- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pepeninho #6568 üzenetére
6.0 nem jött rá, és 99%, hogy nem jön. 5.0 az utolsó adnroid erre a készülékre, bár arra az utolsó update pár hónapja jött ki (bugfixek).
A készülék maga nagyon jó, de sajnos megragadt 5.0-án. A dobozból kivéve lehet használni, de még az is kérdés, hogy lehet-e még egyáltalán újonnan kapni.
-
Luissimo
veterán
válasz
Pepeninho #2804 üzenetére
A mindennapi használatot az nehezitheti, hogy pl. bringázás közben, amikor elö kell venned a tartobol a kormányrol, akkor néha kicsi a tenyered és az ujjaid, hogy mindent elérj rajta egykézzel.
De ez nem zavar, inkább örülök neki, én választottam 😃Ha a kezembe veszek egy bármilyen másik telefont, szinte kis selejtnek tünik, amolyan törpetelefonnak 😃
Azt azért nemondjátok már nekem, hogy ha hivásnaplobol megakarsz csöngetni egy bármilyen számot, akkor nálatok mindig mindenkinél kéri azt hogy melyik SIMröl szeretnéd?
Nálam néha nemkéri, önhatalmulag felhivja az elso, az alapértelmezett SIMröl.
Hmm, agyas 😃 -
ctibor
senior tag
válasz
Pepeninho #1409 üzenetére
"En minden vasarlas elott megtapicskolom a kiszemeltet, hogy ne legyen meglepodes."
Ezt csináltam én is. És bizony úgy találtam, hogy a Z2 Pro már ormótlan, nehezen kezelhető a kezemben. Ezért vettem a kisebb testvért, a Z2-t, pedig tudatában voltam, hogy gyengébb hardvert kapok. (Szerencse, hogy így is teljes megelégedésemre használom a telót, nem érzem lassúnak, nem tapasztalok akadást. )
-
thomasvold
őstag
válasz
Pepeninho #1364 üzenetére
Nekem nem régen van meg, de soha nem csinált még olyat, hogy ki-be kapcsolgatott. Melegedéssel szerintem ennél az SOC-nél nem is voltak soha problémák, az a 810-es Snapdragon, ahol gondok vannak. Kamera használatnál vagy nagyobb játékoknál jobban melegszik, ezt tapasztaltam, de nem annyira, hogy attól bármilyen baja lenne és a fém ház miatt nagyon szépen eloszlatja a hőt az egész felületre. Nem kamerás és normál használatnál egyáltalán nem melegszik, legalábbis nekem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest