- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
Ezt többek közt én (is) tapasztaltam ezzel a ROM-mal is. Mintha több órás inaktivitás után eldobná a szinkronizációt, vagy még inkább mintha memória nagytakarítást tartana a telefon és ennek esik áldozatul a háttérben futó Gmail stb.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez ennek a 1552-es ROM-nak a baja és nem magának az Android 5.1-nek a "feature"-e. Más 5.1-es ROM-okkal is tapasztaltam sajnos.
MIUI-val is megnézném, de azt mondtátok, hogy nincs 5.1-es MIUI.Amúgy faxa a 1552-es. 3.0-ás VIBEUI alapú. Mindent tud amit a gyári ROM, de gyorsabb és nincsen benne bloatware. Pl. megy az értesítési LED, dupla koppos bekapcsolás, automata telefonhívás rögzítés stb. Fullos, designos, nagy, de 1GB memória szabadon marad.
-
fehermokus
aktív tag
Nem a telefontól függ, hogy hány amperrel tölti az akksit, hanem a töltőtől. Legalábbis az nagyobb hatással van az eredményre. Nekem 2 amperes autós töltőm van és nem merül az akksi navigálás közben, sőt nagyon lassan töltődik. Emiatt hiába cserélnél rom-ot, hasonlóképp működik mindegyik.
Egyébként a számítógép USB 2.0-ás portján 0,5A áramot engednek maximum. Ez általában még kevesebb szokott lenni laptopoknál, hogy ne terhelje túl az egyébként is 100%-ra járatott pici töltőjüket. Kiszámolhatod, hogy 3000mAh akksihoz 400mA-es töltéssel közel 7 óra szükségeltetik, ha nincs teljesen lemerülve. Ehhez a telefonnak semmi köze sincs ez innen csak matek.
USB 3.0-nál több áramot adnak, ha onnan töltesz gyorsulni fog a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest