- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Teljesen mindegy melyik szolgáltatónál vagy. A lényeg, hogy a telefon a B20-as 800Mhz-en sugárzott 4G-re nem képes. Ezen felül a többit tudja! Ez annyit jelent, hogy nagyobb városokban, sūrūbben lakott terülereken lehet 4G-d. Míg mindenhol máshol 2-3,5G között bármelyik. Továbbá az adott SIM kártyának is 4G kompatibilisnek kell lennie.
-
lukacsjeno
tag
Tudomásom szerint szoftveresen nincs rá lehetőség. Van olyan rom amelyiknél ez erőteljesebben jelentkezik, van amelyiknél kevésbé, de sajnos nem új keletű a probléma. Egész odáig én sem hittem el, amíg csak az enyémet használtam, mert nálam teljesen jó szintén Cuoco S427 alatt. Aztán mikor már kellő képpen éreztem magamon, hogy gond nélkül tudok ROM-okat cserélgetni, és ismerem már annyira a készüléket, vállaltam másoknak, hogy segítek, és a gyári kínai ROM halmazt lecserélem. Na ekkor már bele-bele futottam olyan készülékbe amelyiknél jelentkezett ez a hiba. Gondolom ez valami olyan típushiba lehet, ami bizonyos időszakban gyártott kijelzőkre jellemző, mert nem minden készüléknél jelentkezik. Szerintem az elején jöttek ki ilyen hibával készülékek, mert leginkább olyanoknál tapasztaltam, akik másfél éve vették a készüléket. Szerintem Te pont egy olyan kijelzőbe futhattál most bele, amit még az elején gyártottak.
Nekem ez a véleményem, és tapasztalatom, de ha valaki máshogy látja, akkor írja meg. -
Coolspot
csendes tag
-
xoortes1978
tag
Mielott nekiallsz, mindenkeppen olvasd el a leirast, mert nem lehet minden rom-ra felrakni ez csak update!
Nekem nem sikerul feltenni, masodjara is megallt 49%-nal.
szerk: megprobaltam ugy is hogy 1602-t felrakni, majd utanna frissiteni 6.0-ra de megintcsak nem megy fel.
-
fehermokus
aktív tag
A wipe-nál tedd bele a másik két elemet is, ha tiszta telepítést akarsz, különben mindig csak fejbe csapod a régi rendszered. Akkor lesz kavart a rendszer, ha a systemet és a datat kihagyod. A kihagyás csak update-nél ok, különben nem.
Tapasztalatom szerint az update rom-ok önállóan is képesek működni, nem csak egy előd rápakolására, tehát bármelyiket önállóan is kipróbálhatod. Lehet, hogy egy két funkció hiányozni fog, de működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged