- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
Ezt többek közt én (is) tapasztaltam ezzel a ROM-mal is. Mintha több órás inaktivitás után eldobná a szinkronizációt, vagy még inkább mintha memória nagytakarítást tartana a telefon és ennek esik áldozatul a háttérben futó Gmail stb.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez ennek a 1552-es ROM-nak a baja és nem magának az Android 5.1-nek a "feature"-e. Más 5.1-es ROM-okkal is tapasztaltam sajnos.
MIUI-val is megnézném, de azt mondtátok, hogy nincs 5.1-es MIUI.Amúgy faxa a 1552-es. 3.0-ás VIBEUI alapú. Mindent tud amit a gyári ROM, de gyorsabb és nincsen benne bloatware. Pl. megy az értesítési LED, dupla koppos bekapcsolás, automata telefonhívás rögzítés stb. Fullos, designos, nagy, de 1GB memória szabadon marad.
-
fehermokus
aktív tag
Nem a telefontól függ, hogy hány amperrel tölti az akksit, hanem a töltőtől. Legalábbis az nagyobb hatással van az eredményre. Nekem 2 amperes autós töltőm van és nem merül az akksi navigálás közben, sőt nagyon lassan töltődik. Emiatt hiába cserélnél rom-ot, hasonlóképp működik mindegyik.
Egyébként a számítógép USB 2.0-ás portján 0,5A áramot engednek maximum. Ez általában még kevesebb szokott lenni laptopoknál, hogy ne terhelje túl az egyébként is 100%-ra járatott pici töltőjüket. Kiszámolhatod, hogy 3000mAh akksihoz 400mA-es töltéssel közel 7 óra szükségeltetik, ha nincs teljesen lemerülve. Ehhez a telefonnak semmi köze sincs ez innen csak matek.
USB 3.0-nál több áramot adnak, ha onnan töltesz gyorsulni fog a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest