- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
jól van jól lecikizitek alaptalanul, aki nem lép be a szektátokba
igen még pár +1 jön az almaboyoktól, hajrá, együtt csak legyűritek szegényt
neki is van egy véleménye, volt iphone-ja nem tetszett neki(amit megértek), a ti szemetekben áruló, ezért most jól lestrompfóljátok, ahelyett hogy tisztelnétek a véleményét
ti is ugyanezt csináljátok sokkal durvábban csak a másik irányba, ő csak egyfajta ellenpólust akar, ami csepp a tengerben, látom ezt nem toleráljátok
-
törölt tag
nem univerzális és kissé kezdetleges formában van Androidon is, Voice Search, de a Siri ahogy látom mindenes. elég flash, csak tudna magyarul is.
pont ahogy a klipben is mutatták, headsettel van értelme a dolognak, mert ha kézben van a telefon, akkor már nyomkodni is tudod.
(#432) Remusz911: a monitorok zöme is túlszaturált (még az IPS-es csodák), kalibrálás után ált. fakóbbak, mint előtte. azért, mert színhelyesre lövik be. mondjuk ez telefonnál annyira nem számít, de azért extrémen kiugró, avagy fakó se legyen. a legtöbb telefonnál az arany közép út meg van.
-
Remus389
veterán
ez legalább nem pofáz vissza
most komolyan, egy géppel beszélgessek? ott még nem akarok tartani
egyébként se fog ez elterjedni szerintem, egyrészt ferde szemekkel néznek rád, másrészt amerikai akcentusú angolt fogad egyelőre el, harmadrészt tudtommal 3G kapcsolat kell tehát azt zabálja(mert szervergép válaszol nem a telefon procija)
ettől én nem esek hanyatt kell a fenének
Cyberpunk: de nem az a jó ha mi magunk beállíthatjuk a színeit pontosan? neten kell túrkálni és létezik többféle profil, nem az a jó ha van erre is lehetőség? miért kell elfogadni amit egy multicég ránkerőltet színeket, mi van ha én azt mondom, élénkebbet szeretnék!
ez ilyen finomság, igényesség
vagy hogy voodooban vannak extra hangbeállítások, olyat beállítok neked hogy azt hiszed koncerten vagy, nem értek hozzá, csak nyomkodom és kijön valami jó
Apple-ösök meg elfogadják hogy az a jó ami kijön, mi van ha valaki tuc-tuc zenét szeret, mi van ha rockot mi van ha klasszikust, lehet más-más stílusra más hangszínek még jobbak lennének, dehát ott ilyen sincs
vagy a kamera, ott is lehetne jobb képet lőni bizonyos esetben, de mivel nincs semmilyen beállítás, olyan lesz mint amilyen, pedig lehetne jobb, de ők ezt elfogadják, mert Jobs az átlagamaerikainak szánta az iphonet, aki úgy felejti a beállítást vagy nemtudom
-
Remus389
veterán
ja tényleg néha lefagy(ez romfüggő)
lehet ezért nincs még olyan droid ami nem kivehető akkus, bár meg lehetne oldani valami megszakítószerűséggel is
Elárulom kb kétévente amikor lecseréli a telefonját azért nem éppen, pl ha rommolok én gyakran kiveszem ezeket nehogy leformatálja vagy valami, meghát lehet ez gyerekes, de néha unalomból lekapom mi van alatta
meghát ha lehet kapni más színű hátlapot és azt 2 másodperc alatt letudod cserélni reggel, mert olyan kedved van az azért jó
cserébe recseg ez a típus, típushiba, az sgs2-t korrigálták
a 3gs-nek meg elreped a töltőrésze, az i4-nek elmehet a térereje ha rosszul fogod, típushiba, vagy azt kimagyarázod, az nem számít?
Galardo: valóban szegényes, sokkal inkább ismét Android sározásról és Apple fényesítésről van szó
TheChos3nOne: tipikus ami az iphone-on van azok a "tökéletes" színek(nem is vártam mást), miért? mert alulszaturáltak és fakók vagy mert Jobs mondta? ez mindenkinek tetszik? biztos vagy benne?
-
Remus389
veterán
Amiben jobb a Desire az a kijelző meg azért tedd csak szépen egymás mellé azt az slcd-t az samoled mellé, tuti hogy visszaszívod
az a SLCD úgy ahogy van ócskaság szerintem, TN panel gondolom
igaz van amoledes desire is
a desireba az nem tetszik hogy állítólag nem olyan jó a hangminősége és nincsen benne combos grafikus chip
ha nagyritkán játszanék geekségből a telómon akkor szanaszét szaggat, meghát sokat hallgatok zenét a telómon ez fontos nekem
a kamerája se valami nagy durranás úgy rémlik
de fehérbe iszonyat kívánatos
Earl007: lehet színeket kalibrálni szifonon vagy nem? hangot? nem kell spéci tudás, a mobilaréna topikban úgyis mindent elmagyaráznak
azért recseg, mert levehető a hátlapja ami azért előny, könnyen cserélhető a SIM a memóriakártya az akksi, valamit valamiért, de hagyjuk mert ezt már megbeszéltük
annyira nem vészes egyébként, nem kell elefántot csinálni, neked nem tetszik nekem igen, ennyi
-
lowzor
veterán
"Pl ez a hype-os dolog, hogy csak a hype miatt vesznek sokan iPhone-t, ez már rég megbukott. Ha sz@r telefon lenne akkor a kutya sem venné meg.
Szerited aki Androidos okostelefont vesz az mind maradéktalanul kihasználja azt?? Ez is nevetséges"SGS2-t pl érdekes módon még soha nem láttam plázacicák kezében.
Tény, hogy Androidból is vesznek olyanok, akik csak telefonálnak vele, de inkább a low-end kategóriából.
-
lowzor
veterán
6k-ér veszek hozzá egy nagyobb kapacítású akksit és máris az iPhone felett leszek üzemidőben, árban pedig még mindig jóval alatta
plussz nem kell csavarokat bontanom, hogy beszereljem.
Copy-paste-et meg ugyanolyan egyszerűen tudom használni droid alatt, mint ios alatt...
-
Remus389
veterán
inkabb ahelyett hogy tereled a szot, arra valaszolj hogy szerinted milyen teruleten van elmaradva az android, es ez miben nyilvanult meg szamodra
es hozzatehetned melyik androidnal lattad ezt
erre irtam hogy a levegobe beszelsz, konnyu azt leirni hogy fenyevekkel jobb az ios csak mikor rakerdezunk higy megis miben ott kezdodnek a gondjaid
tipikus levegobe beszeles
-
qpwoeiruty
tag
"Aha és hány olyan megoldás van amiben még elmarad az android?"
Jó kérdés, nekem per pill egy sem jut eszembe, ha fordítva teszed fel a kérdést, akkor viszont tudnék mondani egy rakást.
Ja, hogy most amikor kiderült hogy baromságokat mondtál, most már nem is az számít, hogy milyen ficsőrök vannak bennük, hanem hogy azok mennyire használhatóak?
Az "android bugyuta, bonyolult megoldásai" alatt pedig komolyan mondom hogy ötletem nincs , hogy mire gondolsz, pedig erősen gondolkozok. iOS-en ellenben egy rakás ilyesmi jut eszembe, például hogy teszel fel egy zenét egy másik gépről rá mint amivel szinkronizálni szoktad de ez csak egy a millió agyatlan korlátozásának az iOS-ből ami teljesen használhatatlanná teszi a komoly felhasználók számára. -
Remus389
veterán
Azért, mert két magos cpu van benne attól még nem tudja kihasználn ez nem teljesen igaz, ki tudják használni multitaskingnál, böngészésnél, háttérben futó folyamoknál
az a helyes megállapítás hogy maradéktalanul nem tudják kihasználni, bizonyíték erre hogy azért az sgs2 gyorsabb az sgs1-hez, főleg böngészésnél markáns, az i4-et is kenterbe veri
Továbbá a 7x gpu teljesítmény az hol van az SGS2-ben? mihez képest, szerintem a Mali 400-as felveszi a versenyt a powervr 543-assal, sőt, kicsit utánanézel nehogy koppanj
Greg-77 ott a pont
-
lowzor
veterán
Mi a nagy durranás?
Androidos telók ezeket már fél éve tudják. De azokhoz kapsz normális méretű kijelzőt. Egy SGS2-nél biztos, hogy nem lesz gyorsabb. Flash, Bt fájlátvitel továbbra se lesz
Mindezért 200-at biztos el fognak kérni, miközben fele ennyiért nagyobb tudást kapsz droidnál
-
Remus389
veterán
ezek olyan dolgok amiket a konkurrencia már rég tudott
8MP kamera/1080p video, kétmagos processor : SGS2, HTC Sensation már tavasszal megvolt
A5 Dual core amit ki is használ a rendszer, nem úgy, mint az androidnál ebben nem értek egyet, az Androidnál jobban érződik
változatlan burkolat, hasonló sebesség...
valljuk be ez elég sovány, és egyetlen telefont kellett elkészíteniük, nem százfélét és 16 hónapjuk volt rá és dollármilliárdok
-
Depression
veterán
Hogy milyen gyakran váltanak szolgáltatót? Amikor úgy gondloják, és amikor lehet. Ha meglesed a kimutatásokat, akkor láthatod, hogy havi többezres mozgolódások vannak. Mellesleg vannak olyanok is, akik nem kötelezik el magukat egy szolgátató mellett, és nem fogadják el, hogy a telefonjuk szolgátatófüggő legyen.
Ha egy szolgáltatást nem használsz, akkor nem akarsz fizetni érte. Vannak olyanok, akik 2 év alatt sokkal olcsóbban jönnek ki, mintha előfizuval vennék.
De akkor leírom az én esetemet: van egy okostarifa 90-es előfizum. Havi 3k, mindenre elég. Nincs olyan telefon, amit érdemes lenne megvenni a telenortól, amit itt a hardveraprón nem kapnék meg olcsóbban hűség nélkül. Már több, mint egy fél éve lejárt a hűségem, és nem látom értelmét hosszabbítani. Akkor most én vagyok a hülye, vagy nekem nem lenne szabad felsőkategóriás telefont vennem?
-
Persze... Az OTA frissítések sem függnek az eredményes szolgáltatói tesztektől, se az MS NODO update-je se állt egy-két szolgáltatónál...
David75:
Amit a többiek igyekeztek elmagyarázni, a hűségntilatkozat ma már kevés, így aláírhatod a tarifa hűséget is. Nem biztos, hogy 20 ezres elofizetesem jövőre már nem engedhetem meg magamnak (kötve hiszem, de az esély megvan rá).
Akkor lökhetem, hogy cca. 70ért vettem az új CsudaFont (független 150 helyett), ha mellette nem tudom fizetni az elofizetesem, viszont szerzodtem ra...
-
Picco
addikt
csak probalom kimozditani a szuklatokorusegebol David75-ot, az hogy neki az az ajanlat amit kap egy iphone melle, pont jo, nem azt jelenti hogy mindenki masnak is. en peldaul ezentul is gyari fuggetlen telefont fogok venni, mert nincs belebuheralva a szoftba, nem kapom kesobb a frissiteseket a telefonomhoz mert szolgaltatohoz vagyok kotve es barmikor barmilyen kartyat hasznalhatok. innentol fogva nekem egy telefon ara a gyari fuggetlen arat jelenti.
(#109) David75: es akinek nem felel meg a csomag? nem hasznalna el csak 2-300mb-t, nem telefonalna csak 2.5 orat az szivjon mert ez az apple strategiaja? errol van szo
-
sparc
tag
Teljesen igazad van, de azért azt elmondhatjuk, hogy az ios és android platform nagyjából mostanra már egy szinten van. Tehát már nincs meg az ios kezdeti előnye,és én jelenleg nem látok potenciális növekedési lehetőséget az Apple piaci részesedését illetően, szerintem nagyjából most ért el a csúcshoz.
-
Cyberpunk
félisten
Hát hogy miért? Nagyon egyszerű. Több magvas SoC-ok, nagy kijelző (lehet szeretni vagy utálni, de gondolom van rájuk igény. Mert különben nem lenne biznisz őket gyártani.) Lehet látni hogy például az SGS2 fogy mint a cukor. Hiába nem használja ki semmi még attól még az a menő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest