Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkollar74
csendes tag
Sziasztok! Nincs valakinek egy hibás telója donornak?
-
zkollar74
csendes tag
Sziasztok! Újra szerettem volna telepíteni egy korábban már használt rendszert. TWRP-n keresztül hiba nélkül települ is, de újraindításkor állandóan a twrp-t indítja. Mit csinálok rosszul?
-
zkollar74
csendes tag
Sziasztok! Mi lehet a gond a telómmal? A hardveres gombok közül a középső és a jobb oldali nem működik! Minden más jó! 😱
-
zkollar74
csendes tag
válasz
szolocukor94 #5576 üzenetére
A család egyik telóján ugyanez jelentkezett! Sajnos csak újratelepítés segített!
-
zkollar74
csendes tag
válasz
BerekZsolt #4570 üzenetére
Ez nézd meg:
Original LCD Holder Screen Front Frame For Lenovo K3 NOTE K50-T5 A7000 Housing Case Replacement Parts
http://s.aliexpress.com/iAFbayA3 -
zkollar74
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3939 üzenetére
Megoldódott! Újra kellett telepítenem az USB drivereket és azonnal lefutott a flash.
-
zkollar74
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3939 üzenetére
Visszaolvastam! Viszont a problémám még mindig fennáll. A Flashtoollal nem tudom felrakni a twrp-t, pedig mindent úgy csinálok, ahogy leírtad a 3838. hsz-ban. Amikor rányomok a Download-ra, rádugom a telót a pc-re, azonnal bebootol és kiírja a töltöttséget és kész! Semmit nem csinál a flashtool. Az USB driverek telepítve, USB debug engedélyezve stb. Valami ötlet?
-
zkollar74
csendes tag
Sziasztok! Megérkezett nekem is Kínából a telcsim. Persze tele van szeméttel... Többször próbálkoztam a neten fellelhető módszerekkel a recovery kicserélésére (adb, fastboot, flashtools), látszólag ki is cseréli, de ha újraindítom recovery módban, állandóan a LENOVO-RECOVERY gyári menü jön fel. Próbáltam CWM-et, TWRP-t, de mindig ugyanaz. Így sajnos még nem tudtam rootolni a telót. A teló egyébként egy főzött 5.1-es rommal érkezett. Valaki próbált már hozzá 6.0-ás ROM-ot? Van hozzá normálisan magyarított 6.0-ás rom? Ja a hardver pedig K50-T3S. Erre fel lehet tenni a K50-T5 romokat? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Lézervágás, gravírozás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- További aktív témák...