- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #503 üzenetére
Hála istennek.
Bár nem hiszek benne.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #500 üzenetére
Jepp, szerinted akkor egy játék fejlesztése kizárólag a grafikáról szól és ezen alkalmazások nem tartalmaznak erőforrás kritikus megoldásokat. Megvilágosodtam
Muszáj még mélyebbre ásnod magad, nem lenne elég elismerned, hogy nem értetted meg, hogy miről írtam és azóta teljesen vakvágányon haladsz?
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #498 üzenetére
"A kommented háromnegyede másból sem áll, mint a hazugságokból és hozzá nem értés jeleiből."
Ezt éppen te írod?
"Az okos oprendszerek egyik legalapvetőbb tulajdonsága, hogy a konkrét hardvereket elfedi és magasabb API-kon kell kell programozni."
Az, hogy a szoftverek egy HAL-on keresztül érik el a vasat az nem ugyanaz, mint hogy virtuális gépen futtatjuk az alkalmazásokat. Ha lehet ne próbálj ködösíteni, nem áll jól még neked sem.
"Te pedig odanyögsz egy olyan kolosszális baromságot, ami szerint ezekszerint például a Windows se lenne rendes OS mert eltérő hardverplatformokon fut."
Megmutatnád hol írtam én ilyet?
A Windows-os alkalmazások x86-os platformra íródnak, az Androidos alkalmazások meg egy virtuális környezetre, ezért nincs jelentősége, hogy a rendszer ARM-on, vagy akár x86-on fut.Sajnálom, hogy még ma is ilyen blődségekkel szennyezed a fórumot.
"és hogy ezt az egészet az NDK-s kérdésre sütötted el, jól látszik, hogy fogalmad nincs hogy mi az egyáltalán, hogy működik és mire jó"
Gondolom a fejlesztők is teljesen tudatlanok, hogy az NDK-t főként játékok fejlesztéséhez használják.
"Mert ha tényleg értenél hozzá, nem is beszélnél ekkora hülyeségeket, és nem is egy fórumon való trollkodás tenné ki a szabadidőd háromnegyedét, ebben biztos vagyok."
Ez gondolom beismerés volt a részedről, hisz amint látjuk az időd jelentős részét itt töltöd trollkodással és olyasmiket írsz, amire már jó néhányan reagáltak, hogy igencsak zöldségek.
"Ha látom, hogy képben van, szívesen elbeszélgetek bárkivel"
Már többször és többen rávilágítottak, hogy sajna te nem vagy képben, de látom ezt képtelen vagy elfogadni.
------
Tudod én nem nagyon kedvelem az Androidot, de ennek technológiai okai vannak és nem érzelmi, sőt ettől függetlenül is együtt tudok élni és használni ilyen eszközöket..
De az a fanatikus gyűlölet és frusztráltság, ami belőled árad, ha megnyilvánulsz bármikor Apple témában, az egyszerre komikus és döbbenetes.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #482 üzenetére
"Nyilván nem ilyen értelemben való natívságról van itt szó (sokkal inkább arról, hogy kifejezetten arra a platforma írt alkalmazásokat képes futtatni)"
Tekintve az Android eszközök eltérő hardverplatformját, sajna ez is bukik.
"de az Android NDK miatt (amiről ezek szerint szintén nem hallottál) ilyen értelemben is természetesen tud natív cuccokat futtatni"
Persze hogy tud, egy 3D-s játék picit érdekes lenne java-ban
de nem ez a jellemző az alkalmazások zömére.
"A többihez meg: iOS-en pedig cserébe nem is fogsz tudni egy csomó fajta programba futni, mert maga a rendszer inkompetens hozzá."
Ez persze ebben a formában nem igaz.
Annyi az igazság, hogy létezik egy korlát, ami az ilyen felhasználást akadályozza.
Ha ezzel a korláttal együtt tudsz élni, akkor hagyod ahogy van, de ha kellenek a rendszert is módosító megoldások, akkor a korlát ledönthető és szabadon alakíthatod az egész rendszerszoftvert, ahogy akarod."Android-on a nyíltság miatt, aminek szinte csak előnyeit tapasztalom nap mint nap"
Bocs, de nem nagyon tudnál mondani olyat Androidon, ami iOS-en nem valósítható meg, fordítva viszont van bőven erre példa a hiányos alkalmazáskínálat miatt.
"Egy okos operációs rendszertől elvárom a minden program egyenlő elvet"
Akkor lehet, hogy a Windows 8 sem lesz már a te kedvenc OS-ed és az ICS utáni Android sem (ha időben végeztek volna a fejlesztésekkel és minden belekerül az ICS-be, amit eredetileg terveztek, akkor már azt is utálhatnád).
Egyébként egy Unix rendszerben eleve nem létezik olyan, hogy minden program egyenlő.
(Több szempontból ez az Androidra sem igaz.) -
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #481 üzenetére
Lemásolás az lenne, hogy ha ugyanazt tudná mint a voice talk, viszont a Siri sokkal de sokkal többet tud. A gyakorlati használatról pedig nem a reklám videót kell megnézni hanem azt amikor a gyakorlatban bemutatták.
És androidra van a marketen ilyen alkalmazás? Lökheted a süket dumát a Siri akkor is messzemenően lekörözi a voice talkot. Az lényegtelen, hogy a rendszer része vagy nem, mivel jelenleg androidra sincs működő megoldás a marketen. Mondtam már majd ha lesz ilyen minőségben akkor jöhetsz verni a melledet. -
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #476 üzenetére
"Egyébként az okostelefon fogalma annyit jelent kb, hogy a telefonon natív módon futtathatók programok, ami elég tág fogalom."
Akkor a droid nem is az?
A Dalvik virtual machine megoldás miatt kissé sérül a natív mód
"minden utólag feltett program nagyon erős korlátok közé van szorítva, és a rendszer igazi bővítésére nincs semmilyen lehetőség, csak arra lehet hagyatkozni, hogy majd előbb-utóbb beépítik egy OS frissítésbe, amit akarsz."
Cserébe nem is fogsz kedves SMS küldözgetős trójaiba futni, nem fog beragadni egy rosszul megírt alkalmazás és meríti le a készülékedet, de nem is nagyon képes egy alkalmazás kiakasztani a rendszert, hisz nem is fér hozzá. Mivel ezek a készülékek elsődlegesen mégiscsak telefonálásra valók, így ez teljesen rendjén is van.
Nem kívánom neked, hogy vészhelyzetben kelljen szembesülnöd az Android kevéssé megbízható voltával.
A nagy nyíltságba belefagyó, lemerülő készüléken adott esetben az életed múlhat, vajon akkor is örülnél neki???Tudod nekem nem attól okos egy készülék, hogy barkácsolhatom a rendszerét, aztán barkácsolhatom az egészet újra, mert valami elcsesződött, hanem attól, hogy el tudom végezni a munkám vele és minden számomra szükséges alkalmazást megtalálok rá, mégpedig kiemelkedő színvonalon. Ha neked a készüléked nem eszköz, hanem hobbi, akkor mond azt és tiszteletben tartom, de az emberek zöme mint már írtam nem hobbit akar vásárolni, hanem egy eszközt, ami működik.
-
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #470 üzenetére
Valóban te értelmesen próbálsz beszélgetni, elnézést kérek az itt megjelent összes fórumozó nevében hogy nem érnek fel a te tökéletes gondolatmenetedhez!
Vedd már észre hogy marhára semmit nem jelent az hogy neked 150programod van, és volt iphone-od is. hurrá. senkit nem érdekel. elvakultan írogatsz valótlan, fejedből kipattant dolgokat, aztán mikor valaki rákérdez egyből ő a hülye.
Az meg hogy nem vagy olyan kommunikációs szinten hogy normálisan vitatkozni tudj, akkor nem kellene, próbálsz értelmesen ''beszélgetni'' csak nem tudsz. Valóban jobb lesz ha hagyjuk.
-
Everman
addikt
válasz
"Hát még ez apukám! Gyakorlatilag ennyit mondtál most"
Már más is rávilágított, hogy igen rossz irányba haladsz ezzel a gondolattal...
"Mutasd már meg légyszíves, hogy hol kérdezett rá bárki."
Fél tucat kérdőjel neked mit jelent?
"Messzebb nem is lehetnél szinte az igazságtól (mint általában) ugyanus több, mint 150 programom van a telefonomon."
A mennyiség nem jelent minőséget. Ebből mennyi a gagyisztikus widget, taskmanager és egyéb frenetikus segédprogram és mennyi a valóban hasznos alkalmazás?
Speciel és elég sok témakörben nem találtam droidon megfelelő alkalmazást, még akkor sem, ha az eddig iOS-en használt programnak volt droidos portja. Mert ezek meglepő módon sokkal kevesebb funkcionalitással bírtak és gyakran igencsak instabil megoldások.
Persze naptár widgetből, taskmanagerből, live wallpaperből és hasonló haszontalan kacatokból van több tízezer a Marketben, de sajna ezek engem pont nem érdekelnek
"Asszem most jutottunk el akkor oda, hogy annyira nem tudsz semmit hozzászólni a témához, hogy már meg sem próbálsz értelmesen beszélgetni. "
Tekintve, hogy te 0 ismerettel szólsz hozzá, ezen nem is csodálkozom.
Legalább elolvasnád, hogy mi az a Siri, vagy megnéznél pár videót róla, akkor nem hasonlítanád a Samsung hangvezérléséhez, amihez hasonló már évek óta a legtöbb készülékben elérhető.Tudod nem mindegy, hogy adsz egy parancsot, hogy hívja fel a készüléked a barátnődet, hisz ezt még egy filléres Nokia is megteszi, vagy egy olyan kérdést, hogy holnap kell-e esernyőt vinnem, ha Pestre utazom, vagy mennyi liszt kell az éppen készítendő süteménybe, megért a készülék és pontos választ is tud rá adni.
Az egyik esetben egy előre eltárolt parancskészlet alapján végrehajt egy utasítást (erre eddig is képes volt az iOS), a másik esetben valós szóbeli párbeszéd jön létre ember és gép között. Az, hogy emellett lehetőség van szóbeli irányításra és szövegek diktálására, az csak hab a tortán.Ha ennek a jelentőségét képtelen vagy felfogni, mert ennyire eltakarja a tisztánlátásod a zöld kukásdroid búrája, akkor tényleg nincs miről vitáznunk.
-
llaszlo
veterán
válasz
Miért te tudod , hogy mit beszélsz? Akkora hülyeségeket írkálsz, hogy az már fáj. Az ismereteid meg eléggé hiányosak.
A voice talk továbbra is egy kezdetleges vacak a Siri-hez képest. Bár kétlem, hogy ezt felfogod valaha is mert annyira elvakult vagy. Bár a korábbi regedtől már megszokhattuk. Na meg más apple fórumra is mész trollkodni csak azért regisztrálsz. Elég perverz örömeid vannak. -
cLeanLess
tag
válasz
qpwoeiruty #467 üzenetére
Na ja, mert ez is egy korrektül megfogalmazott válasz volt. Érv-ellenérv szerkezettel, konkrétumokkal,indoklással. Ne nevettesd már ki magad.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #436 üzenetére
"3-4 év óta, kezdetektől van. Epic fail."
Az az epic fail, hogy úgy válaszolsz, hogy fingod sincs, hogy miről van szó
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #422 üzenetére
"A sok kérdőjel helyett máskor kicsit utánanézhetnél a dolognak és akkor talán nem állna fent annak a gyanúja, hogy totál inkompetens emberrek vitatkozok"
Jah, blablabla... Ez valóban komoly érv. Mondasz valami blődséget, amit senki nem ért rajtad kívül és ha rákérdeznek, akkor leszólod a kérdezőt.
Jó taktika, csak kissé nevetséges
"Androidra pedig gyakorlatilag már minden kijött, ami anno iOS-en tetszett"
Elég kevés dologra használod a készülékedet ezek szerint. Még hogy smartphone hahaha..
-
Xero
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #374 üzenetére
Leírtam.
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #436 üzenetére
Csak kérdés, hogy az mennyire használható és jó minőségű a valóságban. Mert nagyon szép a reklám, de az mindig hazudik. A keynote-on meg élőben is jól működött a Siri.
Szerk: Ahogy nézem a Samu megoldása jóval korlátozottabb és kezdetlegesebb a Sirihez képest. Kb köszönő viszonyban sincs vele. Már megint a minőségbeli különbség a SW-nél.
Pont ahogy a többinél is. Igen van benne az a funkció csak bugos nem használható igazán meg szar stb stb stb. Inkább ne legyen meg egy funkció mint hogy normálisan használhatatlan legyen. A Voice talk arra a pár dologra használható, de a Siri messze túlmutat azon.
Szóval ilyen app még mindig nincs androidra.Remusz azt a baromságot meg honnan veszed, hogy csak amcsi akcentussal működik?? Már megint ilyen kurva okosat mondtál, de még életedben nem láttad a cuccot. LOL
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #414 üzenetére
smartphone szerintem azt jelenti: alkalmazások hadseregével bővíthető a tudása. ez adott...
- okostelefon számomra kell, mert csak néhány a sok közül: útközben emailek intézése, ritkán navigálás, plusz előbb-utóbb fejleszteni is szeretnék rá... (tuti lefejelnék valami oszlopot közben)
- reklám? azmiaz?TV-t nem nézek lassan évek-óta, utcán lévő sokszor bugyuta reklámokon röhögök. neten meg alap, hogy blokkolok minden reklámot. nekem a tartalom kell.
David75: már kipróbáltam, kezd alakulni... de butácska...
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #414 üzenetére
"Akinek smartphone kellett, az nem is igazán lehet elégedett egy iPhone-al, mert az nem is igazán smartphone, ugyanis ott nem érvényesül a "minden program egyenlő" elv"
???????????
"És ezzel remélem megválaszoltam a "mitől nem smartphone egy iPhone?" kérdést is."
Max zöldségeket beszéltél
Egy smartphone a rá fellelhető, minél sokrétűbb, jól használható alkalmazások révén lesz igazán smart, amíg ezen a téren a droid jelentős hátrányban van, addig számomra inkább ez a kevésbé okos készülék.
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #406 üzenetére
Hát fél év droid használat után én ezt nem egészen így gondolom, de ez legyen a te véleményed
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #406 üzenetére
márpedig pl. nem kicsi ismerősi körömben elég sokan vannak, akiknek smartphone kellett és lám iPhone lett, és meglepő módon elégedettek.
mitől nem smartphone egy iPhone? attól, hogy nem ROMolható/hackelhető, mint egy droid? mass storage módot is egyre ritkábban használják, mert kb. mindenhol van net így cloud megoldások előnyben. Flash? az PC-n is raklap fos...
BT? fülesen kívül jóazvalamire?
akkor mond meg nekem, hogy miért akarok megszabadulni az Androidtól (Blade) és miért keresek valami olyat, hogy out-of-the-box úgy működik (iOS, de inkább WP7, a Metro UI mocskosul bejön), ahogy a nagykönyvben meg van írva?
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #362 üzenetére
"Jó kérdés, nekem per pill egy sem jut eszembe, ha fordítva teszed fel a kérdést, akkor viszont tudnék mondani egy rakást."
- Copy-paste
- Notify bar
- Hangvezérlés
- Szoftverminőség
- Megbízhatóság
- Rendelkezésre állási idő
- Optimalizáltság/hardverkihasználásstb.
Nem kell sokat gondolkodni
"de ez csak egy a millió agyatlan korlátozásának az iOS-ből ami teljesen használhatatlanná teszi a komoly felhasználók számára."
Az iOS hazájában a jogosulatlan zeneletöltést és másolgatást dollármilliókban mérhető összeggel büntetik. Szerinted valós probléma ez arra?
Mellesleg bármilyen iTunes-al lehet szinkronizálni, ha authorizálod azt, de külsős alkalmazás alá USB-n, vagy Wifin is tudsz áttölteni zenét. Persze gondolom, ezt te is tudod, csak egyszerűbb emlegetni az ilyen félinformációkat, hisz aki nem ismeri a rendszert, az még el is hiszi.
-
libaháj
csendes tag
válasz
qpwoeiruty #394 üzenetére
Valóban az iTunes kicsit zakkant rendszer, én is ráfutottam erre az itt a zene, hol a zene effektre. Rögtön letöltöttem néhány appot, és gond nélkül másolok bármit wifin vagy bt-n keresztül, nem használom az iTunes-t. Ehhez nem kell JB.
-
llaszlo
veterán
válasz
Az illegálisan letöltött zenét. Ezt tegyük hozzá. Nagyon ritka az az eset amikor grabbelt zenéről van szó. Az illegális tartalom másolást meg soha nem fogja támogatni az apple.
-
válasz
Úgy örülök, amikor ilyen önjelölt szakértők magyaráznak olyan dolgokról amiről fogalmuk sincs... Az a maximum 20 perc, amit egy haverod iPhone-ja társaságában töltöttél eddig, tényleg feljogosít arra, hogy leírd a lehetőségeket és képességeket
Ha a másik gépen van iTunes, akkor simán fel lehet másolni az új számot, ha az ember manuális zenekezelést használ (egy checkbox az iTunesban).
Ha nem lenne, de valakinek tényleg ilyen igénye van, jailbreak után ott a PwnTunes, szabványos MTP device-ként látszik az iPhone és szabadon elérhető a libraryje.
-
válasz
qpwoeiruty #390 üzenetére
Meg akinek vallási/anyagi/kitudjamilyen okai vannak a Dropboxszal vagy az emaillel szemben. Érdekesmód én okostelefonokkal veszem körbe magam, de az elmúlt három évben fel se merült, hogy bármelyikkel bárhova BT-n küldjek bármit is.
Nekem bőven elég az A2DP.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #390 üzenetére
BT share-t még csak eszembe se jutott soha, hogy kéne. Weboldalak többsége használható flash nélkül, vagy mert alapból se kell hozzá, vagy mert csináltak mobilverziót (illetve csomó videómegosztónak van már flash nélkül is nézhető verziója). Copy pastet viszont nagyon gyakran használom.
(Mondom mindezt úgy, hogy napi szinten használom a telefonomat, és az "okos" részét többet, mint a "telefon" részét) -
válasz
qpwoeiruty #385 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy iPhone OS 1.x-et futtató felhasználók már gyakorlatilag nincsenek (még a sima iPhone is megkapta a 3.1.3-as frissítést), Android 1.6 és 2.1-2 felhasználók viszont dögivel, mivel a gyártók leszarják őket
-
Remus389
veterán
válasz
qpwoeiruty #379 üzenetére
szoval ez sem jott be...
igen valami konstruktívabbal kéne jönniük mert eddig igen harmatosak a konkrét érvek
hajrá srácok, ne hagyjátok magatok
-
válasz
qpwoeiruty #379 üzenetére
Akkor most kérj meg ugyanerre egy 2.1-et és 2.2-t futtató felhasználót is, telya.
Addig meg valaki mesélje el, hogy lehet hogy az Android BlackBerry klónból hirtelen átalakult az iPhone OS másolatára anélkül, hogy az Apple-re ránéztek volna egyáltalán
Azt hiszem erre nem nagyon szoktatok válaszolni.
-
Xero
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #359 üzenetére
Az Android pedig a Jailbrakelt iPhone-okról ollózta össze. Android még szinte nem is létezett, amikor én már Sbsettingst használtam.
-
llaszlo
veterán
válasz
Aha és hány olyan megoldás van amiben még elmarad az android? Az, hogy benne van egy funkció az még nem jelenti azt, hogy az jobban is használható és jobban is működik. Meg úgy az egész rendszer működését nézve még mindig vannak hiányosságok. iOS-nél is, de az androidnál van, hogy bugyuta és bonyolult megoldásokat használnak. Amik nem éppen előnyt jelentenek.
Akkor már inkább ne lenne benne az a fécsör.Na meg ha már benne volt az androidban az egy dolog, viszont ha valamit tovább fejleszetek és használhatóbb lesz akkor az már nem ugyanaz.
-
Remus389
veterán
válasz
tipikus ferdites, van amiben meg az ios marad el
alapveto dolgokban pl
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #321 üzenetére
Fanboyság=
"Az Ice Cream Sandwhich szerintem szénné fogja verni."
"Az iOS-től pedig hányingerem van ha csak rá kell gondolnom"
Remusz911: Nincs válasz ha már indokolni kell?
-
GALARDO
addikt
válasz
qpwoeiruty #320 üzenetére
Pár kép, szám nem fog meggyőzni.
Én a saját szememnek hiszek, havernak van SGS 2 a tulajdonába, és köszönő viszonyban sincs az SGS 2 kijelzője a valósággal, míg az i4-é igen.Sajnos a saját tapasztalatomat nem tudod befolyásolni.
De mint mondtam, nem mindenkinek egyforma, ha leveszed azt a bizonyos szemüveget, akkor te is látod.
Amúgy volt már a kezedbe i4, vagy csak ez az írás elég neked? Én élek azzal, hogy hiszem, ha látom.Innentől tied a pálya, befejeztem, sajnos te már menthetetlen vagy.
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #311 üzenetére
Nekem meg eggyik rendszeről sincs hányingerem mert nem vagyok fanboy(most épp androidot használok). Olyan meg nincs hogy az ics szénné veri az ios5-öt. Mégis miben?
-
válasz
"Az iOS-től pedig hányingerem van ha csak rá kell gondolnom"
Egy ilyen mondat után nincs miről beszélni, nem kérdés, hogy mélyen elfogult vagy a témában.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Erre mondják nincs két egyforma ízlés. Én még a DHD-mon is MIUI-t használok ami erősen iOS ihlette
-
GALARDO
addikt
válasz
Az iPhone 4 színei pedig semmivel nem állnak közelebb a valósághoz, mint az SGS színei, az egyik kb ugyanannyira túlszaturált (SGS), mint a másik alulszaturált (iPhone 4).
Aha, persze.
Az iOS-től pedig hányingerem van ha csak rá kell gondolnom.
Ugyan ezen a véleményen vagyok, csak nekem az androidtól, főleg amióta van itthon egy.Ennél még a win 6.5 is jobb volt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
qpwoeiruty #306 üzenetére
Kinek mi a jobb. Az SGS2 az értelem szerűen hardverileg jobb az kétségtelen. Bár azért az IPS kijelző közelebb áll a színhűséghez mint a túlszaturált SAMOLED. És persze a full műanyag ház az nem túl jó pont neki. Prémium kategóriában igen is elvárt dolog a minőségi ház.
Viszont felhasználói szemmel szerintem az iOS a jobb rendszer, persze ez köszönhető a nem túl változatos hardvernek is így könnyebb rá optimalizálni.
Persze egy geek-nek talán jobb az Android. -
Blyan
félisten
válasz
Már az SGS volt jobb?
-
GALARDO
addikt
válasz
Az a "szar" egészen máig jobb volt, mint az Apple több, mint kétszer drágább, legjobb telefonja
Már akinek jobb volt, de erről vitatkozhatnák napestig, neked az, nekem ez a jobb.
Mivel teljesen más a kettő.
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #112 üzenetére
Erre már válaszoltam fentebb...
#106/2
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #108 üzenetére
Arról van szó hogy annyira korlátoltak nem lehetünk hogy direkt haterségből nem vesszük figyelembe hogy az iphone direkt szolgáltatónál érdemes megvenni és hogy ne vedd meg kártyafüggetlenül ezért a független árát a csillagos égbe emelték.
Depression: Azt picco-nak írtam aki azt mondta ő ugyan azt a szolgáltatást 4k-ért kapja amit én 10k-ért csak aztán ő is bevallotta hogy az céges. Mi a gond?
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #105 üzenetére
Értem tehát telefon nélkül ugyan az az előfizetés olcsóbb nem???
Vagy mondok mást nézzük minden telefonnál a független árát mert azzal szopok a legjobban mert mindig az a legdrágább plusz még ugyan úgy fizetem mellé az előfizetést csak így legalább nulla kedvezményt kaptam a telefonra. logikus döntés így telefont venni.
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #96 üzenetére
Amúgy azt még elmondod hogy adva vagyok én aki minden internetezésre képes telefonnal leforgalmazok havi 2gb-t emellett 400 percet is majdnem beszélek akkor hogyan szed be plusz pénzt a szolgáltató hiszen én egy ideos x3-al is ezt a csomagot használom mert erre van szükségen de egy omnia7-el is ezt meg iphone 3g-vel is ezt használtam hm?
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #96 üzenetére
És szerinted a szolgáltató ugyanannyiért kapja, mint aki kis mennyiségben veszi meg és úgy értékesíti? Na ne röhögtess már.
-
David75
őstag
válasz
qpwoeiruty #96 üzenetére
Nem ez csak a te véleményed mivel ha egy cég úgy alakítja hogy szolgáltatónál legyen érdemes megvenni egy telefont és függetlenül irreálisan drága legyen akkor baszhatja az ember a korlátolt nézeteit.
-
llaszlo
veterán
válasz
qpwoeiruty #94 üzenetére
Ha nem lennél ilyen lusta és rákeresnél akkor te is megtalálnád. És nem írkálnál hülyeségeket.
-
Blyan
félisten
válasz
qpwoeiruty #90 üzenetére
Zsúrbubi, azon emberek nagyobb része, akik a célcsoport, mint földrajzilag, mind telefonálási szokásokban, azok előfizetéssel veszik az ájfonjaikat, ergo tök mindegy, hogy függetlenül mennyibe kerül.
Már pedig rablánccal bőven fizethető kategória, ha meg függetlenre vágysz fizesd meg.
Ja, hogy idehaza úgy is drága? Hát kérem, reklamáld meg a hazai szolgáltatónál. -
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #90 üzenetére
"Az előfizetős rabláncas ár semmiképp nem jelenti azt"
Prepaid csomagról volt szó. Ismételt fail.
(Mellesleg valamilyen előfizetést akkor is fizetsz, ha Nokia 3210-et használsz, szóval ezt igencsak fail beszámítani az árba akkor is, ha nem prepaidről lenne szó.)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #88 üzenetére
Mondjuk 6 évvel ezelőtt gondolta volna bárki, hogy az Apple-nek eszébe jut telefont kiadni? Kétlem. Szóval kár abból kiindulni, mi volt eddig. Mondjuk ettől független szerintem is inkább fake. Majd kiderül
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #88 üzenetére
Mint fentebb írtam, már volt ennél alacsonyabb árra is példa. Szóval fail
Az más kérdés, hogy az USA-ban 100 dollárért adott készülék nálunk garantáltan 100 eFt lesz. De ez nem az Apple sara....
-
Everman
addikt
válasz
qpwoeiruty #54 üzenetére
"3G"
Az első készülék olyan szolgáltatónál és országban jelent meg, ahol nem volt ilyen hálózat, így nem is igazán hiányzott a készülékből (csak annak, aki feltörte és máshol akarta használni).
"MMS"
Soha nem mondták, hogy az valami eget rengető újítás, belerakták és kész, én meg soha nem is használtam
"berakható háttér"
Ezt sem ideologizálták meg, megjelent az opciók között és kész. A hiánya nem volt érthető, jogos volt a szidás a hiányáért.
"copy paste"
Várni kellett rá, de per pillanat a legjobb megoldás az összes rendszer között. Sajna a droid clipboard funkciói a kőkorszakot idézik hozzá képest.
"autófókuszos kamera, vaku"
Jogos a pont, bár szeretném, ha az SGS-en lenne csak picit hasonló minőségű kamera, mint az i4-ben. A villámgyors HDR funkciót is szeretném látni más eszközökben.
Az más tészta, hogy itt sem volt tömjénezés magában az autofókuszra és a vakura.
"multitasking"
Mindig is volt, a külső alkalmazások számára lett később elérhető (sokak szerint nem kellett volna).
A megoldás amit az Apple alkalmaz erre a célra kiemelkedő, mert rendkívül gazdaságosan bánik az erőforrásokkal.
Annyira jól sikerült a dolog, hogy a Microsoft a Windows 8-ba is hasonló megoldást épít be."lehúzható notification bar"
Ez érdekes dolog.
Egyrészről iPhone OS-en volt először ilyen megoldás (külsős fejlesztő billentyűzetéből).
Másrészről a droidos notify bar cak annyiban hasonlít erre, hogy az is legördíthető. A megoldások eltérőek és az iOS-es változat fényévekkel jobban használható (mindkét rendszert használom, ég és föld a két lehetőség közötti különbség).Szóval lehet trollkodni itt, de amíg csak olvastál a dolgokról és nem próbáltad élesben, hosszabb ideig, addig kissé viccesnek hat a véleményed.
"Popcorn-t bekészítem, jobb lesz bármilyen komédiánál"
Semmi gond, ha bemutatnak egy 3D-s holografikus kijelzőjű, 8 magos CPU-jú, 16 GB RAM-os hardverszörnyet, akkor is köpködni fognak a kukadroid hívők /mé nincs flash és BT filetransfer/.
Nincs új a nap alatt
Való igaz, a droidok komikus megnyilvánulásai tényleg szórakoztatók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest