- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #374 üzenetére
Leírtam.
-
Xero
nagyúr
válasz
qpwoeiruty #359 üzenetére
Az Android pedig a Jailbrakelt iPhone-okról ollózta össze. Android még szinte nem is létezett, amikor én már Sbsettingst használtam.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #353 üzenetére
Tehát a gond akkor az, hogy az i4 túl jó volt. Értem.
Viccet félre téve van logika abban amit mondasz, de ez már inkább a fejlesztők sara. Nekik kell letenni olyan kódokat az asztalra, amik majd kellően kiaknázzák az i4s képességeit.
Anno a kezdetei időszakban 3Gs sem volt olyan látványos különbség a 3G-vel szemben, sokat hasonlítgattam és gondolkoztam a cserén. -
Xero
nagyúr
válasz
Cathfaern #351 üzenetére
Egyszerűen nagyon felpezsgett a piac és a hype gépezett, amikor kikerültek a "teardrop" i5-höz készült állítólagos tok fotók. A gond csupán az volt, hogy azokon kívül csak és kizárólag i4s-re utaló jelek voltak. Az emberek persze optimisták és idealisták, így reménykedtek az utolsó percig. Én is így voltam vele. Az eszem már március-áprilisban tudta pontosan az új iPhone paramétereket, szemben a szívemmel, ami még a keynote utolsó perceiben is a "teardrop" i5-ért szurkolt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #347 üzenetére
Engem most sem igazán érdekel, hogy mi hajtja. Ez a jelenlegi legújabb iOS eszköz, cserélni kell, így ezt veszem. Egyszerű a képlet.
Mellesleg 3G és 3Gs között még kevesebb volt a különbség. Itt legalább az antenna eltérő, ott csak a hátlapon a felirat lett ezüstösebb.
(#349) Remusz911:A skálázhatóságra én is kíváncsi leszek. Amint a kezemben lesz a cucc megy is rá a dev firm és elkezdem próbálgatni. Bízom benne, hogy nem lesz nagy meló párhuzamosítani az appok folyamatait.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #332 üzenetére
Nehezedre esne normálisan leírni a 4S nevét?
Az egy dolog, hogy bizonygatod, az SGS1-2 fejlődést, ez engem hidegen hagyna, de ha már ezt egy iPhone topikban teszed, akkor ne játszd a nagy legényt a becsmérlő név ferdítéssel.Majd ha én is Andorid topicokba fogok járni köpködni, akkor talán megengedheted magadnak, de talán még akkor sem. Most viszont kicsit kulturáltabb mederben próbáld előadni az érveidet, vagy ha ez nem megy akkor maradj csöndben. Egyébként sem kíváncsi a kutya sem a Samsung termékek fejlődésére ebben a topicban.
Remélem így másodjára észreveszed magadat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #292 üzenetére
Egyik platform usere sem fog váltani a másikra, ha csak nem lesz valami nagyon durva killer feature a másiknál. Aki vett SW-eket iOS-re vagy Android-ra, az hülye lenne kukázni a sok kifizetett pénzt egy váltás miatt. A kiegészítőkről már nem is beszélve.
Ez a frissítés most elegendő volt ahhoz, hogy szinten tartsák az iPhone-okat. Én is sajnálom, hogy nem volt nagyobb váltás, mert én is most fogok új készüléket venni, és jobban örültem volna egy merőben új terméknek, ráadásul a i4 design-ért sem rajongtam annyira. -
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #279 üzenetére
Az antenna bevágásai árulkodó jelek.
(#280) Blyan: Új független készülék iOS5-el. Nyilván nem éri meg megvenni őket, de aki nem használja ki a 4S képességeit, nem akar használt készüléket, de iOS-t szeretne mindenképpen annak jó alternatíva lehet. Mondjuk én nem vennék független készüléket, de ez az én dolgom.
-
Xero
nagyúr
válasz
Cyberpunk #270 üzenetére
Nem mind1 mikor a hivatalos magyar Store-ból megkapja bárki függetlenül 180-190 körül?
A 8GB-os 4-es (155e) és a 3GS 8GB (112e) független ára már kint van a magyar store-ban is.Egyébként gondolkoztam. Megveszem most a hűség nélkül pörgő előfizetésre a 4S-t, így legalább kihasználom, hogy kőkemény pénzeket fizetek nekik havonta. Elhozom mondjuk 60e körül 2 évvel. Ha hasonlóan fog skálázódni az 5-ös megjelenésénél a 4S ára, akkor eladom 80-100 között egy évesen és megvásárolom az 5-öst ismét 60e körül. Nincs itt probléma.
-
Xero
nagyúr
válasz
anubys1984 #256 üzenetére
Én is szépen leadom a rendelést és kihozza a futár. Mondjuk én 5-ért sem sorakoztam volna, sőt semmiért.
-
Xero
nagyúr
Számomra nem nagy meglepetés a dolog. Sajnos várható volt, hogy ennyi lesz a frissítés, de titkon bíztam egy i5-re. Mivel nálam már nagyon érik a csere, így "kénytelen" vagyok 4S-re váltani.
Elég lesz, sőt még talán sok is, de egy új design-t elviseltem volna. Nekem annyira nem tetszett már a kezdetekben sem az i4 (többek között ezért sem váltottam tavaly).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest