- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winaty
csendes tag
válasz
fehermokus #2234 üzenetére
Rom felmásol, TWRP-n wipe Factory reset, Install sd kariról, wipe data, dalvik, restart ,és ez az eredmény ! Teszem hozzá nem az első!!
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2214 üzenetére
Nos, majd ha azt olvasom hogy nem fagyogat, nem dönt önkényesen az én káromra a rom. Akkor én teszek egy próbát vele. Én a Cuoco92 5.1-et is használgattam, de nem jött be. Lehet velem van a baj. Most a gyári DEV 1551-et tettem fel magamnak és kollégámnak is. Na ez egy betonstabil rom (már volt fent)
-
GU-81M
tag
válasz
fehermokus #2199 üzenetére
Ahogy nézem ez se nem EU stock, se nem DHL, azért köszi.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2195 üzenetére
Én meg maradok a 6.0-nál. Mar kezdem megszokni a hibáival együtt.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2187 üzenetére
Azért az MM 6.0 nem egy LP 5.2
Jóval több és jobb különbség van a két rom között, mint az egy átlagfelhasználó által észrevehető elsőre. Én végigzongoráztam a beállításokat és már közelebb van egy MIUI szinthez (gratu Google csupán évekbe telt behozni ezt a hátrányt). Az alkalmazáskezelés is szintet lépett, ahogyan a memóriakezelés is (nem a szabad mennyiségre értem).
Eddig a MaxxAudio és a hangvezérlés hibáján kívül nem vettem észre semmi eget rengetőt. Igaz Játék utáni quickreboot-tal már találkoztam 3x. A zene és hangszóróra jó alternatíva lehet a jetAudio alkalmazás/zenelejátszó progi ingyenes változata.
A MaxxAudio-t meg érdemes kikapcsolni a pitslibe. Nem is értem miért nem a Dolby Atmos került bele (lásd új Lenovo készülékek)
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2177 üzenetére
Aham.
Én azért remélem hogy egy héten belül lesz valami jobban mókolt változat. Amúgy már most is napi használatra nekem megfelel. -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2175 üzenetére
Te biztos Cuoco92 6.0-ját tetted fel? Csak mert ebben ezt nálam fel sem vetette. Csak a gyári 6.0Beta-ban. De formázza a fene.
Ugyanis utána más eszközben nem hajlandó menni az SD kari, csak szintén formázás után. Én csak a romot tettem fel. 4G is megy, wifi, GPS, BT dettó.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2173 üzenetére
Cuoco92 romjában a fájlkezelő alól megy simán az apk telepítés SD-ről is.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2149 üzenetére
Furcsa...
Én most próbáltam pár perce, el is indult a letöltés böngészőn keresztül, csak megállítottam, mert még melóhelyen vagyok. -
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #2146 üzenetére
Jobb oldalon felül "skippeld" ki a hirdetést, utána átirányít az oldal a Megára.
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig szedhető a cucc!Nem kell kutakodni.
-
divan
őstag
válasz
fehermokus #2143 üzenetére
Amit Domino linkelt a megás Couco, az jön lefelé gond nélkül. Most még.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2134 üzenetére
Lenovo VibeUI 3.1 Beta 6.0MM beszámoló:
Pro (amiért igen)
- hasít, mint még soha
- 2/3/4G, BT, Wifi, GPS működik
- kamera faxa és gyors -> SnapIt van gyárilag (?)
- értesítőled
- Nighteye-protection, wake up gestures, dupla tapi, elhúzós ébresztés ok!
- vaku működik, zseblámpa funkció is
- minden felesleges apk eltávolítható
- memóriakezelés 600-800MB szabad (kitakarítva 1,2GB)
- telefonálás, kihangosítás hangja tiszta
- Mail apk-ban is tökéletes a szikronizációKontra (a nagy "DE"-k)
- Valamit a MaxxAudio-val nagyon elbacarintottak!
- max hangerő sajna elmarad más romokétól
- nincs Gapps és root (megoldhatóak)
- egyelőre csak angol, kínai nyelvek
- Téma központ csak kínaiul tud
- Zárképernyőre még nincsen 6.0 droiddal kompatibilis téma!Apk és beállítás eltűnéssel szerencsére nem találkoztam, se nullázódással. Bocs, ha kihagytam valamit. Most fogok még csak root-ot és gapps-ot varázsolni rá. Minden szükséges fájl megtalálható a neten hozzá.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2109 üzenetére
kovjoe & fehermokus
köszi, első körben felrakok egy Nexus romot, aztán azalól Engineerezek kicsit. Ha nem menne, akkor pedig ALP. Remélem sikerülni fog. -
Hajgi
csendes tag
válasz
fehermokus #2076 üzenetére
Szia
Melyik a 6.0-ás rom? Csak nem szúrja ki a szemem.
Ebben a kísérleti szakaszban én is megnézném. -
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #2085 üzenetére
Nah, felment a dev rom amit irnak hozza, viszont hiaba csinaltam full wipe-ot, megallt a telepites 49%-nal nekem is. Tobben irjak ugyanezt a hibat.
-
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #2083 üzenetére
Megjott a masodik Note3 is a csaladba, dobok fel ra egy gyari row-ot es 6.0-at. Leirom majd a tapasztalatokat.
-
elektromosok
csendes tag
válasz
fehermokus #2076 üzenetére
fehermokus, Te felraktad?
Szerintem még várni kell másik verzióra, ez nem multis, nincs gapps, és nincs root.
-
Hajgi
csendes tag
válasz
fehermokus #2063 üzenetére
Köszönöm a választ. :-)
A logika is ezt diktálta, de gondoltam inkább előbb kérdezek, mint téglát gyártok :-) -
elektromosok
csendes tag
válasz
fehermokus #1928 üzenetére
Köszönöm a linket,
esetleg valakinek infója, hogy van-e ebben a CUOCO92 romban automata beszélgetés felvevő, vagy csak kézi, manuális változat van beépítve (amikor aktív a hívás, akkor jelenik meg a felvevő gomb) ?
-
hbooo
csendes tag
válasz
fehermokus #1893 üzenetére
a hasznalatom nem valtozik olyan gyakran, a cuoconal tunt fel hogy nem jonnek meg a hangouts uzenetek.
mivel a cegnel ezt hasznaljuk igy viszonylag fontos. ha explicit ranyomtam akkor behozta.ilyet az androniummal nem tapasztaltam, tehat nem hinnem hogy felhasznalasbol adodoan jonne elo a hiba.
-
hbooo
csendes tag
válasz
fehermokus #1889 üzenetére
nalam is van plusz email kliens(k9mail) es az is jol megy.
en valami beallitasra gyanakodnek es nem kernelre. -
hbooo
csendes tag
válasz
fehermokus #1873 üzenetére
ez furcsa, mert a fenti okobol valtottam en is cuocorol Androiumra, es bar 5.1.1 -es NEM produkalja a hibat,
minden ertesites (hangouts meg gmail) megjon rendesen. -
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1873 üzenetére
Én egy hete használom Cuoco 5.1-es romját és egyszer volt olyan, hogy egy Messenger üzenetet 20 perccel később kaptam meg.
-
gorkmc
tag
válasz
fehermokus #1863 üzenetére
Itt a kettős koppintás beállításának helye:
Beállítások - Character settings - Kijelző be/kikapcs. kettős érintéssel
Sajnos ez az 5.1-es ROM is elmegy "mély alvásba" néhány óra inaktivitás után és utána már nem jönnek meg az értesítések a levelekről, chatekről. Az 5.0 továbbra is prímán műxik.
Ez vajon Android 5.1 "feature" vagy ennek a Cuoco92 felé 5.1 ROM-oknak a tulajdonsága (1540dev, 1552dev mindkettőn ez a jelenség). Pl. MIUI 5.1 ROM-on van "mély alvás"?
-
elektromosok
csendes tag
válasz
fehermokus #1857 üzenetére
Hát ez rosszul hangzik
. Kíváncsi vagyok a 03 jobb lesz-e, majd írd meg mi a véleményed.
-
elektromosok
csendes tag
válasz
fehermokus #1849 üzenetére
Köszi a linket. Van róla tapasztalatod? Magyar nyelv is van benne? Húúú, most nézem, hogy 1,6 Gb, nincs ez egy kicsit túlpakolva?
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1847 üzenetére
Nem feltétlen a magok órajele és száma adja az erőt. Az MT6752/MT6732 az erősebb, kínai belpiacra szánt 4G-s SoC, míg az MT6753/MT6735 a globális 4G-s, de kevesebbet fogyasztó és kevésbé erős páros.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1845 üzenetére
Tisztázás végett:
Az MT6753 10-15%-kal gyengébb az MT6752-nél CPU és majd 20%-val gyengébb iGPU terén. Egy rohadt nagy csalódás lett részemről a K4 Note és a K3 Noteról max azoknak éri meg váltani, akik jobb üzemidőre vágynak a kevésbé éhes és erős SoC valamint 500mAh-val nagyobb aksi mellett. De igényesebb gamezhez már most gyengusz a Mali T720MP3 FullHD kijelzőhöz.
-
cs.lev
tag
válasz
fehermokus #1836 üzenetére
Mar mobilarena.hu-n a K4 Note!
egyelore nem ajultam be tole, bar pont annyival tud tobbet, mint amennyit adnek erte es amennyibe kerul is!
kb. 53e HUF (a mostani K3 Note-kat mar negyvenegy-ketezerert meg lehet szerezni. -
GU-81M
tag
válasz
fehermokus #1806 üzenetére
Oh, értem most már, az eredeti recoverybe nem léptem bele egyszer sem.
Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim a miui7 v7.0.12.0 Global Stable rommal, semmilyen problémába nem ütköztem bele egyelőre.
-
keyman
tag
válasz
fehermokus #1806 üzenetére
Köszönöm megoldódott.
-
törölt tag
válasz
fehermokus #1785 üzenetére
Köszi. Az nem gond ha nem végleges, csak addig bírja amíg kitakarítom a szeméttől. Xda-n néztem volna szét de se cwm se rootleírást nem találtam A7000-hez.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1748 üzenetére
Csak én twrp-ből raktam fel az OTA-t.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1748 üzenetére
5.0.X vs 5.1.X "csatában" egyértelműen az 5.1.X a jobb. Már csak az üzemidő szempontjából és az 5.0 durva bugjainak kijavítása okán is. Ezért fáj a piciny lelkem, hogy a MIUI miért (
) 5.0.2 alapú még mindig a K3 Note-ra?
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1745 üzenetére
Jó az 5.1 én úgy vettem észre gyorsabb, mint az 5.0. El szoktam olvasni mindig hogy hogy kell felrakni, de most a System Updates alkalmazással töltöttem le, ott pedig nem volt semmi írva, legalábbis én nem láttam.
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1736 üzenetére
Köszi!
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1734 üzenetére
Oké, akkor ez jó lesz nekem. És az alap romot honnan tudom leszedni? Akkor ez csak egy update, ugye?
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #1607 üzenetére
Nekem egy 20-30 perc játék közben eléggé felmelegszik nexus rommal.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #1543 üzenetére
Én nem csak tokot, hátlapot is rendeltem hozzá feketét, mert tőlem a színes telefon teljesen idegen (emlékszem a '80-as évek piros, narancs, zöld, fehér színű tekerőtárcsás készülékeire, már azok sem nyerték el a tetszésem). Így a másodpéldányként már eleve fekete került megrendelésre.
-
hbooo
csendes tag
válasz
fehermokus #1534 üzenetére
6 -osat. ez a legutolso ha jol tudom.
link: [androium]
(csak kiegesziteskent: en a hangoutsal szenvedtem, nem kaptam notifot, ha extra raneztem akkor ott volt.) -
hbooo
csendes tag
válasz
fehermokus #1532 üzenetére
szerintem ez nem 5.1 függő.
en is cuocot hasznaltam, es hasonlo problemam volt.
Valtottam Androium-ra (az is 5.1-es) es nincs ilyen hibam. -
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #1464 üzenetére
Ja, ez nálam is jelentkezett az ébresztős programot, folyton kilőtte, erre elsőre a miband tűnt megoldásnak, később pedig az vezetett eredményre, hogy benyomtam rendszerrel együtt indulónak. Nálam így működött a vibeui alapú romokon.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1457 üzenetére
Nem teljesen igaz az amit írsz. A leglényegibb dolog az a telefon microUSB aljzata és az ahhoz tartozó töltésvezérlés. Ezek gyárilag az USB 2.0-nál nagyobb áramerősséget képesek felvenni. De van egy maximális érték, mondjuk 1,5A. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy egy 1A-s töltővel óránként 0,5A erősséget "vesztesz egy 1,5A töltőfejjel szemben. Ugyanakkor egy 2A-s töltőfej hiába tud 5V-on 2A-t, ha az aljzat csak 1,5A-t tud felvenni. Ergo nem fogja tudni gyorsabban tölteni a 2A-s fej a 1,5A-snál.
-
reki73
csendes tag
válasz
fehermokus #1457 üzenetére
Köszi a válaszokat. Közben én is körbeérdeklődtem a kollégákat és a hasonló nagy kijelzős, FHD-s készülékek mind így működnek. Szóval ez van, ezt kell szeretni
, de azért megnyugtató, hogy nem csak az én készülékemben van a hiba.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
fehermokus #1408 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat.
Igen elég jó vételnek tűnik. -
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1408 üzenetére
Azért a sokat emlegetett 800Mhz-es FDD-LTE 4G sáv hiányát említsük meg. Bár ahol az éppen nincsen, ott többnyire van 3-3,5G.
Másik PH kollégának: fenti mobilnet problémára csak azt tudom javasolni, hogy az APN-t mégegyszer csekkold le ha Vodafone. Mert az ha jól tudom megint változott kicsit.
-
blade4
aktív tag
válasz
fehermokus #1402 üzenetére
Köszi!
A MiUi nem nagyon bejövős nekem.
A másik fajtából tudnál linkelni nekem egyet ami jó?
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #1357 üzenetére
Más ötletem sajnos nincs ez ügyben, sorry.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #1353 üzenetére
5.1-es Cuoconál ugye máshogy néz ki a futtatott programok listája. Szóval hosszan nyomod a home gombot ekkor előjönnek a programok és felfelé húzva bezárod, lefelé pedig lakatolsz,így elvileg a memóriában marad, amit szeretnél. Azt hiszem a Miuiban is van ilyen.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #1351 üzenetére
És ha "lelakatolod" az adott programot? Akkor is bezáródik? Gmailt, vibert, instagramot, facebookot én is használok, de nem vettem észre ilyen leállítgatást.
-
kerjefliki
csendes újonc
válasz
fehermokus #1334 üzenetére
Még nem tettem fel, azt írják, Flashtoollal kell. Utána root -» twrp/cwm -» install google cuccok ?
-
subidubi76
csendes újonc
válasz
fehermokus #1329 üzenetére
köszönöm szépen megpróbálom hátha nem lesz tégla...
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #1317 üzenetére
Külön kell aktiválni a 4G-t telekomnál, nekem is ez volt. 1 napig nyomogattam a telefont, egyszerűen nem akart felmenni 4G-re. Bevittem Tpontba, 1 perc alatt beállították. Pedig előtte egy héttel adtak új SIM kártyát. Amúgy ha belépsz telekom oldalán meg tudod nézni mid van most. Rögtön mikor kijöttem Tpontból, mértem egyet speedteste, 101 megabitet mért Corvin közbe
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1317 üzenetére
Magának a SIM kártyádnak is aktivált 4G-s kártyának kell lennie. Én még azt is el tudom képzelni nálam, hogy a Vodafone-nak röpke 1,5 hónap kellett ahhoz, hogy a 4G-ként adott SIM-et aktiválja... No comment.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1312 üzenetére
A TD-LTE az a kínai (ázsiai) frekvenciás LTE sávok támogatását jelenti. Az FDD-LTE pedig az, ami EU-ban és USA-ban használatos. Phoenix rom van a telefonom. Tegnap egy Oukitel K4000-es telóba tettem mind a két sim-et. Ott rögtön jelezte a Vodafone, hogy 4G. M areggel visszatettem és délután 6 óta 4G-t is jelez. Nem mindig, de végre van, amikor igen.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #1303 üzenetére
. Ezt a lehetőséget én nem is mertem megemlíteni;-).
-
kovjoe
aktív tag
válasz
fehermokus #1272 üzenetére
Igen
. Esetleg mtk engineering mode.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
fehermokus #1228 üzenetére
Én Nillkin 2A töltőt vettem hozzá, untam, hogy a gyári töltő állandóan kirázódik az adapterből. Remélem lassan betölt kb. 20 perce dolgozik.
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #1192 üzenetére
Megosztod velem Androium alatt hogy müködött a LED? Vagyis tisztázzuk nálad mit jelent, hogy müködik
-
DDKing
csendes tag
válasz
fehermokus #1192 üzenetére
ota van, csak nem a beállítások között hanem egy system updates program végzi ami fent van a telefonon. nemrég frissült is.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1123 üzenetére
Igazából nem érdekel az értesítő led. A Lenovo is szánalmas ezen a fronton. Kisebb gyártók hasonló hardveres telójában van gombvilágítás, rgb led, ujjlenyomat olvasó... Szóval nem értem hova spórolt a Lenovo ezekkel. Az meg egyenesen ciki, hogy bugos a red-green ledje, optimalizálatlan a kamera szoftvere, tele van bloatware-vel a gyári OS és tuti van amit kihagytam... Más rommal a kamera fényévekkel jobb, a videózás és fókuszálas is ok, nincsen bloatware vagy kevesebb, de törölhetőek. Szóval a Lenovo cumis kisgyerek android/rom fejlesztés terén...
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #1088 üzenetére
Hmm... Akkor nem sokban különbözhet a két rom.
Bár az enyém angolul indult és multi. Magyar nyelv van illetve Play is. A kamera eddig MIUI-hoz képest egy nagy LOL. De majd holnap szép időben is csinálok pár képet.
-
gps76
őstag
válasz
fehermokus #1065 üzenetére
A energiatakarékosság nincs véletlenül bekapcsolva,mert ott írva van a háttérban futó dolgok korlátozása?
Nekem délelőtt sikerült a javított 1540 rom-ot letölteni,de felrakni már nem volt időm. A google dolgok javításán kívűl van valami más is amihez hozzányúlt?
Én még a "beteg" rom-ot használom,a legkisebb gapps-ot raktam rá,nincs vele gond. Ezt az email meg nem érkezés dolgot megfigyelem jobban. -
divan
őstag
válasz
fehermokus #1065 üzenetére
Ezt a lekapcsolgatást én is tapasztalom. Én még az 5.0 alapút használom. A K9-et állítottam be céges e-mail kezelésre, ami jól is működik, egy ideig. Majd egyszer csak nem jönnek a mélek. Ha elindítom manuálisan, utána minden megy rendesen egy ideig. A sima alap google mail szolgáltatás is jó volt nekem, csak az nem kompatibilis 5.0-tól felfelé. Emiatt a Gmailt állítottam be erre, de az néha leáll. Szóval van még tennivaló.
-
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #1017 üzenetére
Nexus alatt mukodik, de CWM alol kell hozza telepiteni egy Xposed Framework-ot is.
-
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #877 üzenetére
De negativ vagy.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #776 üzenetére
Tudod ez engem most már nem tud érdekelni. Szerettem volna a topikot egy kicsit magasabb színvonalra emelni. De nem fogok mindent egyedül csinálni. Ezerszer leírta mindenki (szerinte) melyik a legjobb rom és hogy azt ajánlja, de mondjuk jó lenne az először ide tévedő emberke figyelmét (akinek még nincsen K3 Note-ja) megragadni. És bizonyítani neki, hogy érdemes ennek a közösségnek a tagjává válnia. Mondom, majd itt mindenki megoldja maga. Nekem sincsen tengernyi szabadidőm, mégis napi 20 privátra készséggel válaszolok...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
fehermokus #773 üzenetére
Akkor nem RGB LED van a telefonunkban, hanem csak egy piros meg 1 zöld. Valószínűleg.
Más. Feltettem a ROW ROMot, és nem hajlandó felmenni a TWRP. Mindig a gyári recovery fogad, pedig fastboot és SPFlashTool is megvolt.
Bónusz kérdés: SD-re hogy tudok írni? Az előző ROM-ban tudtam adni hozzáférést, ebben semmi. -
gorkmc
tag
válasz
fehermokus #764 üzenetére
A sokunk által használt és szeretett stabil ROM-ban szerencsére nincsen semmi baj az értesítési LED-del és a fotók is jók. Ezért is ajánlottam, hogy felkerülhetne a téma összefoglalóba az ajánlott ROM-ok közé.
@fehermokus: Hol és hogyan állítottad be a színes LED-eket? Nálam minden értesítés zöld. Ami nem baj, de ha lehet még rajta finomítani az jó lenne.
Nekem is megérkezett az iPaky tok fekete/arany színnel. Az arany visszafogott szerintem, nem hivalkodó (lehet, hogy nem is az arany a legjobb színmeghatározás rá). A tok maga jól körülfogja a készüléket, védi az oldalait is ami fontos szempont volt. Így már lett súlya a készüléknek és a mérete épp határeset az egy kézben foghatóságra. Az asztalon hagyva jól hallhatóak az értesítések (jobban mint tok nélkül). A fogása stabilabb lett a készüléknek a recés gumi hátlap okán, nem olyan csúszós, mint a sima hátlappal.
-
gulupeti
senior tag
válasz
fehermokus #762 üzenetére
Én is ezt a romot használom, már ha egyről beszélünk, de, hogy a led színét lehetne állítani, na olyannal nem találkoztam. Elkerülte volna a figyelmemet?
Needromon mintha azt olvastam volna ezzel kapcsolatban - és ezt is tapasztaltam -, hogy az értesítő led működik, minden programmal (de csak zöld színben).Amúgy nekem is nagyon bejön ez a rom (erről beszélek, csak, hogy biztos egyről beszélünk és a később ezt olvasóknak), ahogyan már korábban is írtam, de 5-6 nap működés után azért egy újraindítás jót tett neki.
Amit még észrevettem a rommal kapcsolatban és még nem is jeleztem itt a fórumon sem, hogy ha HDR fényképet készítek, majd ezután megnézem a galériában és a nyíl gombbal visszatérek a fényképező alkalmazáshoz, akkor 4:3-as képarány fogad, nem minden esetben, de tízből kb. öt alkalommal biztosan. A HDR funkció ki-bekapcsolása megoldja a problémát. Nem túl nagy probléma, együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged