- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvz2
tag
válasz
csubííí #3043 üzenetére
Szia. A wifi és 1L talán a térerő dobálás nálam is megvan. Konkrétan: itt ülök a router mellett 20 cm-re(asus AC-s 2.4 & 5 Ghz) és alig jönnek a bájtok a wifin, szórakoznom kell hogy az 5ghz vagy a 2.4 ghz re kapcsolódjak, hol az egyik megy, hol a másik, teljesen random módban, .... A másik ha nem töltök le a play áruházból (csak akkor használom a wifit) ugyanúgy ülve az asztalnál böngésznék 4G vel, kézbe fogom a telóm és lesz 3G-m, leteszem az asztalra lesz 2Gm, vagy még az sem, járkálok vele a nappaliban 2 kör visszajön a 4G stabilan ott ahol azelőtt nem volt még 2G sem és tartja (amúgy nállnuk szuper a 4G szolgáltatás, max lefedettség), még ezt támasztja alá hogy járjuk az országot pecázni, és pl ahol már többször ültem unalmamban netzek
4 G vel 5 perc múlva szól a haverom walkie-talkien hogy nem ér el telón, nézem és 0 térerő nem net nincs hanem semmi 5 üres csík, újraindítom és minden a régi max térerő + 4G........hát én ezeket a hibákat találtam a gépezetnél,különösebben nem zavar 1ik sem, így élünk mi ill ami viszont már 1 kicsit ba*****tat hogy panaszkodnak hogy doboz hangom van a 2.sim nél(voda) alig érteni...ennyi, remélem tudtam segíteni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csubííí #3042 üzenetére
1,2,3 Sajnos ezek, tapasztalatom szerint a Lenovo fejlesztőinek köszönhető bug. -ok. A Vibe Z esetében is meg voltak ezek a hibák.Amint másik rom került rá (cm11) ezek megszűntek. A wifi és a gsm/3g jelerősség is jobb lett.Jóval kevesebb ingadozás ,hálózat váltás volt. Valahogy ezt Lenovoék mindíg elqurják. Telenorral is ez van ha gyengébben lefedett területen vagyok.
4. "menj fel a paybe" és nézd meg a saját álkalmazások között, ha már egyszer letöltötted valamikor akkor ott megtalálod.
5. ez szintén egy bug a rendszerben. Nekem is csinálja.
-
Luissimo
veterán
válasz
csubííí #2867 üzenetére
figyelj öregfiu,
előbb ismerkedj a telefonnal kb. 3-4-5 napig, aztán ha nemvagy megelégedve azzal amit nyujtott akkor próbálj meg váltani a Lollira.
És akkor kérdett, ha lehet inkább...az itt jelenlévők mind eldöntötték mitcsináljanak, aztán leginkább váltottak.
szerintem nem bánták meg,
sőt,
vannak olyan elvetemültek, akik még rútabbra is varázsolták a kütyüt, merthogy túl szép volt -
-
-
zed juron
aktív tag
válasz
csubííí #2319 üzenetére
Egy fehér Note 4 910c lett végül belőle: külcsínre nagy visszalépés a Lenovohoz képest, én amoled párti vagyok tetszésindex szerint, de mivel a Z2 pro 6" így az jobban tetszett az IPS panel ellenére is. Tehát aki szintén amoled párti emiatt egy másodpercig se hezitáljon.
Viszont minden másban nekem a Note 4 jobban bejön. A kamerája precízebben fókuszál, sokkal pontosabban és gyorsabban mind manuális mind intelligens módban, nem melegszik 39 fokban sem forróra 4k videózás során illetve GPS - Here használat során sem.
És még van egy rakat dolog ami jobb a Note 4-n, lehet érezni hogy sokat foglalkoztak vele hogy hasznos telefon legyen.
Ami nagyon-nagyon nem tetszik a Note 4-n: az ára. A Lenovo gyári 2 év garival 110.900, a Note 4 meg ...
Rohadtul sajnálom a Lenovot, tojnék a melegedésére is ha nem venné vissza a procit, habár gondolom akkor meg leolvadna ... A hűtését konkrétan mondhatom hogy elbaxták.
Habár ez már ősszel nem fog senkinek sem problémát okozni. Mondjuk nem értem hogy pölö Indiában hogyan használhatják ahol 35 fok a sztenderd, attól csak magasabb a hőmérséklet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest