Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Remus389 #322 üzenetére
MM-s számítási feladatok terén, így jobb? A A5-be pakolt GPU bőven a Exynos teljesítménye fölött van.. .arról nem is beszélve, hogy mindezt nem csak a csilivi 3ds játékok használják ki, hanem gyakorlatilag az egész telefon (köszönhetően a GPU gyorsított GUI-nak).
A böngészők közti különbség, amiről Te beszélsz, a Safari annyit tud, gyakorlatilag az asztali böngészők között is a Chrome a leggyorsabb. Az iOS-5tel meg még nem hasonlítottuk, vagy igen?
-
Blyan
félisten
válasz
qpwoeiruty #306 üzenetére
Már az SGS volt jobb?
-
Blyan
félisten
Hát... csalódott vagyok, azt hittem több lesz, mint egy ráncfelvarrás.
-
Blyan
félisten
válasz
qpwoeiruty #90 üzenetére
Zsúrbubi, azon emberek nagyobb része, akik a célcsoport, mint földrajzilag, mind telefonálási szokásokban, azok előfizetéssel veszik az ájfonjaikat, ergo tök mindegy, hogy függetlenül mennyibe kerül.
Már pedig rablánccal bőven fizethető kategória, ha meg függetlenre vágysz fizesd meg.
Ja, hogy idehaza úgy is drága? Hát kérem, reklamáld meg a hazai szolgáltatónál. -
Blyan
félisten
Gőzöm sincs mennyire kamu, csak linkeltem.
itt az eredeti oldal ott van pár kiegészítés, miszernt a híreket erősen kétséggel kell fogadni, hiszen még bejelentés sem volt.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Lassan be lehet vezetni a troll hsz számlálót, aki eléri az ötöt, mehetne 1 hét pihire.
-
Blyan
félisten
válasz
MittuDomain_ #45 üzenetére
Próbáltam, de nekem sem ette meg, valszeg nem elég jó a felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest