a fórumon ahogy látom
)
-
Luissimo
veterán
válasz
csubííí #2867 üzenetére
figyelj öregfiu,
előbb ismerkedj a telefonnal kb. 3-4-5 napig, aztán ha nemvagy megelégedve azzal amit nyujtott akkor próbálj meg váltani a Lollira.
És akkor kérdett, ha lehet inkább...az itt jelenlévők mind eldöntötték mitcsináljanak, aztán leginkább váltottak.
szerintem nem bánták meg,
sőt,
vannak olyan elvetemültek, akik még rútabbra is varázsolták a kütyüt, merthogy túl szép volt -
csubííí
senior tag
válasz
fenergie84 #2863 üzenetére
Nekem még sajnos nem érkezett meg a "kicsike",de még mindig nem tudom eldönteni,hogy frissítsem-e Lolli-ra. Már kérdeztem,hogy mik a különbségek,hogy eltudjam dönteni,válasz igazán az volt,ezt nekem kell eldöntenem. Sajnos a neten összehasonlítást semmit nem találok,ezért dönteni sem tudok. Megköszönném ha írnál valami összehasonlítást.
-
fenergie84
addikt
Kérdés:
A 4.4 en volt egy alkalmazás, azt hiszem task killer, amit a lolliban nem találok. Nincs benne? -
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2860 üzenetére
G4 megmarad.(Az új nexusokig biztosan)
-
fenergie84
addikt
Már 4 hete meg van a teló, és még nem frissítettem lollira.
Nem tudom eldönteni az itt olvasottak alapján, hogy nyerek, vagy vesztek a frissítésen.
Átlagos használat mellett van valami nagy negatívum, ami ellene szólna, illetve akár valami pozitív dolog, ami meg mellette? -
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2855 üzenetére
Aprón nem találtál megfelelőt?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki nem válna meg a készülékétől..? Megvenném..
-
stilo18
addikt
No, minden elfogultság nélkül kérésre direkt ezt a szót kell használnom :
KipiXXázta rendesen a G4-et.
Amiben kérdés nélküli a dolog, az a kontrasztarány. Az egyszerűen láthatóan jobb a Lenovo - nál.
A színek szaturáltabbak, ez már oszthatja meg az embereket, nekem egyszerűen jobban tetszett. Illetve a fehér szín "tisztább" , fehérebb volt.A sebesség biztos jobb a G4-en, viszont így 5 perc nyomkodás után nem volt bennem, hogy érezhetően gyorsabb lenne..
Szóval semmi de semmi szégyelni valója nincs a Vibe Z2 Pro - nak. Talán a jelenlegi legjobb telefon mellett derekasabban helyt állt, mint azt vártam... -
bmw320d4
csendes tag
Milyen memória zabáló programokat érdemes törölni a SYSTEM -böl ?, ami károsodás mentes.
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2845 üzenetére
Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek. Nekem a G4 kijelzője napfényben jobban látható, ill a színek is jobban megfelelnek az ízlésemnek. Viszont a mérete kevés a Z2 után.
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2842 üzenetére
G4-é sokkal kisebb?!
-
Ferenczi Áko
addikt
Voltunk ma a barátommal stilo18al pár szolgáltatónál. Hozzámértük a Vibe z2 pro kijelzőjét az Lg G4-hez. Szerintetek mit tapasztaltunk? Várok egy fél órát és szabad a gazda!
-
zola-
őstag
Mondjatok mar egy olyan app-ot ami ki tudja kapcsolni a hattervilagitasat a gomboknak google felhasznaloi felulet alatt.
-
arnd
senior tag
Nekem kikapcsolt képernyő mellett, hívás közben nem megy a hangerő állítás... Csak ha elveszem a fülemtől a telefont, és aktívvá válik a képernyő.
-
zola-
őstag
Érdekes dolgot vettem még észre. Ha telefonálok valakivel és el van sötétülve a kép (közelségérzékelő szenzor miatt)akkor néha sötét képernyőn lehúzódik az értesítési sáv. Kipróbáltam direktben....hívás közben lefogtam a szenzort és 10ből 1szer sikerül lehúzni a sávot. Ez lenovo felületen van.
-
Sanzaa
senior tag
Alap kérdés. Mit csináljak, ha csak egy gombot hoz fel híváskor és csak az első simről tudom a hívást indítani, de én a 2.-ról akarom? Nova Launcher van fent.
Szerk.:
A tárcsázóból már rájöttem. Fenti 3 gomb és ott Hívás a 2.simről.
De mi van, ha az első simre érkezett a hívás és a híváslistából a 2.simmel akarom felhívni az illetőt? -
válasz
motoflug #2819 üzenetére
Gratulálok az amatőrnek, egy tök sötét lakásban videózott. Még jó, hogy nem lett jó a minősége.
(#2817) bmw320d4: lenovós launcherből nem tudsz ikonokat törölni, csak appot uninstallálni. Ha nem engedi uninstallálni, akkor rendszeralkalmazásról van szó. Át lehet rendezni, de óvatosan kell, ne a másik ikonra húzd a másikat, hanem kettő közé.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Mint Land fórumtárs, én is kinéztem ezt a készüléket az OPO-val együtt. Ahogy kell, megnéztem az összefoglalót, egy-két tesztet, és semmi kivetnivalóm nem lenne, leszámítva a videózás minőségét: [link]
Mivel láttam, hogy itt is érintettétek a témát, így már csak két kérdésem van a videók minőségével kapcsolatban:
- Javította-e ezt azóta valamilyen frissítés?
- Orvosolható-e másik app használatával? -
bmw320d4
csendes tag
Hogy
lehet az ikonokat szabadon törölni ?
-
Quattro
tag
Sziasztok!
Én tokot szeretnék venni a készülékre, de itthon nem igazán találok. Nektek milyen van, melyik az, ami bevállt, jó minőségű? Hol lehet tokot beszerezni? Ebay-t néztem de benneteket is megkérdezlek.
Köszönöm!
-
Luissimo
veterán
válasz
Pepeninho #2804 üzenetére
A mindennapi használatot az nehezitheti, hogy pl. bringázás közben, amikor elö kell venned a tartobol a kormányrol, akkor néha kicsi a tenyered és az ujjaid, hogy mindent elérj rajta egykézzel.
De ez nem zavar, inkább örülök neki, én választottam 😃Ha a kezembe veszek egy bármilyen másik telefont, szinte kis selejtnek tünik, amolyan törpetelefonnak 😃
Azt azért nemondjátok már nekem, hogy ha hivásnaplobol megakarsz csöngetni egy bármilyen számot, akkor nálatok mindig mindenkinél kéri azt hogy melyik SIMröl szeretnéd?
Nálam néha nemkéri, önhatalmulag felhivja az elso, az alapértelmezett SIMröl.
Hmm, agyas 😃 -
Pepeninho
őstag
Köszi a navikról tapasztaltak leírását!!
A melegedés is hülyeség vagy az gond szokott lenni? Illetve van még valami ami a hétköznapi használatot megnehezíti?
-
siskad
őstag
Sziasztok ismét. Nektek is eláll egy kicsit a töltőcsatlakozó körül a keret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest