- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
jól van jól lecikizitek alaptalanul, aki nem lép be a szektátokba
igen még pár +1 jön az almaboyoktól, hajrá, együtt csak legyűritek szegényt
neki is van egy véleménye, volt iphone-ja nem tetszett neki(amit megértek), a ti szemetekben áruló, ezért most jól lestrompfóljátok, ahelyett hogy tisztelnétek a véleményét
ti is ugyanezt csináljátok sokkal durvábban csak a másik irányba, ő csak egyfajta ellenpólust akar, ami csepp a tengerben, látom ezt nem toleráljátok
-
Remus389
veterán
és mégis nézz körül egy olyan oldalon amely játék app-okat tartalmaz, androidost(linket csak privátba, mert warezoldal, de dögivel vannak ehhez hasonló játékok)
Androidra is dögivel vannak hasonló játékok, Dunát lehet velük rekeszteni, miért előny az ha iphone-on 50%-al több van, az életbe nincs annyi időd hogy akárcsak a legjobbakat végigvidd, az már más kérdés hogy ha már van egy 23 colos ips Dell-em akkor meg 5850 videokareszom... akkor már csak geekségből tolok egy két játékot mobilon, de ehhez a 9mm-hez megjött a kedvem, meg talán a Settlers HD poén
Amúgy ez is előbb jelent meg szifonon kit érdekel, én most hallottam róla és van androidra
-
Remus389
veterán
wow ilyen ívelt lesz? az igen
TheChos3nOne igaz nem írtad le a tökéletes szót, de úgy állítottad be hogy az az etalon
Színeket nem kell kalibrálni iPhone-on elég jól be vannak lőve gyárilag, nem úgy mint a drágalátos mega túlszaturált SAMOLED
tudod a szokásos Apple fényesítés és ellenfél sározás, egyből erre tudok gondolni, már Evermannal kevertelek
-
Remus389
veterán
ez legalább nem pofáz vissza
most komolyan, egy géppel beszélgessek? ott még nem akarok tartani
egyébként se fog ez elterjedni szerintem, egyrészt ferde szemekkel néznek rád, másrészt amerikai akcentusú angolt fogad egyelőre el, harmadrészt tudtommal 3G kapcsolat kell tehát azt zabálja(mert szervergép válaszol nem a telefon procija)
ettől én nem esek hanyatt kell a fenének
Cyberpunk: de nem az a jó ha mi magunk beállíthatjuk a színeit pontosan? neten kell túrkálni és létezik többféle profil, nem az a jó ha van erre is lehetőség? miért kell elfogadni amit egy multicég ránkerőltet színeket, mi van ha én azt mondom, élénkebbet szeretnék!
ez ilyen finomság, igényesség
vagy hogy voodooban vannak extra hangbeállítások, olyat beállítok neked hogy azt hiszed koncerten vagy, nem értek hozzá, csak nyomkodom és kijön valami jó
Apple-ösök meg elfogadják hogy az a jó ami kijön, mi van ha valaki tuc-tuc zenét szeret, mi van ha rockot mi van ha klasszikust, lehet más-más stílusra más hangszínek még jobbak lennének, dehát ott ilyen sincs
vagy a kamera, ott is lehetne jobb képet lőni bizonyos esetben, de mivel nincs semmilyen beállítás, olyan lesz mint amilyen, pedig lehetne jobb, de ők ezt elfogadják, mert Jobs az átlagamaerikainak szánta az iphonet, aki úgy felejti a beállítást vagy nemtudom
-
Remus389
veterán
ja tényleg néha lefagy(ez romfüggő)
lehet ezért nincs még olyan droid ami nem kivehető akkus, bár meg lehetne oldani valami megszakítószerűséggel is
Elárulom kb kétévente amikor lecseréli a telefonját azért nem éppen, pl ha rommolok én gyakran kiveszem ezeket nehogy leformatálja vagy valami, meghát lehet ez gyerekes, de néha unalomból lekapom mi van alatta
meghát ha lehet kapni más színű hátlapot és azt 2 másodperc alatt letudod cserélni reggel, mert olyan kedved van az azért jó
cserébe recseg ez a típus, típushiba, az sgs2-t korrigálták
a 3gs-nek meg elreped a töltőrésze, az i4-nek elmehet a térereje ha rosszul fogod, típushiba, vagy azt kimagyarázod, az nem számít?
Galardo: valóban szegényes, sokkal inkább ismét Android sározásról és Apple fényesítésről van szó
TheChos3nOne: tipikus ami az iphone-on van azok a "tökéletes" színek(nem is vártam mást), miért? mert alulszaturáltak és fakók vagy mert Jobs mondta? ez mindenkinek tetszik? biztos vagy benne?
-
Remus389
veterán
Amiben jobb a Desire az a kijelző meg azért tedd csak szépen egymás mellé azt az slcd-t az samoled mellé, tuti hogy visszaszívod
az a SLCD úgy ahogy van ócskaság szerintem, TN panel gondolom
igaz van amoledes desire is
a desireba az nem tetszik hogy állítólag nem olyan jó a hangminősége és nincsen benne combos grafikus chip
ha nagyritkán játszanék geekségből a telómon akkor szanaszét szaggat, meghát sokat hallgatok zenét a telómon ez fontos nekem
a kamerája se valami nagy durranás úgy rémlik
de fehérbe iszonyat kívánatos
Earl007: lehet színeket kalibrálni szifonon vagy nem? hangot? nem kell spéci tudás, a mobilaréna topikban úgyis mindent elmagyaráznak
azért recseg, mert levehető a hátlapja ami azért előny, könnyen cserélhető a SIM a memóriakártya az akksi, valamit valamiért, de hagyjuk mert ezt már megbeszéltük
annyira nem vészes egyébként, nem kell elefántot csinálni, neked nem tetszik nekem igen, ennyi
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #421 üzenetére
különben is, nekem nagyon tetszik formára
igaz iphone3gs koppintás, de pont azt változtatták meg amit kell(sötétebb krómkeret, nem olyan kínaias), ugye nagyobb kijelző
hát hogy recseg, recseg igen, na és? ennyi finomság mellet elnézhető
nekem ez a tökéletes phone az sgs1, méret miatt is, ananlóg rádió miatt is, nézegettem más telókat is, de nem, talán egy fehér desire, vagy se arc, de azok unalmasabbak(nincsen annyi rom, nincsen voodoo)
pl olyat mikor tudsz megcsinálni egy szifonnnal ha nem tetszenek a színei bekalibrálod magadnak? vagy bekalibrálod az audio outputot úgy hogy minnél jobban illjen a fülesedhez?
vagy wp7-en pláne nincs ilyesmi
abban igazad van, aki nem ért hozzá az vegyen wp7-et vagy szifont, pont(esetleg jobbféle megbízhatóbb androidot, amik szoftverben jobbak, htc, sony ericcson)
az sgs kinőtte magát, meg a zte bléd ilyen főzőcskézős geek telóvá amivel mindig csak a gond van
, de most ez a cm7 überzsír
ezt is belehet állítani mint hátrányt, de akár előnynek is, mert sokaknak ez amolyan szórakozás, emberfüggő
-
Remus389
veterán
ilyet csak az almások gondolnak, elárulom van most annyi pénzem tarcsiba hogy függetlenül 4S-t megvegyem amint kijön, sőt még maradna is, de nem, mert egyszerűen sajnálom rá
akkor menjünk lejjebb, eladom az sgsemet mondjuk 55-ért, tudnék 90-ért ilyen külföldről behozott i4-est is venni(vagy kicsit többért magyart), az csupán 35 ezer Ft ráfizetés, de nem mert nem tetszik és sajnálom rá
3GS-re pedig már tényleg alig kéne rátolni pár ezrest, de NEM KELL!
gondolom csak vicceltél mert akkor O.K.
hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl
akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről
játék? mindjárt felpakolom a 9mm-t a dead space-t és a settlers HD-t le vagyok tudva hónapokig
mi a fenének iphone?
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #407 üzenetére
a bléd azért egy alsó-középkategóriás droid(persze jó ár/értékben), ha sgs/desire és attól komolyabb lenne neked, akkor hitelesebb lennél
olyan tipikus elfogult véleményed van, ha valamiben jobb az Android azt nem elismered, hanem hangyává zsugorítod, sőt meg sem említed, ha meg valamiben rosszabb abból rögtön elefántot csinálsz
olyan vagy mint egyes politikai újságok, azok is részrehajlók, de hát itt hallgatva az almásokat, ugyanazt tolják mint a lefizetett újságírók
legyél objektív, nem tetszik, oké, de ezt a sározást nehezen veszi be erkölcsös lelkem
-
Remus389
veterán
itt milyen nyugisan lehet vitatkozni, bezzeg a másik topicban
-
Remus389
veterán
válasz
qpwoeiruty #379 üzenetére
szoval ez sem jott be...
igen valami konstruktívabbal kéne jönniük mert eddig igen harmatosak a konkrét érvek
hajrá srácok, ne hagyjátok magatok
-
Remus389
veterán
most csak ennyi kicsit lenyomva tartod, ket pocok, kijelolod, felengeded: utana felajanlja select utana copy
a pastenel pedig nyomva tartod es paste
el lehet viselni, regebben rosszabb volt emlekeim szerint
most jon az ice cream sandwich remelem sokmindent fejlesztenek, finomitanak, hozzaadnak
lesz gpu gyorsitas is elvileg
majd meglatjuk, de szerintem nagy durranas lesz
-
Remus389
veterán
inkabb ahelyett hogy tereled a szot, arra valaszolj hogy szerinted milyen teruleten van elmaradva az android, es ez miben nyilvanult meg szamodra
es hozzatehetned melyik androidnal lattad ezt
erre irtam hogy a levegobe beszelsz, konnyu azt leirni hogy fenyevekkel jobb az ios csak mikor rakerdezunk higy megis miben ott kezdodnek a gondjaid
tipikus levegobe beszeles
-
Remus389
veterán
válasz
qpwoeiruty #359 üzenetére
tipikus ferdites, van amiben meg az ios marad el
alapveto dolgokban pl
-
Remus389
veterán
válasz
Cathfaern #351 üzenetére
megint azzal vedekezem hogy a legtobb embert nem erdekli hogy mi hajtja, csak mukodjon elfogadhatoan normalis akkuidovel, az sgs2 ezt hozza
a 3gs eseteben legalabb brutalisan gyorsult, egy lassu elavult hardvert csereltek le, most meg egy eleve gyors es korszeru hardvert frissitenek(ami igy is lelegzetelallito sebesseggel vitte a rendszert, es mobilos szinten nagyon szep 3d grafikaju jatekok vannak), azert nem ugyanaz
a kamerat is cserelik, az sem eg es fold, eddig is jo volt az i4 kameraja...
ertem en a belsosegeket tunningoltak, kerdes hogy ebbol a felhasznalok mikor es mennyit fognak profitalni, szerintem minimalisat(mert ugyan ki fog olyan appot fejleszteni amihez 4S kell? mikor szazmillio felett van 3gs ill i4 tulaj.... sok viz le fog folyni a dunan a kozeljovoben elvetve lesz ilyen, ezert szerintem jo darabig hiaba a brutal hardver)
-
Remus389
veterán
nem teljesen igaz amit irsz, az sgs2 eseteben ha nem is maradektalanul, de bizonyos fokig kihasznalja, pl multitasknal, esetleg a launcher, a bongeszo mindenkepp
esetleg az alvo programokat kezeli az egyik, mig a masik a feluletet gyorsitja ezert nincs az hogy komolyabban belaggol, mert ha egy program fut a hatterben es aktivizalodik azt a masik mag kezeli
de az ice cream sandwich gyanitom jobban profital majd(par nap)
ugyanigy apple-nel se kezeli az ios maradektalanul a ketmagot
appoknal pedig ketlem hogy olyannal jonnenek egyelore akar applenel akar androidnal ami csakis ketmagon fut jol
-
Remus389
veterán
hat mindegy majd megyek az Apple boltba, csakis olyan helyre megyek ahol ki lesz irva epp a 4S-t vagy a regi modelt nyomkodom, kulonben nem tudom megallapitani(a galaxyknal tabla nelkul is tudom)
szerintem elmaradt itt a markans kulonbseg, pont ti erveltetek amellett(es foleg everman), hogy loteri kutyat nem erdekli hogy mi van benne ha gyorsan es jol mukodik, megadja az elmenyt
most hirtelen erdekli a loteri kutyat....
csak addig volt hulyeseg es felesleges a ketmagos telefon amig sgs2nek volt, most hirtelen de fontos lett
-
Remus389
veterán
majd a nem laikus barataid szepen megforditjak es elolvassak mi van rairva
mert hasznalatbol nehez lesz megallapitani
mondon ezzel lenyegeben ugyanazt kapod mint az i4, lecserelni semmikepp nem erdemes egyszeruen nincs meg az a kulonbseg
olyan a kulonbseg vagy annyira se mint az ipad es az ipad2 kozott, jo persze jobb,.. de az ipad1el ugyanazt meg tudod csinalni jatszani stb
nincs markans kulonbseg, szerintem
-
Remus389
veterán
jo mindegy mehet ez a lamenta a vegelensegig
de adj egy baratod kezebe a 4st es az i4et hasznalja, azt fogja mondani ez tok ugyanaz, mind2 ugyanugy gyors, ugyanugy nez ki, ugyanaz a szoftver van rajta, ugyanazok a szinek, a suly, meret, feeling
ugyanugy viszi mind2 az infinity bladet
talan az egyiknel jobban mukodik a netezes
de ugyanaz
aztan rakj a kezebe egy sgs-t es sgs2-t gyari szofttal persze, ott mast fog mondani azt fogja mondani hogy az sgs2 jobban tetszik
na ez a kulonbseg, hogy egyiknel van kulonbseg, a masiknal nincs
-
Remus389
veterán
rintem meg simán nem látsz túl azon hogy mindent kicseréltek
benne csak a burkot nem.ez nem ilyen egyszeru, kezdjuk a kijelzovel ugyebar az is maradt, viszont belul kotve hinnem hogy atrendeztek volna meg lecsereltek volna mindent, maradjunk annyiban hogy nehany alkatreszt kicsereltek de a kulso es belso design, elrendezes valtozatlan, olyan 3G es 3GS szintu valtasrol van szo, azzal a kaulonbseggel hogy ott legalabb volt ertelme a hardveres fejlesztesnek
a neve is csak egy frissitesre utal, olyan mint SE-nel a K800 es K800i mint "improved"
tulzas ezt uj tipusnak nezni, mire pedig mar olyan appok/jatekok lesznek ahol a minimum kovetelmeny a 4s ereje addigra mar iphone6 is lesz, amig ennyi 3gs es i4es van addig ugyis azokra fejlesztenek
ezert mondon hogy parasztvakitas ez a 4s es semmi erdemlegeset nem hoz
-
Remus389
veterán
ne kezdj el jatszani a szavakkal, ugy talalni a dolgokat hogy neked kedvezzen, elarulom az sgs1 es 2 kozt teljesen atdolgoztak a telot, jobb kamerat(ezt is kihagytad) fejlesztett szoftvert, mas chipeket kapott
a samoled technologiat is tovabbfejlesztettek es ezernyi dolgot
tettek mindezt joval rovidebb ido alatt mint a 4 ass kiizzadasa
tettek mindezt hogy sokfele telefont csinaltak melle, es kisebb profittal
es ez mind semmi most jon a nexus prime
na ki a szorgalmasabb?
azert gondolom hogy az apple rokabort huz le mert ez lenyegeben nem uj telefon hanem egy eleg regi amibe raktak par uj alkatreszt, ettol tobbre kepesek nyilvan, ez nekik nem baj mert tudjak hogy sokan igy is kajaljak mert divat, meg kenyelmesen csiszolhatjak az i5ost
nekik nem baj a nep igenyesebb fele tobbre vagyott
-
Remus389
veterán
az apple lathatoan vagy visszatartja a technologiat, hogy lehuzzon meg egy rokabort
azert nem ugyanekkora elorelepes volt az sgs-sg2 kozt, nagyobb, probalj majd ki egy 4 ass-t az i4es mellett, meg probald ki az sgs1 es 2-t
te kezdted mondani hogy a primeba csak a felbontas no, neked sincs fogalmad, de annyit en legalabbis tudok hogy joval tobbrol lesz szo
gyorsabban fejlodik a samu ezt belathatnad, applenel meg rokabort jatszanak es totyorognak mint egy oregapo(foleg ezzel a 4Ass mobiljukkal, hype 100% fejlesztes 3%)
-
Remus389
veterán
mi az hogy multimediaban? filmlejatszas, zenehallgatas? ne nevettess
de pl internetezesben van egy jo kis video a jutubin ahol az ipad2 merkozik internetezesben az sgs2vel es alulmarad
ja a jatekok, nos nincs olyan jatek ezekre ami kihasznalna, hisz a 3gsben es tarsaiban 535-os van ezeken is kell hogy fusson
ugyanez a sgs2 eseteben is all feleslegesen eros az is
-
Remus389
veterán
igen a samu legalabb kiizzadja a a maximumot amire kepesek
apple tobbre lenne kepes mint ez a 4s, egy masfel eves teloba mar meglevo(ipad2) ujabb chipet forrasztanak a regi helyett es egy jobb szenzort raknak a kameraba, ez semmi
az ios5 pedig termeszetes fejlesztgetes eredmenye csupan
azert nem csak a felbontas fog noni, nem kell ez a mellebeszeles, igaz meg sokat nem tudni, de a nexus prime szerintem joval nagyobb elorelepes lesz, de erre jovo heten visszaterunk
nem hiszem hogy sok olyan program lesz ami a regi i4en akadni fog es 4s kell majd neki, ergo parasztvakitas egyelore a "7x gyorsabb gpu", mert nincs jelentosege
-
Remus389
veterán
nem, ott azert latszott hogy kipreseltek a maximumot
es minden reszletben fejlodtek, es mar van ami az sgs2-t is felulmulja, a prime fel ev alatt
itt meg ez a lagymatag nyugdijas tempo
vegigvettem, minimalisan jobb csak a 4s, kamera picit jobb, de eddig is jo volt, sebesseg talan picit jobb de eddig is jo volt, es kesz
kinezet ugyanaz, feeling ugyanaz, ios5 ugyanaz
hiaba szuper gpu,ha nincs ami kihasznalja mert ha jatekot fejlesztek fontosak a korabbi generaciok
egy sgs es sgs2 prime kozott erezni a kulinbseget , ott van fejlodes,ennyi
mindezt ugy hogy applenek eleg egyetlen telefont fejlesztenie,mig konkurrenseinek sok arszegmensbe kell
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
ugyanmar, par szakit leszamitva barki osszeteveszti ha nem lenne felirat hatul
szinte tök ugyanaz felhasznalonak
vegyuk sorra : kamera nemileg javul de mit varjunk attol a nudli optikatol
dual core: eddig mindenki odakat zengett az i4 gyorsasagarol, minek?
szuper grafikus chip: minek? hisz aki jatekot fejleszt az megcsinalja a korabbi modellekre is
parasztvakitas az egesz es csalodas
-
Remus389
veterán
gyerekek az a vicc ha a bemutatotermesek egy kicsit is pimaszak siman kicserelik az i4 feliratat a 4S-re kutya nem jön ra, mert nincs semmi lathato vagy erezheto kulonbseg a ket telo kozott, a feliraton kivul
leszamitva hogy full hd videofelvetel meg nehany parasztvakitas
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #270 üzenetére
nem hinnem, nincs mar akkora hypeja
handras kozvetiteset neztem es volt szavazas : a 2000 emberbol 1700 csalodott
ez a forma pedig mar masfel eve jelen van
szerintem majd az iphone5 lesz durranas, bar addigra egy sor luxus droid is megjelenik, koztuk a galaxy s3
a nexus prime-ra kivancsi leszek
-
Remus389
veterán
Nekem elég nagy péklapát kezem van, de még az SGS 4"-át is gyakran kényelmetlennek találom. ez tipikus propaganda, nekem meg kifejezetten apró kezeim vannak és tök kényelmes, hüvelykujjal
qpwoeiruty szívemből beszélsz, ha sokáig ilyen tempoban és ilyen "fejlesztéseket" hajtanak végre, az csak a konkurrencia malmára hajtja a vizet
-
Remus389
veterán
lesz ennyiért is itthon, ne aggódj
zsíros előfizetés mellé itthon is ennyi
tehát ez semmit se jelent, félinformáció
kiváncsi leszek a Nexus Prime-ra az ice cream sandwich-el, szerintem abba lesz rendesen "anyag", bár igaz hogy nagydarab lesz(így sok embernél ki fog esni, kivéve geekek), majd meglátjuk
ez az Apple viszont csalódás sok embernek, egyrészt mert késtek, másrészt mert a késés ellenére se produkáltak nagyot
-
Remus389
veterán
jó akkor ugyanazt hozom fel, mit amit te szoktál
az sgs2 és eközött(iphone 4S) között fél év van az utóbbi javára
ennyi, majd jön a nexus prime, utána beszélünk
mert ez amit itt lenyomtak, szerintem 16 hónap és több tíz milliárdos profit után, egy gyenge, vérszegény frissítés, szerintem és sokak szerint is
#240: de jó a 3GS-t ott ingyen osztogatják
, ne nézd madárnak az embereket
-
Remus389
veterán
Azért, mert két magos cpu van benne attól még nem tudja kihasználn ez nem teljesen igaz, ki tudják használni multitaskingnál, böngészésnél, háttérben futó folyamoknál
az a helyes megállapítás hogy maradéktalanul nem tudják kihasználni, bizonyíték erre hogy azért az sgs2 gyorsabb az sgs1-hez, főleg böngészésnél markáns, az i4-et is kenterbe veri
Továbbá a 7x gpu teljesítmény az hol van az SGS2-ben? mihez képest, szerintem a Mali 400-as felveszi a versenyt a powervr 543-assal, sőt, kicsit utánanézel nehogy koppanj
Greg-77 ott a pont
-
Remus389
veterán
a remény hal meg utoljára...
-
Remus389
veterán
ezek olyan dolgok amiket a konkurrencia már rég tudott
8MP kamera/1080p video, kétmagos processor : SGS2, HTC Sensation már tavasszal megvolt
A5 Dual core amit ki is használ a rendszer, nem úgy, mint az androidnál ebben nem értek egyet, az Androidnál jobban érződik
változatlan burkolat, hasonló sebesség...
valljuk be ez elég sovány, és egyetlen telefont kellett elkészíteniük, nem százfélét és 16 hónapjuk volt rá és dollármilliárdok
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #193 üzenetére
lehet azért nem közvetítik élőben, mert amikor felmutatja Tim Cooks az új szifont a taps nem lesz olyan őszinte
tehát lesz az a viharos "lekoppan az áll" effekt
de mindegy Handrásék szerint magyar idő szerint 20:15-kor fogja felmutatni, ciki lesz 16 hónap "munkáját" vagy inkább lazsálását megmagyarázni
de mindent visszaszívok ha tényleg igazán újjal állnak elő, még nincs eldőlve
-
Remus389
veterán
lehalófélben van
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #149 üzenetére
na mindegy ezzel azt akartam írni hogy pl akinek HD2-ese volt, annak pl azért nem felelhet meg egy iphone mert úgy gondolja a jelentősen kisebb képernyőt nem olyan jó nyomkodni
ez is egy hardveres dolog
vagy, aki régi telefonján sokat rádiózott ingyen ugye, és nincs többgigás netcsomagja, annak se felelhet meg az iphone
vagy akinek a kedvenc színe az ezüst az ezüst arcot vesz
ez is hardver
ezt a szoftver über alles dolgot nem értem, az összkép a fontos
ezért is ha csak 4S lesz az ilyen nesze semmi fogd meg jól, ezért reménykedem egy i5-ben, mert igenis a hardveres tulajdonságok is számítanak
Nem az előfizetések árába épített elemekről volt szó.
Ezt az összeget ugyanis kifizeted akkor is, ha nem veszel készüléket tőlük. Nem lesz olcsóbb az előfizetésed, ha kártyafüggetlen készülékkel használod.
ez így van, dehát ostoba aki nem veszi igénybe, aki úgy köt egy előfizetést hogy nem használja ki hogy egy készüléket megkap olcsón, ha más nem, eladja és keres pénztArra reagáltam, hogy egyesek azt hiszik, hogy csak a készülék vásárlásával kötnek hűséget és hiába olcsóbb a függő készülék, az előfizetéssel ki kell fizetnie a különbözetet. Nos ez marhaság, vehetsz akármilyen készüléket, az előfizetés tarifája nem fog ennek függvényében változni. ez csak csak egy másik nézőpont, egy másik szemszög, a te szemszögödből lehet, de a szolgáltató beleépíti a készülék árát az előfizetésbe, ad kedvezményt hogy hozzájuk menj, amikor megvettem az SGS-em a telenor veszteséggel adta, viszont szerződést írtunk, tehát tudja hogy vissza fog jönni pár hónap alatt, utána meg kasza
-
Remus389
veterán
Az iPhone soha nem a hardver feature lista hajszolásáról szólt, hanem a megbízhatóságról, gyors működésről, elsőrangú szolgáltatásokról (amik végre már itthonról is majdnem hiánytalanul elérhetők) és minőségi szoftverekről. ez igaz, de nem minden a szoftver
sok múlik azért a hardveren is, pl hiába mondja nekem valaki hogy jobbak a szoftverek egy iphone 3gs-en, mint a galaxy S-emen, gondoltam hogy leváltom arra,de volt 1-2 hardveres minőségi kifogásom, vagy olyasmi hiányzott ami miatt nekem nem felelt meg
tehát nem igaz hogy minden szoftver, a szoftver és hardver kombinációját kell nézni
, az összképet
van aki szerint fontosabb a hardver rész, mert alig tölt le játékokat/appokat, mert nem érdekli(ezeknek a kinézet a szín, a súly ezek fontosak)
van aki szerint pedig a szoftver, mert egy app-huszár geek
vagy jó példa a Samsung Wave, mert alig van rá app, mégis sokan elégedettek vele
-
Remus389
veterán
kívánom az Apple-nek, hogy tényleg jelenjen meg az iphone5 és ne csak a 4S-el szúrja ki a szemünket
bár nem a szívem csücske, de nagyon jót tenne a piacnak és a használt áraknak ha jól lealáznák a konkurrenciát(véleményem szerint egy ráncfelvarrott 4S-el, ami kap némi hardveres tuningot, tehát az már nem elég)
legyen még vékonyabb, még nagyobb kijelzős, új dizájnnal stb, tűnjön mellétéve egy sgs2 egy Arc, egy HTC eggyel korábbi generációsnak, elavultnak, na az ütne
akkor szépen esnének itt az árak és a többi gyártó is felkötheti a fehérneműt
ellenben egy "4S" model csupán csalódás lenne, ma már azért jóval közelebb van a konkurrencia mint régen
így is divatos maradna, meg nem menne csődbe... de remélem odatették magukat és nem csak beköltöztettek az i4-be egy kétmagos procit és egy jobb kamerát, ami valahogy nem nyűgözne le senkit(tán Stevie ezt már nem vállalta be, ezért is ment pihenni), egy távol keleti gyártónál ez heti rutinfeladat kábé(új proci beforrasztása vagy javított kamera), nemhogy 16 hónap alatt
Everman: bele van építve az előfizetés árába a telefon, nem hinném hogy a telenornak 30 ezerbe került a sgs-em, tehát úgy adta oda hogy veszteséggel, és majd mikor fizetem a számlákat, akkor visszajön a telefon árának maradék része és az az utáni meg a profit
vagy gondolja arra mikor 0-Ft-ért adják a Blade-t, ott is az előfizetés havi számláiból jön vissza a pénzük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest