- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
válasz
NorBEE300 #5500 üzenetére
Ott van leírásában a pontos install:
1. Factory reset
2. Flash ROM
3. Flash SuperSU (tested ver.2.82)
4. Reboot and setup wifi
5. Flash Gapps (can't test)
De én várnék még a következő frissítéssel ebből a lineage os stable verzióból. Én felraktam 1-2 hete, az elején nem tapasztaltam hibát, de most hogy már nyúzom egy ideje, azért vannak FC-zések, és waze navinál pl sokszor elveszti a hálózatot. GPS-része megy, de amit a mobilnetről kellene letöltenie, az időnként megáll, és keresi a hálózatot. Ilyenkor csak a teló reinstall segít.
-
lukacsjeno
tag
válasz
NorBEE300 #5469 üzenetére
Ha már ennyi mindent kipróbáltál, akkor én arra tudok csak tippelni, hogy vagy a ram, vagy a belső tárhely kezdi megadni magát, netán CPU hiba. Mindenképp hardveres hibára tudok tippelni sajnos. Én is 23 hónapja nyüstölöm, és elég sokat cserélgettem romokat, kísérletezgettem, de lekopogom, még mindig meg vagyok elégedve a készülékkel. Jelenleg, egy épkézláb Orio-t várok rá, mert eddig még csak nagyon béták vannak. 7.1.2 Lineage OS-re is csak fél éve álltam át kb. A Cuoco92 S433 kicsit jobb volt, és többet is tudott, de már nem akarok downgradelni. Szerettem benne pedig, hogy a 2 sim-hez külön csengőhangot lehetett beállítani. Ezt a Lineage nem tudja pl. Pozitív viszont, hogy ha indítok egy waze-t, akkor automatikusan bekapcsolja gps-t, és kilépéskor meg ki. Na, de ez csak az én sztorim, ez már nem kötődik a Te problémádhoz, csak azért írtam le, hogy ha valaki esetleg tud már valami stabil Oreiot ami magyar, és 90%-ban hibamentes, akkor ne fogja vissza magát, és linkelje be. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest