- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmw320d4
csendes tag
Na ma közölték hogy a LENOVO már nem biztosít alkatrészeket a garanciális javításhoz mivel a készülék forgalmazása megszűnt "elviekben kellene"
Így jó és rossz érzéssel egyaránt búcsúzok a készüléktől, kár érte mert egy kicsit több odafigyeléssel egy fantasztikus készülék lehetett volna belőle.
Sok sikert és kitartást mindenkinek a készülékhez.
-
bmw320d4
csendes tag
Köszönöm
Rájöttem azóta már meg is döglesztette a telefont.
Most már semmire nem reagál az égvilágon.
pedig nem irt ki semmi hibát a flash alatt.
-
bmw320d4
csendes tag
Üdv
Tégla lett a telefonom
A fenti leírás szerint feltelepítem a qualcomm drivert, hangerő fel gombbal rádugom az usb -t az eszköz kezelö látj is egy rövid ideig de utána átvált normál driver keresésre
Tudna valaki segiteni hogy mit rontok el ?
-
bmw320d4
csendes tag
Milyen memória zabáló programokat érdemes törölni a SYSTEM -böl ?, ami károsodás mentes.
-
bmw320d4
csendes tag
Hogy
lehet az ikonokat szabadon törölni ?
-
bmw320d4
csendes tag
-
bmw320d4
csendes tag
Üdv
Természetes az hogy a beszélgetés minősége olyan mintha vödörbe beszélne az ember.
Továbbá
- Random bezár futó applikációkat.
- Melegben a fényképek színe fakóvá válik
- Az 1080p videó időnként akad.
- Erős fényben a fényszenzor nem kalibrál rendesen. "villog a képernyő" -
bmw320d4
csendes tag
Üdv
Extrém Digitáltol holnap kapom vissza a szervizelésre leadott, LENOVO VIBE Z2 pro -t amit egy hétig használtam.
Alaplapot cseréltek benne.
Ha valakit érdekelne értelmes áron "ami nem 50-60 ezer" akkor e-mail ben vegye fel velem a kapcsolatot.
proregiszter@gmail.com
-
bmw320d4
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #1243 üzenetére
Az volt én nem bírom a lenovo ui -t de az alap droidbol nagyon sok opció ki volt hagyva.
-
bmw320d4
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #1241 üzenetére
Nekem NEXUS 4 volt a megjelenés óta, maximálisan meg voltam vele elégedve "csak az akku volt picit gyenge"
-
bmw320d4
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #1237 üzenetére
Én tegnap vittem vissza nekik.
Nem tudom hogy ha visszakapom akarjam e még ezt a típust, picit csalódtam benne. Abban még inkább hogy egy ALCATEL C2 -vel kell szenvednem.
-
bmw320d4
csendes tag
Üdv
Tegnap frissítettem a telefont, újra indítást követően, a telefon a lenovo lógnál lefagyott, próbáltam az OTG pendrive módszerrel frissíteni de nem találta a megadott elérést.
A készülék azóta nem kapcsol be semmire nem reagál, még töltésre sem.
Van valakinek ötlete ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest