- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Azt nézd meg, hogy nagyon közelre (kb 2 cm) tud-e fókuszálni. Ha igen, akkor mindössze annyi történt, hogy kimozdult a kamera modulban az egyik lencsetag. Házilag 10 perc alatt javítható. Ha cserélni akarod, keresek linket, án is már kinéztem, de nem kellett.
Mózes1 - Köszi, ez jólesik. Egy szervizes szervizes marad akkor is, ha csak a hobbijáról van szó
-
Luissimo
veterán
csak azért kérdeztem, mert jobbhíján én is azzal próbáltam modelezni, de nekem a blututi bekapcsolása után gyorsabb volt a net letöltésem, mint be nem kapcsolásakor...
Tehát nem sikerült előállítanom a problémádat.
ja,
és egyébként én is blututis fülessel használom a telót, de sose zavarta a netemet, ott valami más lehet -
rdt89
addikt
A kamera rosszabb lett sajnos. Az unrootos részére nem mernék megesküdni, ez az egyetlen telefonom, amit nem túrtam még szét és ne mis akarok, így nem tudok segíteni, de aki olvassa, biztos segít.
stilo18:
Havernak G3-a van és számomra életlenek és élettelenek a képek amit lő, bár már nem tudom megmutatni, mert befolyt a kijelzője 1 év után. Éjszakai képkészítésnél pedig egyértelműen még mindig hihetetlen, mit nem tud az optika. Camera FV-el csináltam egy perces rekesznyílásos képet, ha megtalálom berakom ide. (16 megás lett, így kicsinyítve lesz)#3904) Luissimo :
Ez nem semmi kis gépezet. Kíváncsi lennék, milyen képeket tud ő így készíteni. -
Luissimo
veterán
Urak,
Hamár fotozás.
Ma jártam a Plörinci motoros börzén, ahol egy kolléga, elégé elnwmitélhatö modon egy remek kis kütyüvel fényképezett.
Annyira ismerös volt a kütyü, hogy megállitottam és szoba elegyedtem vele.
Föleg a telefonon lévö kiegészitö kütyü tetszett😃
Megosztom veletek is.
Jelzem, hogy meginvitáltam ide közénk, merthogy sorstárs és ide tartozik😃
A kütyü: http://www.shoulderpod.com/shoulderpod-s1/ -
gyikhuszar
tag
Ez mondjuk elég ciki... LG G2-ről szeretnék dupla simes telefonra váltani. Sajnos a léc magasan van, mert ez a telefon - a dupla sim hiányát leszámítva - közel tökéletes számomra. Gyors, jó akku, telefonhoz képest szuper képek, jó minőségű audio chip, szép kijelző, vékony káva, etc.
Na most a dupla simesek közül mindnek van valami nyűgje: nem tudja a B20-at, kritikán aluli képeket készít, fagyogat... erre ez meg a BT-szal küzd. Nálam ez is fontos, mert autós kihangosítóval így szoktam használni. Az Asus zenfone 2 is képbe került, de az sem az igazi...
Gondolkodtam már az LG G3/G4 dual simen, de a b20-as frekvenciát nem tudja egyik sem.
Az egyetlen, kompromisszumentes alternatíva a Sony Z3 dual, de azt meg olyan áron adják, hogy az élettől is elmegy a kedvem.. -
bajaki
őstag
Köszönöm a képet!
Ilyen garanciajegyet nem adnak a PCDiszkont-nál. Azt mondták hogy elég a számla a garanciáztatáshoz. Felhívtam a Lenovo-t. Azt mondták nem elég, illetve hivatalosan 1 év garancia van a telefonra.Inkább megrendeltem innen: [link]
~111k, ingyen hozzák. Rendes számla és garanciapapír. 1 év gar.
Ha minden igaz holnap érkezik. -
xyvz2
tag
Szia(tok).
Nekem minden telóm, tablettám le van kezelve vele, nagyon jó már régóta használom, csak ajánlani tudom. nem kell szarakodni a fóliával kb fél perc és kész. Nincs buborék, maszat stb, tök sima, selymes lesz a képernyő, por és víztaszító, az ujjlenyomat is jóval kevesebb...nekem bejött, már csak a házon az ablakokat kell kezelnem vele -
MAQ12
tag
Azért nem minden farmerban fél el ekkora telefon. Főleg ha a flippes gyári tokban hordod. Én most áttettem egy vékony átlátszó szilikon tokba. Így jóval kecsesebbnek tűnik és a zsebben is jobban elfér, sztem. Viszont, ha össze méred más gyártó 5.5 colos készülékével, akkor látod, hogy kb. mm-re ugyanakkora. :-) Ez azért használat közben nagyon nem mindegy! Vmit vmiért.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest