Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
Hunt3r22 #440 üzenetére
Hát igen, az áruk kicsit engem is riaszt. A másik meg hogy a 950XL hátulja sokkal jobban tetszik (főleg a fekete Mozo hátlappal) mint a 950-é, de nem akarok 5,7"-os telefont. Bár a 950 hátulját sem mondanám rondának, viszont nekem úgy tűnt az eddigi videók alapján, hogy a 950 kijelzőjének közvetlen műanyag kerete fényes fekete (kb. 1-2 mm), nem matt fekete, ami szvsz elég gagyi hatást kelt. De az áruk miatt valószínűleg úgysem veszem meg egyiket sem idén, szóval van még idő dönteni
@Assdak
A Continuum szerintem leginkább az üzleti szférában tarolhat, telepített dokkokkal. A héten terjesztettem az igét a munkatársaim körében, hogy milyen jó lenne, ha úgy járhatnánk mi is megbeszélésekre/prezentálni, hogy nem viszünk magunkkal laptopot, csak egy telefont, azt meg rádugjuk a telepített monitorokra, és mehet is a prezi. Mindenki egyetértett vele, hogy baromi jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest