- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
bmw320d4 #6576 üzenetére
Szerintem a gyári UI is nagyon jól van optimalizálva, itt a támogatottság ami hiányt szenvedett, mert nagyon gördülékeny kis készülék ez, ráfeküdtek tervezésnél, de már mikor kiadták a kezükből csúnya módon "sorsára" hagyták, pedig kijelzőben még mindig nincs párja, csak egy másik Z2 Pro.
-
Land
veterán
válasz
bmw320d4 #6465 üzenetére
Nekem ma 4. hete van a Telemaxnál a telefon alkatrészre várva. Már írtam nekik, hogy állítsák ki a javíthatatlanságról szóló papírt, illetve az Edigitálnak is írtam, hogy segítsenek nekem ebben az ügyben. Az Edigitál csütörtök óta vissza sem írt. A Telemax pedig ízt írta, hogy várjak február 5-ig, mert akkor telik le a 30 nap, amely szabály már nem is létezik. Szivatnak nem vitás.
-
Sabber
aktív tag
válasz
bmw320d4 #6465 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy ha lefososodik a telefon és még garanciális akkor nincs hozzá alkatrész és vissza kell adják az árát??
Vagy mindegy ezentúl, hogy van-e vagy nincs garancia ha tönkremegy a készülék akkor kuka?Mert ha így van akkor lesz itt is egy eladó teló...
-
Demonlaci2
tag
válasz
bmw320d4 #5887 üzenetére
Nekem is ezt csinálta az első K920-as, a szerviz sem tudott mit kezdeni vele, jóváírták az árát, így lett belőle egy 109 cm-es LG tv, az is IPS- kijelzős.
Vegyél egy rendes telefont az árán. :
Egyébként a másodikat vagy ezerszer flasheltem már a QFILE módszerrel, érdekes módon Win8 alatt nem ismerte fel, Win10 alatt rögtön sikerült. -
Blizzardking
őstag
válasz
bmw320d4 #5879 üzenetére
Ez így normális. Ezért nagyon fontos, hogy jókor nyomd meg a flasheléskor a download gombot. Ennél pontosabban nem tudom leírni mint ahogy a leírásban tettem. Addig amíg nyomod a gombot, az általad leírt ciklusokat hajtja végre örökké. Ha elengeded, kilép belőle. ezért akkor kell elengedni amikor épp látja, és azonnal rányomni a downloadra.
-
válasz
bmw320d4 #2569 üzenetére
Én ezeket tiltottam ill. fagyasztottam:
Chrome
Cloud Print
Documents
Email
Google Keyboard (ezt csak akkor tiltsd, ha van másik keyboard telepítve!)
Google Play Books
Google Play Newsstand
Google Text-to-speech Engine
Lenovo Weather
Music Visualization Wallpapers
One Key Lock
Shareit
Syncit
Talkback
User Guide -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
bmw320d4 #2569 üzenetére
Sajnos ezt így pontossan nem tudom megmondani neked. Ez a telefon elég érzékenyen reagál a piszkálásra. Látatlanban azt mondanám, hogy ezeket a google appsokat amiket soroltál lehet, viszont a saját lenovó cuccokért már lehet, hogy visítana.
Erre 2 jó megoldás van.
1. amit Ollie kolléga ajánlott a root és jegelés. Ez a leg "humánusabb" mert egy frissítéskor csak a root okozna gondot. Unrootolni viszont lehet.
2. kell egy twrp és egy teljes rendszermentés utána már biztonsággal lehet akár törölni is! Ennek viszont az a hátránya, hogy ha flashelve van a twrp akkor szintén nem mehet az ota frissítés mert brickeled a telót. OTA előtt vissza kell rakni a gyári recovery-t. Vagy estleg azt is megcsinálhatod, hogy nem flasheled a twrp-t hanem csak bootolsz twrp-be és úgy csinálod meg a teljes rendszer mentést. system,data, NVram kötelező. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
bmw320d4 #2550 üzenetére
A beszéd minőségét nagyban befolyásolja a hálózati lefedettség.
Futó applikációkat akkor zár be ha megtellik az operatív memória, ami sajnos elő fordulhat a 3giga ram ellenére mert szerencsétlen tele van bloatware-el mint a mikulás puttonya!Illetve nekem opera rendszeressen FC-zik, de az minden telómon edobálta magát egy ideje.
A fényképes hiba nálam nem jelentkezik, videót készíteni nem nagyon szoktam, illetve a fényerőszabályzás nálam kivan kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest