- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
válasz
BoogeyM@n #3915 üzenetére
Ezért mondom mindenkinek, hogy aki kicsit is nem biztos a dolgában, az inkább bízza rá valakire, aki ért hozzá.
A fórum nem távoktatásról szól, hanem támpontok, irányelvek mutatása, tapasztalatok megosztása, stb....
De aki soha életében nem főzött még romot, és még csak a végzettsége sem valami IT szakember, az ne azt várja, hogy majd itt minden koppintás után, ahol választási lehetőség van, akkor valaki szájbarágósan elmagyarázza. Egyébként hozzáteszem, hogy kis kutatómunkával lehet azért találni részletes leírásokat.
De aki visszaolvasni is lusta, meg angolul sem tud legalább basic szinten, az tényleg ne várjon csodákat.
Nekem nem a K3 Note voltt az első teló amire főzött romot raktam, de még így is rohadtul óvatosan nyúltam hozzá, mikor először csináltam ezt a típust. Még egyszer mondom, aki kicsit is nem biztos a dolgában, az forduljon szakemberhez. Nem nagy összegekért, talán 2-3 eFt-ért vállalják sokan a rom telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest