Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Cathfaern #351 üzenetére
megint azzal vedekezem hogy a legtobb embert nem erdekli hogy mi hajtja, csak mukodjon elfogadhatoan normalis akkuidovel, az sgs2 ezt hozza
a 3gs eseteben legalabb brutalisan gyorsult, egy lassu elavult hardvert csereltek le, most meg egy eleve gyors es korszeru hardvert frissitenek(ami igy is lelegzetelallito sebesseggel vitte a rendszert, es mobilos szinten nagyon szep 3d grafikaju jatekok vannak), azert nem ugyanaz
a kamerat is cserelik, az sem eg es fold, eddig is jo volt az i4 kameraja...
ertem en a belsosegeket tunningoltak, kerdes hogy ebbol a felhasznalok mikor es mennyit fognak profitalni, szerintem minimalisat(mert ugyan ki fog olyan appot fejleszteni amihez 4S kell? mikor szazmillio felett van 3gs ill i4 tulaj.... sok viz le fog folyni a dunan a kozeljovoben elvetve lesz ilyen, ezert szerintem jo darabig hiaba a brutal hardver)
-
Xero
nagyúr
válasz
Cathfaern #351 üzenetére
Egyszerűen nagyon felpezsgett a piac és a hype gépezett, amikor kikerültek a "teardrop" i5-höz készült állítólagos tok fotók. A gond csupán az volt, hogy azokon kívül csak és kizárólag i4s-re utaló jelek voltak. Az emberek persze optimisták és idealisták, így reménykedtek az utolsó percig. Én is így voltam vele. Az eszem már március-áprilisban tudta pontosan az új iPhone paramétereket, szemben a szívemmel, ami még a keynote utolsó perceiben is a "teardrop" i5-ért szurkolt.
-
qpwoeiruty
tag
válasz
Cathfaern #77 üzenetére
Emiatt szerintem nem kell aggódni, aki kicsit is képben van az Apple árazásaival kapcsolatban az elmúlt évtizedekben, jól tudja, hogy esélytelen, hogy valaha ennyiért adjanak ki telefont. Ha mondjuk tényleg csontra butítanák és mindent kiszednének belőle ami drága, akkor sem mennének soha ennek az árnak a triplájának (300 dollár) sem alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest