- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehermokus
aktív tag
Azt hiszem a csirkelábas dolog alatt az eredeti recovery-be való belépést értette, ami tele van kínai betűvel
. Lehet nem ismeri a kolléga a hivatalos belépést eme üzemmódba.
Belépés a recoverybe: összes gomb (3db) egyszerre megnyom és nyomva tart, míg be nem jön a twrp/cwm. Csak hangerő fel + power, akkor az eredeti rec.-be jutsz. - ja ezt az előző kollégának szántam
.
-
Dominó85
addikt
A lényeg, hogy olyan romot keress a barátnődnek a telójára, ami rootolt, minimal Gapps van rajta és bloatware (kéretlen aplikációktól) mentes. És mivel nő az illető, ne fosszad meg a "Selfizés" örömétől sem. Így valami kigyalult VIBE UI 3.0 5.1.1 rom lenne neki az igazi. De ezek csak tippek. Az pedig rajtad áll, hogy a bejáratott módon CWM/TWRP-t teszel-e fel vagy a root managert használod.
Más:
Csupán egy ötlet. Aki tudja hol lehet olyat kérni, hogy egy PH-s az adott topik gazdája legyen, az kérem jelezze felém. Illetve ezúton jelentkeznék Topik Gizdának és természetesen várom a kihívókat is.
-
divan
őstag
Mondjuk mostanában a követéssel vannak inkább gondjaik. Én is rendeltem tőlük egy (nem K3 Note, egy jóval olcsóbb fajta) telefont, EU-s raktárból. Már egy hete processing volt a státusz, már én is a reklamáláson gondolkoztam, amikor egyszercsak megérkezett. Miközben a státusz még mindíg processing volt. Nekem eddig még nem volt rossz tapasztalatom a Tinydeal-al, pedig elég sok mindent rendeltem már tőlük. Mondjuk ezt a bankkártya, személyi követelést nem igazán értem, lehet, hogy egy ilyen után én is megszakítanám velük a kapcsolatot.
-
gulupeti
senior tag
Tavaly Tinydealről vagy Pandáról volt egy DHL-es rendelésem Kínából!!, melyet kedd hajnalban megrendeltem és csütörtökön a kezemben volt a készülék.
Persze tudom, hogy ehhez az is kell, hogy ne üljenek a rendelésen egy hetet, plusz a bolygók együtt állása meg minden, de azért nem lehetetlen. Ha 1-2 napon belül feladják a csomagot, akkor karácsonyig tuti, hogy megérkezik, mivel a DHL hétvégén is dolgozik.
-
Turcy086
tag
Sajnos el kell keseritselek, nem fog ideérni karácsonyig...
Én -szerintem tök mindegy melyik oldalról- vettem két karperecet, DHL-es quick postot kértem, ami 4-7 munkanap. Az oldal korrekten fel is adta, küldte a trackinget. Ez volt december 4-én. Akárhogy számolom a hetedik munkanap tegnap azaz 15-én járt le és a lekérdezésnél 17-et írnak várható szállításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest