- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
libaháj
csendes tag
Őrület, hogy a trendek örökzöldek. Ez a késhegyig menő iPhone vs. Android vita tökéletes update-je a Commodore vs. Spectrum függők hirigjének. Vánderful...
-
libaháj
csendes tag
válasz
qpwoeiruty #394 üzenetére
Valóban az iTunes kicsit zakkant rendszer, én is ráfutottam erre az itt a zene, hol a zene effektre. Rögtön letöltöttem néhány appot, és gond nélkül másolok bármit wifin vagy bt-n keresztül, nem használom az iTunes-t. Ehhez nem kell JB.
-
libaháj
csendes tag
válasz
Depression #126 üzenetére
No, ha nem akarsz telefonálni, vegyél iPodot. A 3G jól jön ám, amikor a guglimapet akarod túrni, vagy a wikin keresgélsz vagy mozijegyet foglasz, vagy más ezer dolgot akarsz csinálni, de nem a munkahelyeden, hanem a kocsiban vagy bárhol és a nyilvános wifi-t nem szeretnéd használni. Én pl. ha marad kvótám, akkor internetes rádiót hallgatok, amíg ki nem fogy a szufla, mert ott nem dumálnak állandóan. Választhatok több száz adó közül, ha unom a telón lévő zenéket.
Most nézem a vodát, a sima csomag is:
24 hónap határozott idejű szerződéssel
24 hónap tarifahűséggel
26 év alattiaknak 2 választható bónusszal
Tehát a hűséget nem úszod meg. -
libaháj
csendes tag
No, valszeg, túl egyszerű srác vagyok, hogy teljesen átlássam a voda zavaros weboldalát, nyilván direkt ilyen...
Nekem úgy tűnik, hogy a csomag telóval vagy teló nélkül lényegében ugyanannyiba kerül. Tehát, ha így van, akkor nyilván a telós a jobb. Mindenki nézze meg magának, de érdemes körülnézni. Nagyot lehet bukni, ha valaki nem figyel oda. -
libaháj
csendes tag
Egy dolog látszik biztosnak, a szolgáltató mindig jól jár.
Az én példám: 2 év/havi 21eFt/10eFt induló részlet, azaz 2 év alatt kifizetek 514 eFt-ot a nyomoronc vodának, ebből 200 eFt a teló, azaz 314 eF-ot kaszálnak rajtam. Persze ezért kapok havi 1000 perc dumát, 2Gb netet, 300 sms-t. Ez van.
Akinek nincs egyben meg a 200 eFt kp, az választja a hűséges/részletes átverést, akinek van pénze, megveszi cash, és keres hozzá csomagot. Pénz beszél. Nekem nem volt kp, be kellett érnem a lehúzós csomaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest