Hirdetés
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #8231 üzenetére
Cm alapú romokban a fejlesztői beállításokban bekapcsolható a root.
-
hard74
senior tag
Valaki talált már S141-es QSB romot. Amint írtam is már kolléga telójára visszatért a dupla koppos feloldás, és állítólag ezt tette fel+factory reset.
-
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #3573 üzenetére
Ezzel én is így jártam. Senki nem akarta beszámolni, aki meg igen az nevetséges áron. Így eladásra került, de így is jó nagy bukóval.
-
hard74
senior tag
válasz
Neil Watts #3364 üzenetére
Én Piston2-vel+Viper4AndroidFx-el használtam teljes megelégedéssel.
-
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #3302 üzenetére
Nekem sem ment, de nála igen pedig lolliról ment vissza.
-
hard74
senior tag
Érdekesség. Kollégám sdfuse módszerrel visszatette a 143-as romot, és nála megy a dupla koppos feloldás. Ez hogy?
-
hard74
senior tag
válasz
fenergie84 #2880 üzenetére
Nem.
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2860 üzenetére
G4 megmarad.(Az új nexusokig biztosan)
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2855 üzenetére
Aprón nem találtál megfelelőt?
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2845 üzenetére
Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek. Nekem a G4 kijelzője napfényben jobban látható, ill a színek is jobban megfelelnek az ízlésemnek. Viszont a mérete kevés a Z2 után.
-
hard74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2842 üzenetére
G4-é sokkal kisebb?!
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #2796 üzenetére
Ez az enyémnél is így volt,és kollégám Z2-jén is. 10cm alatt nincs toppon a fókuszálásban.
-
hard74
senior tag
válasz
stilo18 #2699 üzenetére
Nekem nagyon bejön a G4.Jóval gyorsabb, mint a Z2.Kézbe véve más világ a kettő. A Z2 minőségérzetéhez nagyban hozzájárul a súlya, a teljes fém ház miatt. A G4 jóval könnyebb, elsőre fura játéktelefonnak tűnt a lenovó után.A bőr hátlappal nagyon minőségi érzést kelt, és fogása is jobb.A kamera zseniális, a kijelző pedig napfényben sokkal jobban látható hiába a Z2 790nites fényereje.
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #2662 üzenetére
Ha esetleg vaj van, és az sdfuse sem jön össze, akkor ajánlom arnd fórumtárs #812-es hsz-ét. Azzal tuti életre kel a gép(kipróbáltam). Az összetevők letöltése tivább tart, mint az egész folyamat.
Egyenlőre búcsúzom tőletek. Csütörtökön elment a teló, és jött helyette egy Lg G4. A fórumot azért még követem, mert nincs kizárva, hogy lesz még csillagrombolóm, mert tényleg hibátlan a teló. -
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #2542 üzenetére
-
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #2507 üzenetére
Milyen lejátszót használsz? Poweramp-nál (és gyári lejátszón is) még szükséges a viper - ben az Fx Compatible Mode-t Compatible-re állítani. Poweramp-nál még egyéb beállítások is kellenek.
-
hard74
senior tag
Örülök, hogy sikerült. Csodálkoztam is, miért érzed ennyire rosszbak a hangzást, mert nálam nagyon rendben van. Az is igaz, hogy én az első 24h-ban rootoltam, és ment rá a viper. Azt kell mondjam nem rosszabb a hangzás viperrel, mint a g2-mön volt, pedig abban wolfson dac van. Ebben vajon milyen lehet?
-
hard74
senior tag
Nem kell unlockolni a bootloadert. Az unlockhoz kell a root.Lollin ez nekem simán ment. Root, unroot is, nem is egyszer. Usb hibakeresés bekaocsolva? Mtp módban csatlakoztattad a teló?
A bootloader nyitással óvatosan. Nem tudjuk, hogy visszazárható e. Elvileg az sdfuse módszer visszazárja, de nem mertem kockáztatni a garit, így a nyitás is kinaradt. -
hard74
senior tag
válasz
thomasvold #2310 üzenetére
+1
-
hard74
senior tag
Aki alergiás a gombbal történő ki-bekapcsolásra(mint én). Annak ugye kikapcsolásra ott a kikapcsolás rázással funkció, vagy nova launcherrel a dupa kopp. Ez idáig ok is, de a feloldás csak gombbal megy(lolli óta). Na most erre találtam egy appot a playen, Gravity Screen néven. Ezzel mozgatásra feléled a kijelző. A proxy senzort is figyeli, így zsebben nem ébred fel elvileg. Most tettem fel eddig bejön, már csak az a kérdés mennyit harap ki az aksiból.
-
hard74
senior tag
.
-
hard74
senior tag
válasz
Neil Watts #2298 üzenetére
Ezek az aksik tudomásom szerint csak a teljes lemerítést nem szeretik. Azt meg nehéz megoldani, mert ha kikapcsolásig meríted akkor is van benne cirka 10% elvileg. Azért én mindig kerülom a kikapcsolásig merítést.
-
hard74
senior tag
válasz
Neil Watts #2291 üzenetére
Nekem sem kért google felhasználót. Majd fiókoknál beállítottam, és ment a szinkron.
-
-
hard74
senior tag
válasz
Luissimo #1932 üzenetére
Asszem van tippem, miért nem ok nálad a viper. (én voltam valszeg a fallosz)Kell a vipernek a SElinux premissive mód.
Ez:http://mega.nz/#!GVlVHDCC!_-Edl7Wl_bOwMEu1R-B_0KLi4pcdhBR4VHX-WRUZclk
Telepíted a SElinuxModechangert, megadod neki aroot jogot, majd átállítod premissive-re. Utána telpíted a vipert(nem a playeset), feltelepíted a vipert, telepíted a drivert, restart. Majd a viperen belül az fx compatible midot átállítod compatible-re. Így működnie kell.(UIsettings:expert-re) -
hard74
senior tag
válasz
Razzor two #1906 üzenetére
Lollira root itt :
lenovo-forums.ru/topic/12496-получение-root-на-прошивках-с-android-502-вариант-1/
Hangzás javításra pedig a Viper4androidFx ajánlott.
http://mega.nz/#!bUMmyLpR!0Pu8FPS4V1Vd191FZ4x4pHIDszXV7ZlU0NjtyWrKWqM
Viper+piston2 kombóval teljesen ok a hangzás.G2 wolfson dac-kal sem szól jelentősen jibban.(természetesen a viper alapott is) -
hard74
senior tag
válasz
stilo18 #1810 üzenetére
Nem egy ligában játszik a 2 teló.(szerintem)Fiamnak note4-e van, de a touchwiz-tól engem a hideg ráz.(Egyébként is samsung nálam kizárt.) Nova launcherrel, ok a note is, egyébként full microlagg.Igaz én a z2-n is novát használok.Tehát az én (nem elfogulatlan) véleményem szerint Z2 Pro.
-
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #1806 üzenetére
Az nekem is feltűnt, hogy kivételesen jó a gps vevője.
Ti nem érzutek úgy, hogy túl meleg színre van kalibrálva a kijelző? -
hard74
senior tag
válasz
Sir Riccio #1765 üzenetére
Root pofon egyszerű. Leírása itt:
lenovo-forums.ru/topic/12496-получение-root-на-прошивках-с-android-502-вариант-1/
Recovery-hez viszont nyitni kell a botloadert, és nem tudim vissza lehete zárni. -
hard74
senior tag
Ez viszont igaz. Én is visszatettem a kitkat-ot a duplakopp miatt, de nem jött be. Egyébként a kitkat kernel nem lelhető fel valahol? Azt vssza flash-elhetnénk bootloader nyitás után twrpből,és meg is lenne a knock in.
Azt próbálta már valaki, hogy az sdfuse-os módszerrel visszarakott 143-as rom visszazárja e a bootloader-t? Xda-n azt írják igen, de még nem próbáltam. -
hard74
senior tag
Megoldódott a pendrive probléma. Sandisk microusb-usb pendriveot otg kábellal simán felismwri. Ha kábel nélkül dugom be nem történik semmi.Ezt fejtse meg nekem valaki. Mit tud az itg kábel amit a microusb csati nem ?
ctibor
Szerintem tolja rá a lollit, és ha nem jön be 5perc alatt vissza lehet tenni a kitkatot. -
hard74
senior tag
válasz
TylerDurden #1731 üzenetére
Ennél a telónál nagyon vastagnak kell lenni a toknak, ahhoz, hogy ne lógjon ki a kamera. Legalábbis a hátlapnak.
-
hard74
senior tag
Micro usb-s pendrive-ot nem kezeli a telo?Hiába dugom bele nem ismeri fel.G2, note4 simán kezeli.
-
hard74
senior tag
Nálatok az értesítési led tud kéken kívül más színnel is világítani. Nálam minden értesítés kék. Akármelyik light manager prohramot próbáltam mindig így marad.
-
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #1577 üzenetére
Is-is. Sosem lehet tudni.
-
hard74
senior tag
Tegnap este visszatértem kitkatra és valóban nem lett jó a kétkoppos feloldás. A menüpont megvan, de hiába pipálom ki nem működik . Így ment is vissza a lolli ota-n. Viszont a nagy sietségben az utsó frissítés előtt rootoltam, aztán frissítés. Meg is nyertem egy bootlop-ot. Lenovo logónál nem jutott tovább. Sdfuse viszont simán megoldotta szerencsére.
Apropó, nem lehet, hogy ez az sdfuse-os módszer a bootloadert is visszazárná?Erről van valami info? -
hard74
senior tag
válasz
Demonlaci2 #1557 üzenetére
Köszi.
zizol
Neked is köszönöm.
Akkor meg is lesz a hétvégi program. -
hard74
senior tag
Uraim.
Kiprbálnám a kitkat-ot(a duplakoppos feloldás nagyon hiányzik nekem g2 után). A kétgombis módszerrel(sdfuse) tenném fel az S143-as romot. Ez factory resetet is csinál? Előtte el kell távolítani a rootot, busyboxot?Mennyire visszalépés akkuban, sebességben a lollihoz képest? -
hard74
senior tag
Beálításokban nem találok a beszédhangszóróra vonatkozó hangbeállítás opciót(bár ettől még lehet hogy van). Kihangosítva brutál hangos. Esetleg az lehet gond, hogy a sim2-ben van a hanghívásra használt kártyám, így az 2G-t használ?
-
hard74
senior tag
.
-
hard74
senior tag
Srácok, nálatik telefonáláskor a hangszóró hangereje megfelelő? Otthon zárt helyen még ok, de utcán,melóban alig hallom. A G2-m negyed hangerőn hangosabb, mint ez csutkán.
-
hard74
senior tag
válasz
Luissimo #1452 üzenetére
Homályosíts már fel, hogy mire lesz jó ennél a gépnél a twrp?Custom rom van rá? Vagy mi az amihez kell?
Egyébként root megvolt, belaktam a telót. Minden ok. Ez a lenovo féle ui szokatlan nekem, pedig a g2-n használtam miui-t. Átváltottam a google ui-ra,az inkább az én világom, de ebben meg jónéhány featuret nem találtam meg ami a lenovo félében benne van.
Apropó. Kitkattal vettem a gépet,ott mintha láttam volna valami appot amiben volt vírusírtó, rendszer optimalizáló, stb. Na lolli alatt nem találom. Kivették belőle?
Titeket nem zavarnak ezek az óriás ikonok, betűméret?Csökkentettem a dpi-t(640->580),de pl a gyári időjárás widget nem komázza, nemes egyszerűsséggel eltűnt a widgettárból. -
hard74
senior tag
válasz
Luissimo #1430 üzenetére
Semmi gond, természetesen nem vettem magamra. Tegnap egy kicsit kapkodós voltam, mert nem szeretem, ha nem olyan a teló amilyennek én megszoktam(saját appok...). De túl nagy volt a fellángolás, így inkább mára hagytam a rootot, belakást, nehogy beleszaladjak valami bakiba.
darnyi
Én is vakon vettem meg, de eddig nem csalódtam. Igaz a fiamnak Note4-e van úgyhogy tudtam kb mire számítsak. Nekem pont a méret miatt kellett, brutál ez a kijelző, és ahhoz képest nem nagy a telo. Gyors is viszont nekem az animációk lassúnak, hosszúnak tűnnek, így a fejlesztő i beállításokban levettem az animációs lomokat 0,5-re,így már minden ok. -
hard74
senior tag
Üdv a csapatnak.Néhány órája tulajdonosa lettem egy Z2Pro-nak.Belakáshoz szükségem lenne rootra. Látom már van lolli-ra is.Kérdésm az lenne, hogy unrootolni hogyan lehet, ha probléma lenne a géppel, és gariztatni kellene. Twrp itt mire jó? G2-ről váltottam ott custom rom telepítéséhez, backuphoz, restorehoz elengedhetetlen.Itt viszont nincsenek ilyen romok. Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest