- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phmphm
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #660 üzenetére
Le tudnád írni, hogy hogyan sikerült visszarakni a KitKat-ot? Én letöltöttem a a needrom.com oldalról a romot, de nem indul el a rom visszaállítás az ott leírt módon.
-
lazlogogola
tag
Az a baj,hogy én UAG vagy ilyen Griffin strapatokot vennék rá leszívesebben.
De még kint se látom,hogy lenne-e hozzá -
arnd
senior tag
válasz
lazlogogola #695 üzenetére
Flippeset vettem, a gigatelnél.
-
Dinger0
csendes tag
Tokok!!
[link] -
lazlogogola
tag
Mo.-on nem árulnak hozzá tokot?
Esetleg tipp vkinek?
Köszönöm! -
nekoptasd95
újonc
Üdv. Lenne eladó Lenovo Vibe Z2 PRO fügettlen készülékem. 2,5 hónapos ( Garanciás ) Média Markt ban vásárolt .
Számomra kihasználatlanság miatt eladó.A készülék hibátlan , karcmentes fólia + tokban használt semmi sérülése nincs rajta . Akit esetleg érdekel írjon : nekoptasd95@gmail.com -
BakyG
csendes tag
válasz
PrimaMateria #634 üzenetére
Szia!
Én megkérdeztem az edigitalosokat és azt mondták, hogy bárhova vihetem, vagyis vagy hozzájuk vagy a szervizbe közvetlenül. Egyértelmű volt, hogy a szervizbe közvetlenül, mert az edigital is húzza még pluszban az időt a küldéssel és fogadással. Ott 5 napot mondtak eddig mindkét esetben és tartották is, sőt még sms-t is küldtek amikor elkészült. Ja meg adtak egy munkalapszámot, amivel neten lehetett ellenőrizni, mi a helyzet a készülékkel. Próbáld meg az edigitalt felhívni és náluk érdeklődni. Azt tudom, hogy a szerviz így biztosan nem tud neked felvilágosítást adni. De a szerviz az alábbi linken érhető el: http://telemaxgsm.hu/
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
A gyári demo videót meg tudná valaki osztani velem?
-
gael
tag
Nos az üzemidő valóban úgy tűnik mintha kicsit romlott volna, bár ennyi idő után még nehéz egyértelműen kijelenteni. Ami viszont nálam nagyon zavaró, néha random menü, vagy böngésző (görgetés) akadozás
akár 10 perc, negyed óráig, aztán minden előjel nélkül megszűnik és nem bírom sehogy újra megakasztani. A fekete képernyő műveletek "hiánya" (de inkább csak a két koppos, vagy alul elhúzásos feloldás) elég... hogy is mondjam "nem találok megfelelő kifejezést" húzás volt. Olyan apróságok kerültek ki a beállításokból, amiktől még inkább szerettem a készüléket. Egyetlen igazi pozitívum, hogy tudtam csinálni egy gyorshívó mappát. Nem nehéz így megállapítanom, hogy számomra nem kis csalódás ez a frissítés. A véleményem, hogy inkább adták volna 1-2 hónappal később ki. Remélem hamarosan jön frissítés, mert ez így nem nyerő.
-
arnd
senior tag
Nem igazán, szerintem talán egy hangya faxxal lett erősebb, de ez inkább előny, mert nagyon halovány volt eddig. De a régi telefonom sokkal fényesebb a minimumon.
Összességében jobb a nyalókás szoft, a két koppintás az hiányzik. A multi screen az béna volt, nem is nagyon használtam e miatt.
-
xsad60
csendes tag
Azt valaki észrevette, hogy az új szoftverrel nem álítódik be rendesen a fényerő? Én éjjel vettem észre, hogy sokkal erősebb lett, mint lenni szokott.. Manuálisan kellett beállítanom.
-
Dinger0
csendes tag
Adatkapcsolat (mobilnet) bekapcsolásnál még előugri egy ablak ahol külön kell bakapcsolni a netet. Ez is egy kicsit szokatlan számomra. Előtte csak rányomtam és ment a net, most meg mutatja az adott adatforgalmat.
-
zizol
aktív tag
Nalatok is romlott az akkuido?
-
Dinger0
csendes tag
Le frissiíttem a telót! Kérdésem a következő lenne. Zárolt képernyő feloldásánál megnyomom a bakapcsgombot majd felhuzom a kezdőképernyőt és csak utánna jelenik a feloldó mintám. Ez mindenkinél igy van most? Mert a régin csak megnyomtam a gombot és már rajzolhattam a mintát a feloldáshoz. Most kicsit hosszabb ez a folyamat!
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #673 üzenetére
Én hiába kerestem !
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #671 üzenetére
Köszi, már fent is van. Root működik !
-
arnd
senior tag
válasz
Demonlaci2 #668 üzenetére
Köszi
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #668 üzenetére
Már nézem is !
Hogyan kell telepíteni ? Van valahol leírás ??Oké, mér látom, hogy nem egygombos root.
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #666 üzenetére
Szerintem még nincs hozzá ! Ami eddig volt, az egyik sem működik.
-
Demonlaci2
tag
Rootolásra van valakinek ötlete, Kingo, Iroot,TowelRoot, egyik sem működik sajnos.
-
zizol
aktív tag
válasz
mesehabbal #653 üzenetére
Hat fele tema kozul lehet valasztani. Ez pont ottel tobb mint a legtobb telefonon.
-
arnd
senior tag
Csak újra kell húznom a rendszert. Frissítés előtt sem volt már 100-as, de most katasztrófa lett. Fc, fc hátán...
-
arnd
senior tag
válasz
Demonlaci2 #660 üzenetére
Szerintem ez fícsör...
Nekem tetszik. Mondjuk kikapcsolva nem szoktam tölteni.
Rootot még keresem én is.
De a két koppintásos ébresztés az nagyon hiányzik. -
Demonlaci2
tag
No, visszatettem a KitKat-ot, aztán megint frissítettem Lollira, de a kikapcsolt állapotban való töltéskor nem kapcsol ki a kijelző automatikusan, KitKat-nál nem volt ez a bug, úgyhogy ez bizony szoftverhiba. Következő frissítés megoldja-amúgy nagyon király ez a Lollipop ROM. Rootolni vajon hogyan lehetne???
-
madstunt
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, a lolli update óta milyen a készülék melegedése ? -
ctibor
senior tag
Kollégák,
Aki még nem frissített Lollipopra, megtenné, hogy megnézi: kinyerhető-e valahogyan a ROM-ból a Security app? Ez az egy, ami nekem nagyon hiányzik az új rendszerből.
Persze, lehet, hogy nem véletlenül maradt ki, hanem mert kompatibilitási problémák vannak, de egy próbát megérne utólag telepíteni...
-
arnd
senior tag
Nem találom a hívás rögzítőt. Nálatok megvan?
-
mesehabbal
tag
válasz
Demonlaci2 #648 üzenetére
Köszi!
Témákoz: Lenovo P akárhányas teló Theme Centerénél meg lehet csinálni, hogy a Playhez kapcsolódjon. Koléga mutatta. Rootolás és még valami okosság kell hozzá. Azt nem értem, hogy itt az egyik legnagyobb telefon gyártó, plusz az egyik flagship telója és kevesebb a téma és a customizációs lehetőség, mint anno a nyomorékabbnál is nyomorékabb supporttal rendelkező HTC Desire S-nél... Nem mintha nem lennék megelégedve a frissítés utáni gyári témával, de ez szerintem kicsit vicces.
És arra nem számítanék, hogy több téma lesz ennél, vagy ikonpakk, vagy akármi. Jönnek az új Lenovo telók, ezzel meg a kutya nem fog foglalkozni. A community még most, majd fél évvel a megjelenés után is gyakorlatilag nulla. Mondhatja valaki, hogy akkor használj launchert. Az nem 'gyári', vagy legalább is a lenovo nem bólint rá, ráadásul a sok memória és tárhely ellenére az is csak egy újabb szarság, amit fel kell rakni pluszban.
-
arnd
senior tag
válasz
mesehabbal #646 üzenetére
Abszolut energitakarékos mód.
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #647 üzenetére
A needrom.com-ról töltsd le a 4.4-es romot, ami a legfrissebb. Gondolom nem a legelső rommal akarod használni a mobilodat !
-
xsad60
csendes tag
A témákhoz kapcsolódóan Lenovo fórumon találtam egy linket, egy staff tag rakta ki, letölthető + 3 téma + van hozzá egy PowerPoint fájl is, ami megmutatja, hogyan tudsz magad is készíteni egy témát. Úgy nézem ezek inkább ilyen teszt témák az importhoz, több forrás még nincs ahonnan ezek letölthetőek (vagy a Lenovo úgy gondolja a közösség fogja készíteni az összeset?) Link: http://pan.baidu.com/s/1dDerHjr Pass: 60in
Csak bemásoltam a belső tárhelyre, rányomtam a témaközpontban az importra és szépen meg is találta. Bár egy dedikált "témabolt" elfért volna a készülékben. A kétkoppos nyitás, multitask window stb pedig sajnálatos hogy nem elérhető benne (legalábbis az eddigiek alapján)
-
Demonlaci2
tag
válasz
mesehabbal #646 üzenetére
Egy olyan lehetőség van, hogy Abszolút takarékos mód, akkor csak az általad említett dolgok mennek csak.
-
Demonlaci2
tag
A ROM frissítéshez -sdfuse- tudna valaki kicsit bővebb segítséget nyújtani. Melyik RoM-ot töltsem le, ha vissza szeretnék térni a KitKat-ra,
A kikapcsolt állapotban való kijelző ki nem kapcsolás idegesít. Aki feltette a lollipopot, azoknál mi a helyzet?
Ezen a töltési bugon kívűl szuper a rom. -
mesehabbal
tag
Az előző romon lévő, az 'akkumulátor kezelésben' található 'vészhelyzet módot' mi helyettesíti/váltja ki? A lényeg, hogy ne menjen semmi a telefonon, csupán a ki és bemenő hívások működjenek, meg az ébresztő.
-
mesehabbal
tag
Az új témák? Csak egy új van. 'Hot Move'. A többi az előző romon is volt. Legalább is a Theme Centerben néztem csak, de máshol gondolom nincsenek.
Inkább azt kéne kideríteni, hogy a theme import hogy működik, milyen témákat lehet importálni vele sd kártyáról és honnan lehet ezeket beszerezni?
-
zizol
aktív tag
Csak úgy mondom, hogy nekem nagy bejön az új ROM. Alaposan átalakult. Jók az új funkciók és az új témák! Tetszik.
-
ulysse
csendes tag
Sziasztok, gyári adatok visszaállítást csináltatok frissítés előtt?
-
mesehabbal
tag
válasz
mesehabbal #640 üzenetére
Nyomtam egy 'Cancel'-t és a system update menüben aktív lett az 'update now'. Így most újraindult és elindult a telepítés.
-
mesehabbal
tag
Folyamatosan homokórázik és semmi. A háttér szürke, viszont fent, az értesítési sávon a security ikonja fehér. Ha lehúzom, akkor a 'Security aktív ikon' fölött azt írja, hogy 'Firmware upgrade és Download successfull'. Tehát lejött minden, csak nem vágom mi a lósz*rt csinál.
-
omega68
csendes tag
válasz
mesehabbal #638 üzenetére
pár perc
-
mesehabbal
tag
'Checking upgrade package' már lassan több, mint egy órája tart... Ez kinek mennyi idő volt?
-
omega68
csendes tag
válasz
Demonlaci2 #633 üzenetére
Szerintem az sdfuse módszerrel vissza tudod tenni rá a Kitkatot ! A módszer már le lett írva.
-
Dinger0
csendes tag
Biztonsági központot nem lehet utolag felrakni hogy legyen ismét frissités után? Van még aki teszteli a frissitést vagy csak párán probálgatják?
-
mesehabbal
tag
Az 'Akkumulátor kezelés' megmaradt?
Egyébként nincs valahol hivatalos Lenovo changelog?
-
Demonlaci2
tag
Egyébként egy hibát már találtam: kikapcsolt telefonnál ha töltőre kapcsolom a képernyő nem kapcsol ki a töltés látszólag megáll, de ha a kábelt kihúzom és újra csatlakoztatom újra tölteni kezd és helyes töltöttségi értéket mutatja. Egyébként hogy lehet ezeket flashelni? Samsungokat vágtam oda-vissza, de ehhez nem merek hozzápiszkálni. Rom-ot hogy lehet downrangelni?
-
zsolt971
csendes tag
De . Ezek szerint sajnos a ROW romot akartam rárakni.
Igen látja a pc de sajnos nem tudok rárakni igy semmit ha a meghajtora kattintok aut irja hogy kérem tegyen be egy adathordozot. Mintha egy üres kártyaolvaso lenne :-(
Teljesen el vagyok szimorodva és csüggedve. Sajnálom a vatta uj telot. :-(
Üdv Zsolt -
Demonlaci2
tag
Szevasztok!
Én tegnap frissítettem. Gyors, szerintem hibátlanul működik, a biztonsági központ nincs benne, változott az energiagazdálkodás, jobb lett a telefonkönyv illetve a kezdőképernyő beállítások. Kikapcsolt állapotban való töltéskor a kijelzőről indítható a telefon.A Towelroot nem megy, mást kell keresni. Változott a recovery menü is.
-
vrgcsaba
csendes tag
válasz
mesehabbal #624 üzenetére
Jól teszed, eddig csak csalódás...
-
mesehabbal
tag
Asszem én még kivárok. Teszteljétek csak.
-
zsolt971
csendes tag
Sziasztok
Hát elég uj vagyok itt.... és ne haragudjatok hogy egyböl egy SOS kérdéssel kéréssel fordulok hozzátok.
Vettem egy LenovoK920 at a minideal tol. Nagyon megörültem neki mindaddig mig rá nem jöttem hogy nem lehet a Kinai idözonát lecserélni és rengeteg kinai és angol szöveg maradt az átállitás után. èn kis naiv gondoltam ha már ajálja csinálok egy frissitést, Hát minden helyre is jött kivéve a nyelv csak angol és kinai meg google sem müködött.
Második ballépés: èn okos gondoltam mielött vissza küldöm mergprobálok romot rárakni.
Hát nem kellett volna :-(
TWRP vel akartam felrakni a hozzá kapott romot. Jonak is tünt.......
de ujrainditáskor megállt a"4G" kezdö képernyön
azota semmi a Recovery menüjébe bele tudok menni de mivel lepucolt magárol mindent nem tudok sokmindent csinálni vele.
Ha USB re rárakom érzékeli hogy van két meghajto ki is irja és a gyári kinai nyelvü progia is felugrik és mutatja a pc monitorján a töltés állapotát is de ennyi
a Windws eszköztelepitö is felismeri de aztán hibát is ki hogy nincs illesztve.
Mellékeltem két képet is az usb statuszrol meg a Quallcomm progival is hibát ir
.
hát ennyi
Bocs a regényért de gondoltam leirom részletesen.Minden féle segitséget megköszönném
-
vrgcsaba
csendes tag
Szép szép, de hova lett a biztonsági központ, vírus ell., gyerek zár, lopásvédelem, stb...?
És a két kopp ébresztés...?
-
Mazsika
őstag
Mi fit nevű appot használ valaki? Be tud jelentkezni? Engem visszadob mindig a kezdőlapra...
-
Dinger0
csendes tag
Probléma megoldva!
-
omega68
csendes tag
válasz
lazlogogola #614 üzenetére
Beállitások-Fejlesztői lehetőségek -Felhasználói felület váltása
Ahhoz, hogy a Fejlesztői menű legyen a telefonodon, a Telefon-Verzióadatok-Szoftver verziószámára kell egymás után hétszer koppíntani !
Ki fogja írni siker esetén, hogy már fejlesztő vagy ! -
lazlogogola
tag
Sziasztok!
Hogyan kell a stock androidra váltani és vissza?
Én nem találom.
Köszönöm!!!
-
Dinger0
csendes tag
Fülhallgató problémája volt már valakinek?Mert nekem tök süket a füles! Egyetlen hangot se ad ki! Probáltam kettővel is! De semmi! Alapból szar lenne a csatlakozó?
-
ctibor
senior tag
Valaki esetleg hallott, olvasott mostanában valamit a Z3 Pro-ról? Még márciusban több hír is volt róla, de azóta csönd van.
-
RedCactus
senior tag
válasz
mesehabbal #609 üzenetére
Az órát az ujjaddal megfogod és a kívánt helyre pozicionálod. Ha középre húzod, akkor egymás mellé kerül az óra és a perc. A többit nem próbáltam...
-
lazlogogola
tag
Végre megjött!!!
-
mesehabbal
tag
Pár apróság: A gyári wallpapereket le lehet valahogy törölni? Ezen kívül a zárolt képernyőn az óra megjelenését hogyan lehet változtatni? Az óra és a perc egymás alatt vannak, nem pedig egymás mellett. Az asztali beállításokat is nézegettem. Ott A Wallpaper Scrolling és a Swipe to Change Wallpapers opciók csak újraindítás után lépnek érvényre? Mert nem tapasztalok semmi változást...
-
-
Mazsika
őstag
Amig nyomom addig eg, de ha egve hagyom addig amig lekapcsol a kepernyo akkor egve is marad. Utanna ha visszakapcsolom a kepernyot akkor meg forditva mukodik
amikor nyomva tartom akkor kapcsol le ha elengedem akkor visszakapcsol. Erdekes, de kellene meg agyalni ezen a programozoknak...
-
Dinger0
csendes tag
Valakinek sikerült szinkronizálni a hotmail-es (outlook-os) email cimét a telefonnal? Mert nekem sehogy se akar müködni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest