- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem univerzális és kissé kezdetleges formában van Androidon is, Voice Search, de a Siri ahogy látom mindenes. elég flash, csak tudna magyarul is.
pont ahogy a klipben is mutatták, headsettel van értelme a dolognak, mert ha kézben van a telefon, akkor már nyomkodni is tudod.
(#432) Remusz911: a monitorok zöme is túlszaturált (még az IPS-es csodák), kalibrálás után ált. fakóbbak, mint előtte. azért, mert színhelyesre lövik be. mondjuk ez telefonnál annyira nem számít, de azért extrémen kiugró, avagy fakó se legyen. a legtöbb telefonnál az arany közép út meg van.
-
-
törölt tag
válasz
Remus389 #417 üzenetére
"akkor le kéne mondanom az én ízlésemnek és méretben jobban bejövő Samoled kijelzőről"
van, akinek 4" az ideál, van, akinek 3.5"...
"hogy miért nem? mert tegnap raktam fel a Cyanogenmodot a telóra, iszonyat gyors lett és nagyon vagány felületet kaptam, azért nem, de ha megunom miui pl"
és ha én gyárilag szeretnék iszonyat gyorsat, és/vagy szépet? én meg kezdem unni a ROM-olgatást, úgy gondolom, telefon, hardver értem legyen, ne én érte...
játék nem csak Androidon van ám.
na jó, erre legkönnyebb warezolni.
(#415) TheChos3nOne: nemcsak iPhonera nem lenne most pénzem, de WP7-re se.
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #414 üzenetére
smartphone szerintem azt jelenti: alkalmazások hadseregével bővíthető a tudása. ez adott...
- okostelefon számomra kell, mert csak néhány a sok közül: útközben emailek intézése, ritkán navigálás, plusz előbb-utóbb fejleszteni is szeretnék rá... (tuti lefejelnék valami oszlopot közben)
- reklám? azmiaz?TV-t nem nézek lassan évek-óta, utcán lévő sokszor bugyuta reklámokon röhögök. neten meg alap, hogy blokkolok minden reklámot. nekem a tartalom kell.
David75: már kipróbáltam, kezd alakulni... de butácska...
-
törölt tag
jaja, kicsit átrágtam a dolgokat, aztán néztem: te, ez az iPhone egész jó cucc, vannak egy-két aprósága, de szokható lenne. az iTunes-szal nem bírnék megbarátkozni, így emiatt nem igazán lesz iPhone-om (illetve a másik, hogy használtan is kicsit sok nekem, újan meg horror előfizuk vannak).
az Apple néhány dolgát továbbra sem kedvelem (néha túlhypeolnak új featureket, amiket nem kéne, emlékszem, copy-paste megjelenéskor azt kicsit túllihegték), a pereskedéseit sem teljesen méltányolom... egy jó kis WP7-es telefon lenne nekem az álom. Mac, meg OSX cucc meg továbbra sem kéne, én Windowson szocializálódtam.
(#412) Remusz911: van, amiben jó az Android, pl. a mass storage, az esetenként jól jöhet. BT-t se ma, se sok éve nem használtam semmire, így nekem pl. mindegy is mit tud. azon kívül meg az Android szanaszét testreszabható, launcherek, esetleg témák, stb. ez szép és jó, mindenkinek lehet egyéni telefonja, csak egy bökkenő van ezzel: ehhez érteni kell kicsit hozzá, hányszor láttam/tapasztaltam már, hogy Androidos telefonokat gyári állapotában használnak, és hírből sem hallottak a moddolhatóságról.
Samsungot meg köszönöm nem, Samsungból maximum porszívót... pont minap volt nálam egy SGS egy kis szoft update-re (2.1-ről kellett frissítenem) és komoly, drága telefon és rossz volt nézni a műanyagot rajta. én ha kiadnék egy telefonért 100k-t, először is legyen minőségi anyagból a burkolata (fém előnyben), a hardver milyensége "sokadlagos" mert már minden komolyabb okostelefon bőven többre képes, mint nekem kéne.
-
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #406 üzenetére
márpedig pl. nem kicsi ismerősi körömben elég sokan vannak, akiknek smartphone kellett és lám iPhone lett, és meglepő módon elégedettek.
mitől nem smartphone egy iPhone? attól, hogy nem ROMolható/hackelhető, mint egy droid? mass storage módot is egyre ritkábban használják, mert kb. mindenhol van net így cloud megoldások előnyben. Flash? az PC-n is raklap fos...
BT? fülesen kívül jóazvalamire?
akkor mond meg nekem, hogy miért akarok megszabadulni az Androidtól (Blade) és miért keresek valami olyat, hogy out-of-the-box úgy működik (iOS, de inkább WP7, a Metro UI mocskosul bejön), ahogy a nagykönyvben meg van írva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest