Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno
üzenetére
Szia!
Köszi az eddigi segítséget, sajnos Ti is úgy látjátok mint én, hogy ez már hardver hiba.

Ezzel sajnos nem tudok mit csinálni, elég kicsinek látom az esélyt, hogy ezt valahogy sikerülne kijavítani, most egyelőre használható, amíg a harmadik gomb meg nem adja magát.
Nem hinném, hogy ez gazdaságosan javítható, most pedig biztos nem veszek másikat. Ezt a hibát leszámítva szeretem ezt a telefont és még egy darabig elnyúzom. -
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno
üzenetére
Szia!
Telepítés lement egy kis fennakadással, de azt a problémát sikerült orvosolni.
Viszont az alap probléma megmaradt, a vissza és a home gomb továbbra is érzéketlen.
Várom a további javaslatokat ötleteket.
Egyetlen előrelépés történt, hogy a menü gombra a "feladat kezelő" ugrik be és így legalább ki tudok lépni az adott programból főképernyőre bár ezt nem nevezném feltétlenül optimális megoldásnak. -
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno
üzenetére
Köszi szépen, akkor ennek nemsokára nekiugrok és meglátom, ha van eredmény akkor jelentkezem, ha nincs akkor is :-)
-
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno
üzenetére
A gyári visszaállítást is megpróbáltam és nem adott sajnos eredményt. A kínai rommal azért volt problémám, mert a szinkronizáció nem igazán működött tökéletesen illetve volt, hogy elfelejtett ébreszteni.
Jelenleg melyik ROM-ot ajánljátok mindennapi használathoz? -
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno
üzenetére
Szia!
Természetesen ki-bekapcs megvolt, próbáltam hogy egy napig szét volt szedve, pihentetni, csak töltőn kikapcsolva. Szóval ezek a tisztelet körök megvoltak.

-
Kovan1985
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a készülékkel és egyelőre tanácstalan vagyok.
Múlthét végén úgy döntött, hogy ezentúl nem érzékeli a home és a vissza "gombokat", a mellette lévő menü gomb tökéletesen működik, a telefon is csak éppen nem tudok semmiből kilépni.
A kijelzővédő fóliát már leszedtem, az eredeti sw fut rajta, amit a kínaiak ráhegesztettek. (Most nincs nálam a telefon, ezért ennek a pontos típusát délután tudom megmondani)
Valaki találkozott már hasonló hibával, esetleg valami ötlet a megoldásra?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest