- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #461 üzenetére
A macerás az, hogy minden részleg saját kis hálózati meghajtójára külön-külön állítanak be olvasási/írási jogokat. Alapvetően mindenki csak a saját részlegéhez, vagy annak csak egy kisebb részéhez kap jogokat, a többihez nem. Tehát ha te elmész valahova, akkor más gépéről a saját hálózati meghajtódon található fájlokat nem fogod elérni.
2 megoldás van: vagy viszed a laptopod, vagy elküldöd az adott fájlt emailben... egyik sem túl elegáns.
A belső háló nincs kifelé publikálva, és akár otthonról is elérem VPN-en a belső hálót, de akkor is csak azt a részét, amihez az én felhasználómnak joga van. De abszolút nem erről írtam, szerintem itt kicsit félreértettük egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest