- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehermokus
aktív tag
Köszi a beállítást, de az általad említett okok miatt nálam is visszapattant az 5.0, ami továbbra is hibátlanul teszi a dolgát.
Azt gondolom, hogy az altatás 5.1 specifikus, mert én kipróbáltam Phoenixet és Androiumot is és mindkettő ugyanezt csinálta, csak mellette nem tudták ugyanazt, mint a Cuoco92. -
fehermokus
aktív tag
Hol találtad ezt a kettős koppintású ébresztést, mert én nem találtam ilyet.
Kezdeti tapasztalatok: Villám gyors, Antutu 47.400, előtte 45.400 volt. Sok angol van benne, de letisztult stabil rom. Akksi idő nálam perfekt. A háttérfolyamatokról még nem tudok, hogy lekapcsolgatja-e, majd kiderül. Pofára csinos szoftver, bár én nem a Lenovo launchert használom, hanem a Nova-t.
-
Dominó85
addikt
Meglátásom szerint az, hogy Cuoco92 mit vett ki az 5.1-ből, ami alapból a részét képezi, az nem az android 5.1, hanem a rom és Cuoco92 hibája.Az 5.1.1 romokkal jobban bírja az aksi is. Phoenix és gyári 5.1.1 jóval kellemesebb üzemidőre volt képes, mint a Nexus vagy MIUI 5.0.2 variánsai. A 6.0 megérkezésekor "repül" a MIUI a telóról és ajánlom a Lenovonak, hogy jó értelemben véve kezdjenek valamit a kameraszoftverrel végre... Mert ilyen téren bizony szintén dobogósak, csak éppen a sor végén. Baxxus még az Oukitel K4000-em kameráját is folyamatosan szoftverezték a V3 és V4 update-ekben. Pedig az egy "Ouiktel" márka.
-
Dominó85
addikt
Sajnos a MIUI 10.31 rom is egy kész katasztrófa. Ugyan már nem konstans a Play FC-je hanem random (yeah). És a szokásosnál jóval több a kínai tartalom... baxxa meg most már az aki ezt fejleszti. Fizetnek neki hogy egyre xarabb legyen a rom? A vicc az hogy itt várok az okmányirodában és Edge sebességgel netezek, FC-zik a Play és nem megy a GPS egyik progiban sem. GPS Test Pro-m 3 sec alatt fixált elsöre pedig... Nagy Wattafak LoL ez a rom.
-
daikonblaze
csendes tag
Szia
Az új twrp-t zipként telepítetted fel, vagy flashtool-lal?Eddig azt hittem a led csak zölden és pirosan világít, de egyik nap meglepődtem mert sárgán is világított.
Egyébként én se kaptam hozzá semmit a töltőn kívül. Geekbuyingról rendeltem mert le volt árazva 144 dollárra. -
Dominó85
addikt
Semmi értelmét nem látom sajnos, mivel annak is VibeUI az alapja, ergo nem tudtak hozzányúlni szoftveresen úgy, mint egy Lewa OS vagy MIUI esetében, ahol saját algoritmusokat használnak. Már fent a MIUI és lakom be. Holnap randim lesz, így működő rendszerre van szükségem.
-
Dominó85
addikt
Köszi. De sajnos bűn rossz ennek is a kamera szoftvere... Félre fókuszál, életlen és néha túl ridegek a színei. Teszem vissza a MIUI-t amint hazaérek az esti sétából. Számomra eddig csak a MIUI romok hozták azt, amit a kamerától papíron elvárna az ember. Most már bőven van viszonyítási alapom. Ugyan a MIUI élőképes keresője nem olyan fürge, mégis az elkészült képek legalább három fokkal jobbak ezeknál a gyári VibeUI alapú custom vackoknak...
Bezzeg ebben működik az értesítő led is illetve 46500-at tol antutuban (ennek ellenére laggol, nesze neked szintetikus teszt)... Mindegy. Csak menjen a wifi megint a MIUI alatt.
-
gulupeti
senior tag
-
xoortes1978
tag
A gond szerintem az, hogy fut az Igo+traffic+Map my track folyamatosan es amikor bejon egy hivas hiaba huzom el a csuszkat a telefon nem erzekeli. A Bluetooth felvesz gombjat is hiaba nyomom meg nem reagal. Ebbol gondolom hogy nincs eleg memoria mert tul sok minden fut a hatterben.
-
-
yanpec
senior tag
Valóban így van ahogy leírtad, nekem is mennek a programok váltogatás után is. Viszont ha átváltok sd-re akkor eltünik a belső memória a total commander-l. De ez lehet a program hibája is. Úgy nèz ki ez egyedi problèma, de ezen információk tudatában nem èrdekel. 2 napja nyúzom ès ezen kívül semmi anomáliát nem tapasztaltam a rommal kapcsolatban, ès mèg a fènykèpek is szèpek. Továbbra is álítom, hogy addig ez a legjobb rom annak ellenère, hogy 5.0-s.
-
yanpec
senior tag
Nem csak nálad, èn is èszrevettem, hogy gyorsabban merül mint egy kibelezett rom.(Nexus,carbon, stb) Sőt tovább megyek èn mèg nèmi teljesítmèny visszaesèst is tapasztaltam. De szerintem ez teljesen normális mert több mint 2x akkora rom-l beszèlünk mint a kiherèlt társai. Kompromisszumot kell kötni el kell dönteni mindenkinek mit szeretne. Kènyelem vs gyorsaság. Kènyelem beállítási lehetősègeket figyelembe vève ez mellett teszem le a voksomat, ha a gyorsaság egyszerüsèg a cèl akkor egyèrtelmű Nexus. De hozzá kell tennem, hogy ezen olyan játèkok is elindulnak amik nekem Nexus alatt meg se nyikkantak. Antutu pontszám: 45.618
-
gulupeti
senior tag
-
gulupeti
senior tag
Ezt használod szerintem te is...
(Meg néhány napja én is) Yanpec és az általad régebben megosztott link ugyanahhoz a romhoz vezet.
Egyébként szerintem nagyon jó ez a rom, az ajánlásod teljesen helytálló. Kár, hogy a ledes értesítés nem többszínű. Egyébként töltés közben ha üzenetet kapok, akkor azt vettem észre, hogy piros/narancs színben villog, amúgy csak és kizárólag zölden. Amit még észrevettem a rommal kapcsolatban, hogy néhány nap után az értesítési sávból kapcsolható éjszakai mód - nálam - már nem működik.
-
Dominó85
addikt
A Lenovo már régen frissítette a szoftvert 5.1-re a K3 Note esetében! Vibe UI 2.8 már 5.1 alapú.
Más: Jelzem, hogy mától tesztelés alá vontam a MIUI V7 Beta2 0906 romot. Root alapból van rajta, most fogom a gapps-ot feltenni rá. Ahogy elsőre láttam kinyírta a TWRP-met, de most azzal nem pepecselek, mert éjszakás leszek. Wifi, BT, Kamera (képek) működik. SIM-eket kezeli normálisan. A videófelvételt is tesztelem, amire a panaszok jöttek needromon.
-
Dominó85
addikt
Most ha jót szeretnél, akkor tedd fel a linkemről a TWRP-t flashtool-val. Utána pedig nyugodt szívvel cserélgethetsz romokat a TWRP alól úgy, hogy az SD karira másolod a .zip kiterjesztésű romot. Aztán TWRP-be belépsz és wipe data és wipe cache után mehet TWRP alól a romcsere.
-
Dominó85
addikt
Mivel hogy csak a Recovery-t pipáltad be, így csak azt tette fel.
Az üres boxokat nem teszi fel. A Preloader mindig legyen üres (ne legyen bepipálva). Szedd le az orosz romot alinkemről. Az magyart is tartalmaz. Könnyen rootolható és stabil. Sajna benne vannak a gyári rom bajai is. De ha azt felteszed, abból már ki tudsz indulni valamerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest