- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
és mégis nézz körül egy olyan oldalon amely játék app-okat tartalmaz, androidost(linket csak privátba, mert warezoldal, de dögivel vannak ehhez hasonló játékok)
Androidra is dögivel vannak hasonló játékok, Dunát lehet velük rekeszteni, miért előny az ha iphone-on 50%-al több van, az életbe nincs annyi időd hogy akárcsak a legjobbakat végigvidd, az már más kérdés hogy ha már van egy 23 colos ips Dell-em akkor meg 5850 videokareszom... akkor már csak geekségből tolok egy két játékot mobilon, de ehhez a 9mm-hez megjött a kedvem, meg talán a Settlers HD poén
Amúgy ez is előbb jelent meg szifonon kit érdekel, én most hallottam róla és van androidra
-
ducsidu
senior tag
Szerintem az iOs-ban a legirigylendőbb az az App Store...Bár az Android Market is elég nagy...
TheChos3nOne (#428) : Google-be: *játék neve* apk és kész
Amúgy hagyjuk ezt a témát,hogy melyik a jobb,a Droid,vagy az iOs-szerintem mindenki el tugyja dönteni magának,hogy neki mi kell...
Inkább várjuk együtt az ICS-t,meg a Nexus Prime-ot ( amúgy ezt a cikket érdemes lenne megnézni) és akkor majd egymásnak eresztik a kettő telót
-
qpwoeiruty
tag
Ez most körülbelül olyan volt, mintha egy matimatikai levezetését linkeltem volna annak, hogy az egységsugarú kör kerülete miért 2pi, te pedig azzal jönnél vissza, hogy néhány matematikai képlet meg szám nem fog meggyőzni, mert te lemérted magadnak és szerinted kereken 6. Erre nem is fogok több szót pazarolni. A telítettséget, szaturációt pontosan lehet műszerekkel mérni, az előbb linkelt oldal pedig pontosan ezt teszi és ez alapján formált szakmailag megalapozott, mérésekkel alátámasztott véleményt. Innentől kezdve ha továbbra is a saját hülyeséged nyomatod, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
-
qpwoeiruty
tag
"Aha, persze."
Nem vélemény volt, hanem kijelentés. És ez ellen az sem felmentés, ha vak és/vagy fanboy vagy. Tessék.
Both the iPhone 4 and Galaxy S perform poorly with reference to the standard Color Gamut, which is the black triangle in Figure 2. The iPhone has much too small a color Gamut and the Galaxy S has much too large a color Gamut. As a result the iPhone produces images that have significantly too little color saturation and the Galaxy S produces images that have significantly too much color saturation.
Vannak műszeres méréseik is kimutatva hozzá. Valószínüleg többet ér a véleményük, mint a tied
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest