- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
válasz
Blizzardking #8099 üzenetére
VIBEUI_V22.5_11526_55.574.1_ST_K920
Ez lenne az?
-
robaGB10
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a telefonom, Lenovo A820ról váltottam
A hozzáértők megírnák, hogy mit érdemes változtatni rajta ( ha egyáltalán szükséges), mert én sajnos nem értek annyira hozzá -
Blizzardking
őstag
válasz
ShangAlRahim #8095 üzenetére
Szerintem is simán lehet.
-
fenergie84
addikt
válasz
ShangAlRahim #8095 üzenetére
Ha a K920-ban a két "új" kártya nem okoz újraindulást, akkor szerintem veheted a régi sim hibájának (ekkor már az okát felesleges keresni, hisz az a lényeg, h tudod, h hibás).
-
ShangAlRahim
csendes tag
Tanácstalanná váltam. Mivel már nehezen viseltem a napi 8-10 újraindulást, átálltam tartalék telefonokra és megindultam a szerviz felé. Erre az egyik telefon - !!!!ráadásul butafone!!!! - 4x leállt mire beértem a munkahelyemre, majd 10-ig - mikor a szerviz nyit - még 4x. Lehet, hogy a SIM kártya a hibás? Okozhat ez újraindulás okos és leállást buta telefon esetében? Most tesztelek, átraktam egy harmadik telefonba a gyanús kártyát és betettem két stabilnak tűnő kártyát a K920-ba. Már eltelt három óra de semmi. (A gyanús kártya egy olyan telefonba került, ahol pajszer kell a SIM kártya behelyezéshez, annyira szorítja a berakott kártyát egy rugó.)
-
rdt89
addikt
válasz
fenergie84 #8092 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszönöm az információt.
-
arnd
senior tag
Tudom, hogy nem ez a kategória, de az ára miatt tetszik
Vernee Apollo Lite
Mondjuk a zajszűrő mikrofon hiánya, meg az NFC hiánya... -
arnd
senior tag
Ez mi a xar?
[link] -
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #8085 üzenetére
Én is nézegettem...
-
Blizzardking
őstag
Nekem meg a Moto Z vonal keltette fel az érdeklődésemet
-
arnd
senior tag
Köszönöm srácok. Valójában mindegyik tetszik
-
xyvz2
tag
A Lenovo Phab 2 Pro-nak nem szemptember elején kellett volna megjelenni...??? Esetleg van valakinek valami infója a várható tényleges megjelenésről ??? THX!
-
arnd
senior tag
Ma tudatosult bennem, hogy el kell kezdenem keresni másik telefont...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8074 üzenetére
Átállítottam az akkumulátorbeállításoknál teljesítményre, azóta jó a WiFi.
Ilyenkor mi van?
Szerk: Most már kiegyensúlyozottra visszaállítva is jó. Valami nagyon beragadt itt. -
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8074 üzenetére
Lehet hogy az eredeti Kitkat rom megérne egy próbát qfil-lel.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8072 üzenetére
Csináltam wipe cache & dalvik cache-t, nem lett jó, aztán feltettem a frantisheq buildet hátha, de azzal is ugyanazt csinálja (az Aldi Wfijével viszont tökéletesen működött amíg ott voltam), itthon ha megy is, akkor is csak pár mbit/s, de általában inkább nem megy, hullámokban néha átjön valami infó rajta, de amúgy halott.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok
Egy barátomnak a CN-es telóját Row-osítottam, amit 3 hétig probléma nélkül használt. Most olyan gondja van, hogy a sim kártyák eldobják a jelet, majd kis idő elteltével visszajönnek. Volt újraindítás, de semmi változás. Szerintetek sw, vagy hw probléma? Ha sw nem gond egy fr. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8070 üzenetére
Közben lehet, hogy elkezdett szórakozni a WiFi is. Nem tudom eldönteni, hogy a telefonnal van-e a baj, mert hétfőn nem itthon aludtam és az ottani WiFi-vel sem volt jóban, de most már az itthonival sincs. Időnként le is dobja, ráadásul a kapcsolat sem a legjobb, lassú, sokszor be sem tölt oldalakat stb... legfrissebb CM13. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8041 üzenetére
Nem javult, szóbal rendeltem egy akkut eBayről. Majd írok ha már látom, hogy jobb lett-e.
-
Monsterr
csendes tag
Ha garis akkor ne bánd, bármennyire is jó ez telefon (leginkább azért mert nagyon egyedi és a kialakítása szerintem páratlan) azért vannak sokkal jobbak, kijelző terén pedig ha nem is jobbak, de hasonlóan jók. Ha ez megnyugtat (bár kétlem) eleinte nekem is ezer évig frissített (főleg hogy én az utolsó szériából vettem meg az utolsó darabok egyikét, tehát első bekapcsolásra kellett végigvárni ezer frissítést). Ezen felül utána nekem is volt hogy a frissítések közt megakadt a boot a Lenovo logonál, de erről leszokott (vagy mi) és mostanában csak van, hogy ottmarad kicsit pihenni, de aztán átlibben a holtponton.
-
arnd
senior tag
válasz
Monsterr #8066 üzenetére
Az én telefonom ma érkezett meg a szervizbe.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Van egy kicsi folt a háttérvilágításánál ami fehér képernyő esetén látszik, nem túl erős, de pont észrevehető (bosszantó).
Meg a flash-e xaraxik, minden frissítés egy rémálom volt mire felment sokadjára.
Mostanában meg el is felejtgetett beállításokat, wifi jelszavakat stb.
Persze mielőtt visszaküldtem töröltem rajta mindent, ezután a boot logónál megállt...hosszan gombnyomásra kikapcsolt még, utána meg már semmi reakció.
Bosszant mert gyakorlatilag úgy néz ki mint ha vadonatúj lenne. -
Monsterr
csendes tag
válasz
ShangAlRahim #8063 üzenetére
Bár nem vagyok túl szakavatott, de szerintem fődarabot már nem fognak cserélni, ha pl az alaplapra gondolsz.
Nekem már a kijelzőnél is húzták a szájukat, igaz én nem bánnám ha a vételárát most felhasználhatnám újra -
Monsterr
csendes tag
A BT nekem is vacakol néha az elmentett eszközökkel, bár ott ha belépek külön a menübe és rákattintok az adott eszközre csatlakozik egyből. Igaz néha le is csatlakozik kérdés nélkül. És ha már panaszkodunk, nekem a kamera sem az igazi, közeli képeknél nem igazán tud fókuszálni, és nem a fizikai határok miatt (gondolom én). Automatikusan elkezd fókuszt állítani és átsuhan a jó fókuszpont fölött aztán homály marad a kép. és akárhányszor nyomok rá a képernyőre, egy bizonyos távolságon belül nem akar fókuszálni. És nem 1-2 cm es makrót szeretnék, hanem még 10cm ről sem működik.
Nem értem egyébként, hogy a lenovo miért nem foglalkozott ennek a telónak a szoftveres részével tovább egy kicsit még... Mivel nincs más igazi prémium telefonja egyenlőre. Ha csak a vibe X3 nem számít annak... Vagy túlságosan ráfeküdtek volna a ZUK ra.. ? -
ShangAlRahim
csendes tag
válasz
ShangAlRahim #8062 üzenetére
Yeeppeee, ma 2x indult újra 10 percen belül. Ha minden igaz fődarabcsere után újraindul a garancia.... meg én is a szervíz felé.
-
ShangAlRahim
csendes tag
Üdv!
Minden nap 08:11-kor menetrendszerűen újraindul a frissen javított teló. Ötlet? (Nem, nem. Nincsen beállítva "Be-/kikapcsolás ütemezése", ráadásul az az alapbeállítással - amihez nem nyúltam, este állítaná le nem reggel.) Ja, K920_S288_160224_ROW!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #8060 üzenetére
Még nem tettem fel, mert folyamat dolgozom és nem akartam műszakban béta tesztelni!
Még várok vele kicsit.
-
Blizzardking
őstag
-
arnd
senior tag
válasz
Monsterr #8054 üzenetére
Ezeket én is tapasztaltam. Nem mindig egyforma valamiért a rendszervisszaállítás.
Van amikor benne maradnak ilyen hülyeségek. nekem pl. a Bt füles nem akar automatikusan csatlakozni, ki/be kell kapcsolni a Bt-t és utána oks... egy napig...
Mostanában meg a wifi jelszavakat kezdte elfelejtgetni...
Hívás után FC-zik a tárcsázó...
Pont ma küldtem szervizbe, kíváncsi vagyok mire jutnak vele. -
WOT-H-A-C
veterán
-
Monsterr
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon sokat olvasgattam ezt a fórumot, de feladom a keresgélést és fel kell tennem a kérdésem
Van itt olyan, akinek teljesen tökéletesen működik ez a teló? Minden funkcióra gondolok. És ha igen, milyen rom-mal?
Nekem a gyári van, de új kora óta tele van hülye hibákkal... Pl a fényérzékelő iszonyat lassú, néha nem is vesz vissza a fényerőből sötétben, ami ennél a kijelzőnél valljuk be elég gyilkos. Ezen felül a gyári óra widget van hogy nem töltődik be. Illetve csak úgy bezárul és két feloldás közt már csak egy üzenet van a helyén, hogy nem sikerült a modult betölteni. A múltkor teljesen ok nélkül elkezdett a kijelző össze-vissza villogni, kicsit féltem is, hogy itt a vége, de egy újraindítás azt megoldotta. Van hogy a zárolóképernyőről akarok megnyitni valamit direktbe (értesítésen keresztül) és nem történik semmi, csak felold a kijelző.
Esetleg a nemrég linkelt új CM et ha valaki kipróbálta, írhatna róla tapasztalatot -
Monsterr
csendes tag
válasz
TibAlamo #8044 üzenetére
Szia,
Én a digitizert nem ajánlom, szerintem ez az alkatrész semmire sem jó. Nekem van egy, nem használtam végül, ha gondolod 2000 Ft ért odaadom. De mint mondtam, ez csak az érintőpanel, az eredeti kijelzőn van egy belső fekete réteg is, ezen nincs. Csak ezt lecserélni horror, én megpróbáltam, meg is sérült sajnos az lcd, bár nem mintha érdekelne, mivel ez így teljesen felesleges mutatvány volt. Persze ha meg akarsz próbálkozni vele, akkor hajrá, nem egy nagy befektetés egy próbáért, az tény. Írj PM et ha érdekel az érintőpanel.
-
TibAlamo
újonc
Jól van na.
Értem
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
TibAlamo
újonc
válasz
Blizzardking #8045 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást
sejtettem, hogy valami ravaszság lesz. Esetleg tud valaki egy megbízható forrást ahonnan rendeljem az alkatrészt?
-
Blizzardking
őstag
válasz
TibAlamo #8044 üzenetére
Javaslom hogy egyben. Oda is van írva hogy nehéz beszerelni. Ezeknél egyszerre kell melegíteni, feszegetni, és tökéletesen illesztve visszarakni. A melegítés intenzitása sem mindegy, eltörheted könnyen. Ráadásul egy szervizben mindig rendelkezésre állnak különböző ragasztók (ez a ragacsos masszaszerű szar amivel az egész össze van kötve).
Én ugyanezzel a dilemmával szembesültem egy Redmi Note 3 kapcsán, és végül egybe megrendeltem mindkettőt, és nagyon örülök hogy ezt választottam. Még így is nagyon kellett figyelni. Nekem küldtek hozzá egy rakat szerszámot is, az sincs minden háztartásban, különböző feszegető-elválasztó cuccok, kizárólag műanyagból. -
TibAlamo
újonc
Sziasztok! Szerintetek ki lehet cserélni a Front Glass Sensor Touch Screen Digitizer-t ha az LDC maga nem sérült? Vagy jobb lenne az egész kijelzőt? Ilyet találtam hozzá:
[link] -
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8030 üzenetére
Hali,
Köszi az infokat, a TC LAN plugint használom droidon, és pcről az TC ADB plugint is. Jóság.De MTP-n gyorsabb a másolás, ezért érdekelt.
XWidget már nálam is ott figyel, köszi.
-
Blizzardking
őstag
válasz
s_pepe25 #8038 üzenetére
Olyat keress, amire ez megy rá.
Sir Riccio - Nálad valami komolyan beakadt. Az elforgatás nem jelenthet ennyit, közel sem.
Battery optimalizálás: mikor a battery képernyőn vagy, ahol kirajzolja azt a zöld grafikont, jobbra fent 3 pötty, Battery optimization. Alaphelyzetben mindent optimalizál, úgyhogy gyanítom nem ez a gond nálad. Azokat kell kivenni az optimalizálás alól, amiket nem akarod, hogy leállítson, pl nekem Taskert.
Esetleg tedd fel ezt, és nézd meg vele az akku feszültségét. Egyszer kerültem már hasonló helyzetbe, mikor vettem aksikat, és ki kellett találnom melyik a legjobb. Ajánlom elolvasásra ezt a 3678-tól, kb a 3714-ig láthatóak a kínszenvedéseim. A lényeg, hogy valahogy nézni kéne a feszültséget, mert a % önmagában lehet téves. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8037 üzenetére
Automata fényerő nálam is be van kapcsolva, az automatikus elforgatás nekem mondjuk kell mert számomra így kényelmes, NFC kikapcsolva, az ébresztős/kopos cuccokat most kikapcsoltam, battery optimalizálást viszont nem tudom hol kell állítani, így lett nekem most 2ó10p és egy százalékon van.
-
s_pepe25
csendes tag
Haliho, sikerült kicserélnem a kijelzőt (lcd panelt) itthon, minden zökkenőmentesen ment csak a wifi t azóta valamiért nem bírom egyáltalán bekapcsolni, ráklikkelek a szokásos módon és nem történik semmi ( menübe is behuzom a wlant akkor sem ) , valakinek esetleg van vm tippje hogy tudnám helyrehozni reset nélkül, mert ha netán reset után se lenne jó a wifi akkor necces mobilnettel mindent újratelepíteni.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Sir Riccio #8034 üzenetére
Nekem automata fényerővel olyan 5,5 - 6 óra szokott kijönni. 3-4 órát nekem csak navigálásban simán elmegy.
4 óra körül a Vibe rom is hozott, és ez (mostmár egyértelműen kijelenthetem) sokkal jobb akkuhasználat terén.- Automatikus kép elforgatás ki
- NFC ki
- adaptive fényerő be
- automata fényerő be
- mindenféle tapi ébresztés meg zseb mód baromság ki
- ambient display ki
- battery optimalizálás csak a taskerre van kikapcsolva, meg a google play szervizre, de azt be se lehet kapcsolni
- helymeghatározás alaphelyzetben energia takarékosa lényeg, hogy ha nem muszáj, minden szenzor (gyorsulás, irány stb) és a touch panel is legyen kikapcsolva
Ha van exchange szinkronizálás, azt érdemes push-ról átrakni valahány percre.
Ezeken kívül nem csináltam semmit.ja; a build számot nem véletlenül adtam meg, ebben a sportágban előfordul hogy a frissebb build szarabb. Ketten-hárman feljesztik, örüljünk hogy van, de ha rátalálsz egy stabil buildre, szerintem ne bolygasd....
Ja és csinálják már a Nougatot is -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8034 üzenetére
Ez nekem igen harmatosnak tűnik.
Valami ott beragadt szerintem. Fényerő automata?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8032 üzenetére
3 óra 30 perc a kijelzőidő, bekapcsolt WiFi, BT, 2SIM. (Malaga, CM13)
-
Sir Riccio
addikt
No, ahogy ígértem jelentkezem egy kis beszámolóval a CM13 (Malaga) romot illetően. A felület szép, letisztult, az egész gyors, smooth, szóval nyoma sincs a gyári ROMnál megszokott akadásoknak, lassulásoknak. A belakás folyamatban, van, még van mit módosítani rajta, hogy kényelmes legyen a használata, de ez főleg abból adódik, hogy lényegesen több a lehetőség mint a gyári ROM esetében volt.
Az akkuidőt még nem tudtam tesztelni mert egész hétvégén autóban ültem és/vagy sokat nyomkodtam vagy csak navigáltam vele, így két óra alatti kijelzőidők jöttek ki, meg volt amikor töltőn is volt használat közben.
-
pengexe
csendes tag
Srácok,van a telefonban kesztyűs mód? ha igen hol találom?
-
Blizzardking
őstag
válasz
zsozsoooooo #8016 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Nem fogom kicserélni SuperSU-ra emiatt
USB - nekem is így van, ez nem CM hanem Marshmallow dolog, minden 6-os droidon a default a töltés.
Itt és itt olvashatsz erről. Szerintem felecsd' el az MTP-t, pipáld ki az ADB-t (azt megjegyzi) és Total Commanderrel kapsz egy root-képes fájlkezelőt. Ha meg csak másolgati kell ezt-azt, akkor van a telóban lévő total commanderhez LAN plugin, egyből látod a PC-t, illetve van Androidhoz FTP szerver (ez a kedvencem) amivel a gépről wifin egyből látod amit megosztottál a telón. Gyakorlatilag total commander egyik oszlopában láthatod a telót a PC-n és a PC-t a telón.Widget - tökéletes megoldást találtam! Először le kell tölteni az Xwidget-et a playről. Ez egy afféle widget-engine, ami önmagában nem sokat ér, viszont aranykezű grafikusok csodálatos (és remekül testreszabható) widgeteket írnak alá. Van hozzá Lenovo Vibe UI weather widget is. Összegyűjtöttem párat itt a widget szekcióban, de a keretprogramot elindítva önline is lehet találni csodás widgeteket. Az egyiket próbaképp át is szerkesztettem, mert nem kellett hogy 27-szer legyen kint az óra az asztalon, 3 kattintás és violá, pont úgy néz ki ahogyan akartam.
Sir Riccio - én is ezt javaslom, gyári rendszert flasheld rá, utána twrp, CM install, és ott rögtön a gapps, ne legyen anélkül újraindítás. Figyelj arra, hogy nem mindegyik gapps jó hozzá, XDA-n valaki ráfaragott, és egy régebbivel javult meg. Lehet hogy nekem mázlim volt, én az "open_gapps-arm-6.0-pico-20160903.zip"-et tettem fel innen, és egyből jó volt. Feltettem a fenti google drive-os linkre a gapps alá.
howey, Ferenczi Áko - én jano2101-nek erre írtam hogy meg lehet csinálni 10 perc alatt. Nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, van aki egy rom cserébe se vág bele, van aki azt simán megcsinálja, de szétszedni már nem szeretné. Én azért csináltam meg, mert egyrészt nem akartam hónapokat várni, másrészt nem gondolnám, hogy akihez került volna a Tmax-nál, gondosabban bánt volna vele mint én. Ez is csak egy lehetőség, mindenki eldöntheti meddig megy el. Ha a szigorúan vett felhasználói magatartást vesszük alapul (telefon unroot nyomkodása, telepítés play áruházból), a mobilaréna fórum 95%-a zárható lenne, és csak tokokról meg védőfóliákról folyna a diskurzus.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8028 üzenetére
TWRP-be se tudsz belépni?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Riccio #8026 üzenetére
Nyomtál system formatot mielőtt felment. CM? Nálam a hasonló anomáliák mindíg tiszta telepízésnél oldódtak meg. Ilyenkor cache-t,dalvikot,systemet formáztam (datát nem a ROMmiatt) és utána ment az install+gapps.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8025 üzenetére
Na, most meg akkor FC-zik ha a beállításaiba prôóbálok bemenni.
Próbáltam a cache törlését de eddig semmi.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #8024 üzenetére
Nem, de feltettem egy frissebb gapps-ot, és így most jó. Eddig állatira tetszik, most visszateszek rá mindent, belakom és ha egy ideje már használatban lesz akkor írok majd róla pár sort én is, hogy mi a helyzet. A kamera fókuszproblémáit mindenesetre úgyfest megoldotta.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8023 üzenetére
Probáltad az alkalmazások menüben a android bill. tárhelynél a cache és adatok törlését?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #8022 üzenetére
Köszi mindenkinek. Sikerült feltolnom a legújabb CM13 Nightly-t (Malaga) de az AOSP billentyűzet folyton FC-zik. Van erre valakinek ötlete?
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Sir Riccio #8019 üzenetére
Rezegtetést nálam is csinálta, cseszett megjelenni az eszközkezelőben /win7 x64 prof/ , és a Qfil vagy mi a neve progiban se lett aktív a download gomb.
usbdeview progival kitöröltem minden drivert, amiben lenovo , vibe , k920 stb string szerepelt. Utana felinstallálva a /ha jól emlékszem/ qualcomm drivert,már működött.
-
zizol
aktív tag
válasz
Gyári kábellel csináltad? Nekem olyankor csinálja ezt (időnként rezeg) ha nem a gyárit használom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ha egyáltalán nem jelenik meg a diagnosztikai port, akkot driver hiba.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #7999 üzenetére
Sziasztok! Én is próbálkozom de nekem sehogy sem jelenik meg a QDloader eszközkezelőben. Csak rezeg a telefon időnként egyet és ennyi. Próbáltam drivereket frissíteni, csináltam már kb. mindent.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8013 üzenetére
Szeva!
Engem is érdekelt a téma továbbra is, annyira nem zavart ugyan, mint téged, de azért viszketett egy kicsit.
Na, felraktam a supersu 2.78 stable-et TWRP-ből. Innen töltöttem le, értelem szerűen a"TWRP / FlashFire installable ZIP :
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/s...1609011115.zip"résznél. TWRP-ből install-lal nyilván.
Ami téged érdekel , hogy összeveszik-e a gyárival, hogy boxolnak, ki kezelje az appoknak adandó root jogokat. A CM-es fiúk megírták nyilván rendesen, a fejlesztői beállításoknál a root jogok kezelése disabled lett: [kép]
MIkor indítottam egy root jogot kérő appot, pl Titanium Backup, aminek már korábban adtam jogot a CM13-as root jog kezelővel, újra kérte a jogot immáron a SuperSU-tól.
Még SuperSU flashelés előtt megnéztem, hogy igen, a gyári kirakja a # jelet mikor elindítottam a Titanium Backupot, flashelés után, mikor már a SuperSU-tól kérte a jogot, és kapta meg, már nem jelent meg a # jel.
Persze a flash előtt csináltam TWRP backup-ot, hátha bootloop lesz, az ördög nem alszik.Viszont még valami zavar. Nálad is így van-e? Hiába állítom az USB kapcsolat módját MTP-re (Fejlesztői beállítások ->USB beállítás kiválasztása -> MTP) , minden USB csatlakoztatáskor "Töltődik"-en van. A Lenovo weather engem is érdekel ha jutsz valamire!
Üdv,
-
howey
csendes tag
válasz
Blizzardking #8013 üzenetére
Szia!
Viccelsz? Az első dolgom volt, hogy újraindítottam, sőt azóta már a rendszert is frissitettem. Jó hír? Igen az,mert nem nekem kell szétszednem. Egyrészt szerszámom sincs hozzá, másrészt nem is értek hozzá. Szerintem pont ezért garis a készülék, hogy ne nekem kelljen megcsinálni, ezért nem is én rendelek hozzá alkatrészt( ha esetleg kell hozzá) majd a szervizben megoldják gariban.(remélem) További szép napot! -
Blizzardking
őstag
válasz
jano2101 #8010 üzenetére
Akkor csináld meg te, 10 perces meló.
howey - még most is jó hír?
Úgy bíztok a szervizben mint valami megváltóban és közben alig tudnak valamit megcsinálni. Indítsd már újra plíz mielőtt 2 hónapra lemondasz róla!zsozsoooooo - Köszi, szerintem az Xposedet most hanyagolom. Csak emiatt raknám fel, úgyhogy inkább nézegetem a keresztet. Köszi hogy utánanéztél!
Egyébként ha valaki felteszi zip-ből a SuperSU-t, állítólag akkor is elmúlik. Viszont akkor hogy kell kilőni a CM saját root kezelőjét hogy ne legyenek ketten?Mindegy, egyelőre hagyom a fenébe. Épp azzal foglalatoskodom, hogy visszaállítsam a VibeUI csodálatos kinézetét, amit hónapokig csiszoltam mire tökéletes lett. Úgy néz ki, a gyönyörű Lenovo weather widgetet is tudom rekonstruálni, de még nem biztos.
-
jano2101
tag
Hello!
Lenne egy ilyen telóm és bekerült szervizbe, mert a kamerája meg zavarodott, össze vissza fókuszált meg nem lehetett normális képet csinálni!
Erre a szervizbe azt mondják nem tudják meg csinálni mert nincs alkatrész, szinte semmilyen Lenovo telefonhoz nincs alkatrész a telefon már nincs forgalomban, nem tudják cserélni.
Ők mondják, amúgy Lenovo szerviz!
Szerintem ilyen nincs!
Ti mit mondtok?
köszi -
zsozsoooooo
tag
válasz
Blizzardking #8003 üzenetére
HI,
Igazad van, kicserélem némára.
# eltávolításhoz félek, kelleni fog az xposed. Talán megy cm13-on.
-
Blizzardking
őstag
válasz
zsozsoooooo #8001 üzenetére
Szép munka! Viszont szerintem ne azt csináld, hogy a permission-öket leveszed, hanem lehet lalálni a neten néma ogg-ot, azt nevezd át arra, az exponáló hangot nevezd át másra, és cseréld ki erederi jogokkal. Ki tudja mit okoz ha nem fér hozzá. Elegánsabb ha néma hangot játszik le, de nincs neki megtiltva semmi.
Én most azt akarom megoldani, hogy ha valaki root jogokkal fut, ne tegyen ki egy kettőskeresztet az üzenősávba, mert idegesít. Mellesleg ez a program hibátlanul tudja kapcsolgatni a 2G-LTE módokat, és Taskerrel ezt is lehet toszogatni. Az LTE fogyasztás megdöbbentően jó, tényleg szembeötlően hosszabb az üzemidő.howey - Alin olcsón lehet venni kamera modult. Szerintem nem egy ördöngösség kicserélni. Ha rootolt a készüléked, érdemes csinálni egy teljes mentést, és kipróbálni valami másik rommal is, lehet hogy csak beakadt neki valami.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
zsozsoooooo #7999 üzenetére
Megvan, google megmondta, most már minden tuti. /system/media/audio/ui/camera_click.ogg -ről levettem a read permissionöket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PH! Szakszervezet
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest