- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #486 üzenetére
Az andoroid is másol sok ötletet. Azzal sincs baj. Csak ti képtelenek vagytok felfogni, hogy valami attól, hogy bizonyos funkciókkal rendelkezik attól még nem ugyanaz. A Voice talk kb olyan, mintha a Siri demo verziója lenne.
www.apple.com Szomorú nap ez a mai.
-
cLeanLess
tag
válasz
Remus389 #475 üzenetére
Attól hogy valaki nem hajlandó elfogadni azt hogy valaki alaptalanul hülyeségeket írkál, nem lesz almaboy. Gratulálok neked is a széles látókörödhöz.
#472:Ha ennek a jelentőségét képtelen vagy felfogni, mert ennyire eltakarja a tisztánlátásod a zöld kukásdroid búrája, akkor tényleg nincs miről vitáznunk..
epic!#476:Ez az ami a te elvárásod, és nem a valóság. és ez az ami egy irányelv, és az androidnál sem fog teljesülni 100%ban. Az igaz, hogy ilyen téren az iOS, nem annyira ''szabad'' de az átlaguserek igényeinek 100, a geekek igényeinek nagy százalékát lefedi az amit így tud. cserébe sokkal stabilabb és ugyanazt hozza, minden helyzetben.
Akkor mondd azt hogy nem olyan mint a droid, de ne azt hogy nem okostelefon.mert ez vicces. -
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #412 üzenetére
A Desire sem olyan nagy szám sajnos. Már amikor megjelent is már akkor is gyengébb volt, mint a 3GS. Sajnos max főzött rommal lehet belőle normális telefont csinálni. És ráadásul a gyártó is szarik a telefonra és nincs hozzá SW frissítés.
Amiben jobb a Desire az a kijelző meg, hogy van benne "vaku". Viszont sebességben és használhatóságban kb egál. A minősége nekem tetszik. Bár a hangszórói egy rakás trágyát nem érnek.És még pont te beszélsz az elfogultságról?? Totál elvakult androidfan vagy. Szóval te inkább ne mondd senkire, hogy elvakult.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #417 üzenetére
"akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről"
van, akinek 4" az ideál, van, akinek 3.5"...
"hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl"
és ha én gyárilag szeretnék iszonyat gyorsat, és/vagy szépet? én meg kezdem unni a ROM-olgatást, úgy gondolom, telefon, hardver értem legyen, ne én érte...
játék nem csak Androidon van ám.
na jó, erre legkönnyebb warezolni.
(#415) TheChos3nOne: nemcsak iPhonera nem lenne most pénzem, de WP7-re se.
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #375 üzenetére
"miert olyan rossz az a copy paste androidban?"
- Mert nem működik mindenhol
- Mert ostobán működik a kijelölés (próbálj görgetni egy nagyobb szövegrészben, hogy abban kijelölj egy blokkot)
- Mert csak sima szöveget tud másolni, míg iOS-en bármit (szöveg, formázott szöveg, HTML blokk, kép, videó) -
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #381 üzenetére
Mutass már rá, hogy a te idióta elméletedet milyen konkrétummal tudod alátámasztani!
Meg úgy Karma kérdésére sem tudtál semmi konkrétumot nyomatni. Vagy arra, hogy a google az apple igazgató tanácsában is jelen volt ahonnan bármit le tudtak nyúlni első kézből.
Vajon korábban miért nem foglalkozott a google komolyabban az androiddal és miért nézett ki úgy eleve,mint a BB??
Ezeket sem tudtad megmagyarázni, de mi továbbra is csak a levegőbe beszélünk. -
válasz
Remus389 #375 üzenetére
Hogy jelölöd ki? Odaát a kezdetek óta úgy nézett ki, hogy lenyomtad az ujjad, megjelent a nagyító amivel láttad, hogy hol mozgatod a kijelölést, aztán amikor elengedted megjelent a két szélen egy-egy pöcök, amivel úgy igazíthattad a kijelölést utólag, ahogy jól esett. Persze közben ott a popup hogy cut/copy/paste/stb. És mindez mindenhol egységesen.
Ezt azért mostanra egész jól sikerült lemásolni, de nagyon sokáig volt az, hogy ahány app, annyiféle megvalósítás (pár véglet: GMail app - nincs copy-paste
, böngésző - nincs utólagos korrekció, HTC Sense - a Sense-es felületeken fasza). A jelenlegi állapotot nem ismerem.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #369 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy fényévekkel jobb? És ahogy már írtam pont te beszélsz a levegőbe azzal a sok baromsággal amiket összehordtál egy olyan rendszerről meg egy olyan telefonról amit még nem is láttál.
Most inkább ebédelek nem fárasztom magam veled. Mivel elvakult androidfan vagy így értelmetlen neked bármit is leírni úgyis a saját hülyeségeidet szajkózod meg kiforgatod a szavaimat.
Azt, hogy miben jobb és miben rosszabb azt meg már leírták egy rakás helyen. De éppen elég az, hogy ha vannak olyan funkciói amik jobban használhatóak, mint androidon. Pl a copy-paste.
De hiába írnék bármit is mivel te megrögzött androidfan vagy így teljesen értelmetlen bármit is leírni. És innentől kezdve teljesen hiteltelen vagy. -
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #367 üzenetére
Milyen érvek óvodásak? Az, hogy az apple igazgató tanácsában volt google igazgatói tanácstag?? És így simán minden belsős infóhoz hozzájutott? Vagy mégis melyik. Attól amit leírtál még hülyeség.
Azért szerkesztettem, mert még hozzá írtam ezt azt. És 2005-ben még nevetséges állapotban volt az android. Érdekes módon 2007-ben az iOS bejelentése után kezdtek el komolyabban foglalkozni vele.Érdekes módon 2007 januárjában jelentik be az iOS-t ehhez képest az androidot év végén novemberben. Bár kétlem, hogy felfognád, hogy ez mit is jelent, de azért leírtam.
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #365 üzenetére
Uram isten. Ezt a baromságot mégis honnan szedted? Akkor (2005-ben) még csak valami csökevényes sz@r volt. Eddig is eléggé hiteltelen voltál most csak megerősítetted mindezt, Érdekes, hogy a google-nél akkor indult be igazán a projekt miután az apple bejelentette az iOS-t. És az akkori android még nagyon messze volt az iOS-től. Szóval inkább hagyjuk, hogy ki másol kit. És akkoriban a google és az apple jóban voltak egymással. Volt google igazgatósági tag az apple igazgató tanácsában. Így nem volt nehéz lenyúlni az ötletet.
Mielőtt leírsz ilyen baromságokat legalább utána néznél.Pont te mondod, hogy a levegőbe beszélek?? Te okoskodtál már itt össze-vissza több oldalt egy olyan dologról amit még életedben nem is láttál nem hogy használtál volna.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #353 üzenetére
Tehát a gond akkor az, hogy az i4 túl jó volt. Értem.
Viccet félre téve van logika abban amit mondasz, de ez már inkább a fejlesztők sara. Nekik kell letenni olyan kódokat az asztalra, amik majd kellően kiaknázzák az i4s képességeit.
Anno a kezdetei időszakban 3Gs sem volt olyan látványos különbség a 3G-vel szemben, sokat hasonlítgattam és gondolkoztam a cserén. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Remus389 #349 üzenetére
"ezert nincs az hogy komolyabban belaggol, mert ha egy program fut a hatterben es aktivizalodik azt a masik mag kezeli"
Azért egy normálisabban megírt oprendszerben ehhez nem kéne két mag.Xero
Ezt meg akartam már én is jegyezni, 3GS nem hozott ennyi újítást, mégis mindenki oda volt, hogy húú ez mennyire jó. Most több, nagyobb újítások, és akkor meg csalódottak és nem történt semmi -
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #347 üzenetére
Engem most sem igazán érdekel, hogy mi hajtja. Ez a jelenlegi legújabb iOS eszköz, cserélni kell, így ezt veszem. Egyszerű a képlet.
Mellesleg 3G és 3Gs között még kevesebb volt a különbség. Itt legalább az antenna eltérő, ott csak a hátlapon a felirat lett ezüstösebb.
(#349) Remusz911:A skálázhatóságra én is kíváncsi leszek. Amint a kezemben lesz a cucc megy is rá a dev firm és elkezdem próbálgatni. Bízom benne, hogy nem lesz nagy meló párhuzamosítani az appok folyamatait.
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #347 üzenetére
"loteri kutyat nem erdekli hogy mi van benne ha gyorsan es jol mukodik, megadja az elmenyt"
Ez még mindig igaz, csupán te lovagolsz felesleges dolgokon.
"csak addig volt hulyeseg es felesleges a ketmagos telefon amig sgs2nek volt, most hirtelen de fontos lett"
Majd szólj, ha az Android normálisan támogatni fogja a több magot és lesznek olyan alkalmazások is amik ki is használják ezt a lehetőséget. Onnantól nem lesz hülyeség hidd el.
Eddig sem mondta senki, hogy hülyeség a több mag, csak azt tartották sokan nevetségesnek, hogy kiadnak egy hardvert, olyan OS-el és szoftverekkel, amik az adott hardver lehetőségeit messze nem képesek kihasználni. Kb. mintha megvennél egy 16 magos Xeon-os munkaállomást és egy talpas XP Home-ot telepítenél rá.
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #332 üzenetére
"elarulom az sgs1 es 2 kozt teljesen atdolgoztak a telot, jobb kamerat(ezt is kihagytad) fejlesztett szoftvert, mas chipeket kapott"
A kamera nagyobb felbontást kapott, de ugyanolyan gyenge képességekkel rendelkezik, mint az SGS.
A szoftvert miért is fejlettebb? Az SGS-emen ugyanaz a 2.3.5 fut, mint az SGS II-n.
A más chipen a gyengébb audio hardvert érted?"azert gondolom hogy az apple rokabort huz le mert ez lenyegeben nem uj telefon hanem egy eleg regi amibe raktak par uj alkatreszt"
Jaja, a kinézeten és a kijelzőn kívül lecserélték az egész készüléket, de végül is igaz, csak alkatrészeket cseréltek
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #328 üzenetére
"az apple lathatoan vagy visszatartja a technologiat, hogy lehuzzon meg egy rokabort"
Mégis, te mit tettél volna bele? Milyen technológiát tart vissza?
Két dolog nem került bele a 4S-be, nagyobb kijelző és eltérő design. Minden másban a kor jelenlegi legjobb megoldásait használja.
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #316 üzenetére
"nem hiszem hogy sok olyan program lesz ami a regi i4en akadni fog es 4s kell majd neki, ergo parasztvakitas egyelore"
Mondj olyan alkalmazást, ami akad SGS-en, de SGS II-n nem. Ja, ott rendben van ez a parasztvakítás? Továbblépve, mi az amire az SGS II a kevés és ennyire várod a Prime-ot?
"a "7x gyorsabb gpu", mert nincs jelentosege"
Androidon valóban nem lenne jelentősége, itt viszont már most mutattak alkalmazást, ami kihasználja.
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #339 üzenetére
Te úgy írkálod itt össze -vissza a hülyeségedet, mintha már hónapok óta használnál i4-et meg i4S-t. Csak a levegőbe beszélsz és írkálod a saját ökörségeidet. Mégis honnan a csából tudod, hogy semmi változás nem lesz, hogy ha még a büdös életben nem próbáltad??
Nagyon rühellem az ilyen okoskodókat akik csak trollkodni tudnak és lökik az idióta dumát. -
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #332 üzenetére
Nehezedre esne normálisan leírni a 4S nevét?
Az egy dolog, hogy bizonygatod, az SGS1-2 fejlődést, ez engem hidegen hagyna, de ha már ezt egy iPhone topikban teszed, akkor ne játszd a nagy legényt a becsmérlő név ferdítéssel.Majd ha én is Andorid topicokba fogok járni köpködni, akkor talán megengedheted magadnak, de talán még akkor sem. Most viszont kicsit kulturáltabb mederben próbáld előadni az érveidet, vagy ha ez nem megy akkor maradj csöndben. Egyébként sem kíváncsi a kutya sem a Samsung termékek fejlődésére ebben a topicban.
Remélem így másodjára észreveszed magadat.
-
David75
őstag
válasz
Remus389 #336 üzenetére
1. Egy laikus véleménye nem szakmai vélemény és nekem amúgy sem csak laikus barátaim vannak sőt.
2. Az infinity blade 2-t csak az i4s viszi olyan brutál lett. Keynote-on demózták.
3.Arról az apple nem tehet hogy az i4 is hozza egy sgs2 szintjét sebességben és így nem látsz nagy előre lépést egy i4s-nél...
-
David75
őstag
válasz
Remus389 #334 üzenetére
"ez nem ilyen egyszeru, kezdjuk a kijelzovel ugyebar az is maradt, viszont belul kotve hinnem hogy atrendeztek volna meg lecsereltek volna mindent, maradjunk annyiban hogy nehany alkatreszt kicsereltek de a kulso es belso design, elrendezes valtozatlan, "
Én meg akkor nem hiszem ezt el az sgs1-2-nél. Ha ennyire a levegőben vitázol...
"olyan 3G es 3GS szintu valtasrol van szo, azzal a kaulonbseggel hogy ott legalabb volt ertelme a hardveres fejlesztesnek"
Tehát akkor az sgs1-2 közt sem volt értelme hogy kétmagos lett?
-
David75
őstag
válasz
Remus389 #332 üzenetére
"ne kezdj el jatszani a szavakkal, ugy talalni a dolgokat hogy neked kedvezzen, elarulom az sgs1 es 2 kozt teljesen atdolgoztak a telot, jobb kamerat(ezt is kihagytad) fejlesztett szoftvert, mas chipeket kapott"
itt is változott a kamera sőt ezt itt is lehet mondani hogy a burkon kívül "teljesen atdolgoztak a telot" sőt "fejlesztett szoftvert, mas chipeket kapott"... Megint a levegőbe beszélsz...
"na ki a szorgalmasabb?"
Na és ez kit érdekel? Villogsz vele hogy te a szorgalmasabb telefont veszed?
"azert gondolom hogy az apple rokabort huz le mert ez lenyegeben nem uj telefon hanem egy eleg regi amibe raktak par uj alkatreszt, ettol tobbre kepesek nyilvan"
Szerintem meg simán nem látsz túl azon hogy mindent kicseréltek benne csak a burkot nem.
-
David75
őstag
válasz
Remus389 #328 üzenetére
az apple lathatoan vagy visszatartja a technologiat, hogy lehuzzon meg egy rokabort
Indok? Mit tart vissza pontosan? Ja megint a levegőbe beszélsz?azert nem ugyanekkora elorelepes volt az sgs-sg2 kozt, probalj majd ki egy 4 ass-t az i4es mellett, meg probald ki az sgs1 es 2-t
2magos proci,erősebb gpu. Ennyi az sgs1-2 között a különbség meg ugye más dizájn és +0,3" húha...te kezdted mondani hogy a primeba csak a felbontas no, neked sincs fogalmad, de annyit en legalabbis tudok hogy joval tobbrol lesz szo
Honnan tudod mindenféle találgatásból? hagyjuk már... Egyébként meg te hoztad fel.gyorsabban fejlodik a samu ezt belathatnad, applenel meg rokabort jatszanak es totyorognak mint egy oregapo
Lemaradásból könnyű gyorsabban fejlődni. Hol volt a samsung 2007-ben?Nekem amúgy róka bőr az is hogy csinálnak csak galaxy s-ből 3 fajtát... Tehát ki játszik rókabőrt?qpwoeiruty: én nem írok ilyeneket...
-
Blyan
félisten
válasz
Remus389 #322 üzenetére
MM-s számítási feladatok terén, így jobb? A A5-be pakolt GPU bőven a Exynos teljesítménye fölött van.. .arról nem is beszélve, hogy mindezt nem csak a csilivi 3ds játékok használják ki, hanem gyakorlatilag az egész telefon (köszönhetően a GPU gyorsított GUI-nak).
A böngészők közti különbség, amiről Te beszélsz, a Safari annyit tud, gyakorlatilag az asztali böngészők között is a Chrome a leggyorsabb. Az iOS-5tel meg még nem hasonlítottuk, vagy igen?
-
llaszlo
veterán
válasz
Remus389 #316 üzenetére
"az ios5 pedig termeszetes fejlesztgetes eredmenye csupan"
Ezen jót röhögtem. Gondolom fingod sincs, hogy egy SW optimalizálása és fejlesztése mennyi munka. Tipikus geek hozzáállás amikor csak a HW számít és az SW-t lesz@rjuk.
Nos az apple már nem egyszer bebizonyította, hogy az SW mennyire fontos egy-egy eszköz esetében. Sok sok plusz teljesítményt ki lehet belőle hozni. -
David75
őstag
válasz
Remus389 #316 üzenetére
igen a samu legalabb kiizzadja a a maximumot amire kepesek
Tudod ezt valamivel bizonyítani? Vagy azt hogy az apple nem? De ne vagdalkozással...apple tobbre lenne kepes mint ez a 4s, egy masfel eves teloba mar meglevo(ipad2) ujabb chipet forrasztanak a regi helyett es egy jobb szenzort raknak a kameraba, ez semmi
Ja te már csak tudod mire képes és mikor ugyan ekkora előre lépé volt sgs-sgs2 közt akkor mindenki el volt szállva tőle.És amúgy mégis milyen procit rakjanak ennél jobbat meg minek? i7 2600k?az ios5 pedig termeszetes fejlesztgetes eredmenye csupan
Miért az ics nem? És ha nem akkor miért nem?azert nem csak a felbontas fog noni, nem kell ez a mellebeszeles, igaz meg sokat nem tudni, de a nexus prime szerintem joval nagyobb elorelepes lesz, de erre jovo heten visszaterunk
Szerintem az a mellé beszélés hogy egy még ki nem jött készülékkel érvelsz amiről fogalmad nincs mit tud. -
David75
őstag
válasz
Remus389 #301 üzenetére
"nem, ott azert latszott hogy kipreseltek a maximumot"
Megindokolnád?
"es minden reszletben fejlodtek, es mar van ami az sgs2-t is felulmulja, a prime fel ev alatt"
Ja nagyobb felbontású kijelző na bumm...
"vegigvettem, minimalisan jobb csak a 4s, kamera picit jobb, de eddig is jo volt, sebesseg talan picit jobb de eddig is jo volt, es kesz"
Ja a hardver akkora váltás mint a sgs1 és sgs2 között amit te nem picit gyorsabbnak hívsz az androidos társaiddal hanem über királynak.
gpu-t kihasználó appot meg már a keynote-on is mutattak és iphone-on mindig hamar jönnek az aktuális hardvert kihasználó cuccok.
-
válasz
Remus389 #301 üzenetére
"egy sgs es sgs2 prime kozott erezni a kulinbseget , ott van fejlodes,ennyi"
Ott azért volt honnan feljönni... A szarból könnyű valami jobbat összerakni, és még mindig nem tökéletes (nincs benne fém), tehát oda még én is tudnék újdonságot tenni.
De őszintén az eddigi legsikeresebb iPhone-on mit újítottál volna? Fém+üveg eddig a legjobb designjuk, ha ebből adták el a legtöbbet, akkor miért váltanának róla?
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #292 üzenetére
Egyik platform usere sem fog váltani a másikra, ha csak nem lesz valami nagyon durva killer feature a másiknál. Aki vett SW-eket iOS-re vagy Android-ra, az hülye lenne kukázni a sok kifizetett pénzt egy váltás miatt. A kiegészítőkről már nem is beszélve.
Ez a frissítés most elegendő volt ahhoz, hogy szinten tartsák az iPhone-okat. Én is sajnálom, hogy nem volt nagyobb váltás, mert én is most fogok új készüléket venni, és jobban örültem volna egy merőben új terméknek, ráadásul a i4 design-ért sem rajongtam annyira. -
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #279 üzenetére
Az antenna bevágásai árulkodó jelek.
(#280) Blyan: Új független készülék iOS5-el. Nyilván nem éri meg megvenni őket, de aki nem használja ki a 4S képességeit, nem akar használt készüléket, de iOS-t szeretne mindenképpen annak jó alternatíva lehet. Mondjuk én nem vennék független készüléket, de ez az én dolgom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Remus389 #272 üzenetére
Ja a végén már én is azt néztem, mert a többi szépen behalt.
A Prime az ütni fog WXGA felbontás. És akkora kijelzőn az már elég jó dpi értéket fog adni. SGS3 meg ha igaz a kiszivárgót spec. akkor tényleg ütős lesz. Csak legyen "anyagból" bár írták azt is
cLeanLess: hát lehet hogy nagy a SGS2 kijelzője, de viszik mind a cukrot. Gondolom mindenki nagy lapátkezű a vásárlói közül.
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #242 üzenetére
"mert ez amit itt lenyomtak, szerintem 16 hónap és több tíz milliárdos profit után, egy gyenge, vérszegény frissítés"
A design csere elmaradásán kívül én semmiben nem csalódtam.
A hardver a jelenleg elérhető legjobb, kijelzőben biztos voltam, hogy nem növelik.
Nem tudom, hogy a fanyalgók mire számítottak.
-
cLeanLess
tag
válasz
Remus389 #195 üzenetére
Ha az Apple eddigi piaci stratégiáját nézzük, egyértelműnek tűnik hogy nem lesz 5, csak tavasszal. csak ugye a stratégiát, főként a piac határozza meg, és azért szerintem a brutál vasak a folyamatosan fejlődő androiddal közelebb vannak az iphone-hoz mint eddig bármikor. Szerintem reális a két készülék bemutatása, én speciel ennek örülnék a legjobban. aztán percek kérdése.
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #149 üzenetére
na mindegy ezzel azt akartam írni hogy pl akinek HD2-ese volt, annak pl azért nem felelhet meg egy iphone mert úgy gondolja a jelentősen kisebb képernyőt nem olyan jó nyomkodni
ez is egy hardveres dolog
vagy, aki régi telefonján sokat rádiózott ingyen ugye, és nincs többgigás netcsomagja, annak se felelhet meg az iphone
vagy akinek a kedvenc színe az ezüst az ezüst arcot vesz
ez is hardver
ezt a szoftver über alles dolgot nem értem, az összkép a fontos
ezért is ha csak 4S lesz az ilyen nesze semmi fogd meg jól, ezért reménykedem egy i5-ben, mert igenis a hardveres tulajdonságok is számítanak
Nem az előfizetések árába épített elemekről volt szó.
Ezt az összeget ugyanis kifizeted akkor is, ha nem veszel készüléket tőlük. Nem lesz olcsóbb az előfizetésed, ha kártyafüggetlen készülékkel használod.
ez így van, dehát ostoba aki nem veszi igénybe, aki úgy köt egy előfizetést hogy nem használja ki hogy egy készüléket megkap olcsón, ha más nem, eladja és keres pénztArra reagáltam, hogy egyesek azt hiszik, hogy csak a készülék vásárlásával kötnek hűséget és hiába olcsóbb a függő készülék, az előfizetéssel ki kell fizetnie a különbözetet. Nos ez marhaság, vehetsz akármilyen készüléket, az előfizetés tarifája nem fog ennek függvényében változni. ez csak csak egy másik nézőpont, egy másik szemszög, a te szemszögödből lehet, de a szolgáltató beleépíti a készülék árát az előfizetésbe, ad kedvezményt hogy hozzájuk menj, amikor megvettem az SGS-em a telenor veszteséggel adta, viszont szerződést írtunk, tehát tudja hogy vissza fog jönni pár hónap alatt, utána meg kasza
-
Everman
addikt
válasz
Remus389 #144 üzenetére
"ellenben egy "4S" model csupán csalódás lenne, ma már azért jóval közelebb van a konkurrencia mint régen"
Az iPhone soha nem a hardver feature lista hajszolásáról szólt, hanem a megbízhatóságról, gyors működésről, elsőrangú szolgáltatásokról (amik végre már itthonról is majdnem hiánytalanul elérhetők) és minőségi szoftverekről.
A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy mi van benne, ha erre készülnek a legjobb alkalmazások és azok gyorsabban futnak rajta mint az akár 4 magos hyperdroidon.Ezen a téren a többi rendszer még mindig évekkel el van maradva.
"bele van építve az előfizetés árába a telefon"
Nem az előfizetések árába épített elemekről volt szó.
Ezt az összeget ugyanis kifizeted akkor is, ha nem veszel készüléket tőlük. Nem lesz olcsóbb az előfizetésed, ha kártyafüggetlen készülékkel használod.Arra reagáltam, hogy egyesek azt hiszik, hogy csak a készülék vásárlásával kötnek hűséget és hiába olcsóbb a függő készülék, az előfizetéssel ki kell fizetnie a különbözetet. Nos ez marhaság, vehetsz akármilyen készüléket, az előfizetés tarifája nem fog ennek függvényében változni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest